Ultima vizită a fost: Vin Noi 08, 2024 6:53 am Acum este Vin Noi 08, 2024 6:53 am

Ora este UTC + 2

[ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 12:58 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
Adela scrie:
Cik Moga a compus piese pt Kylie Minogue.Imagine

si eu sunt Mitropolitul Banatului :mrgreen:

Imagine

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 24, 2006 1:01 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

De unde esti asa sigura ca nu i-a compus?Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 28, 2006 11:15 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

da, moga compune pt kylie si eminem ma suna sa-mi ceara un demmo

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 29, 2006 3:20 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Cine stie si cu Marius Imagine Poate da lovitura Imagine

Fetitele din cimitir s-au mutat in 'casa noua'

Cosmarul fetitelor care locuiau de doi ani impreuna cu mama lor in cimitirul Rosu din Chiajna a luat sfarsit. Ieri, in a treia zi de Craciun, Roxana, Cristina si mama lor, Valeria, au fost cazate in sediul central al Partidului Noua Generatie din strada Blanari. Cand au iesit pe poarta cimitirului, unde au visat de atatea ori ca vor avea o casa, au plans cu lacrimi de fericire.

Inca de dimineata, Valeria le-a pregatit pe cele doua fetite cum a stiut mai bine, a facut focul in fata magaziei din cimitir, a incalzit apa si le-a spalat. Apoi le-a pus sa se imbrace cu hainutele noi, primite cadou de Craciun de la patronul Stelei, Gigi Becali, binefacatorul lor. Reporterii Libertatii le-au dus cu masina in centrul Capitalei, la sediul partidului, unde, asa cum le-a promis magnatul din Pipera, vor putea sa locuiasca pana la primavara, cand acesta le va oferi o casa adevarata.

Roxana, Cristina si mama lor vor sta acum la etajul sase, in imobilul unde se afla sediul central al PNG, in doua camere incalzite. Deja in una din ele exista o canapea extensibila, o masa si un televizor color si urmeaza ca si in cealalta sa se aduca un pat. Cum au dat de caldura, obrajii celor doua fetite s-au inrosit ca merele si le-a apucat toropeala.

"M-am rugat la ingeri sa avem o casuta"

Bucuria si curiozitatea lor insa au fost mai puternice si au invins somnul. Mezina, Roxana, zambea tot timpul. Parca nu-i venea sa creada ca rugamintile ei, spuse seara, in cimitirul-casa, au fost ascultate. Inainte de culcare ma rugam la ingeri sa avem si noi o casuta, cat de mica, sa ma duc la scoala, sa am carti si caiete, sa citesc si sa scriu. M-am rugat sa fie nenea Becali unchiu' meu, dormeam si visam ca asa e, iar acum totul s-a implinit.

Fetele vor fi inscrise la scoala si vor avea o viata normala, la fel ca si alti copii de varsta lor. Pana maine, cele doua copile si mama lor isi vor aduce averea din cimitir: cateva farfurii ciobite, hainele, sapunul si o iconita veche cu Maica Domnului.

"Ne-ati salvat vietile, e groaznic sa traiesti in cimitir"

Nu stiu cum sa va multumim, a spus plangand Valeria, mama fetelor. Ne-ati salvat vietile. Stiti cat de frig a fost in ultimele nopti acolo? E groaznic sa traiesti in cimitir. Ne inghetau buzele, degetele si sufletul in noi.

Suntem fericite ca am scapat de inmormantari, de umezeala aia care ne-a intrat in oase, de umilinta pe care am indurat-o. Ma voi ruga toata viata pentru Gigi Becali si pentru ziarul Libertatea.

Mariana Demian, vicepresedintele Fundatiei Crestine G. Becali, le-a primit cu bratele deschise pe copile si pe mama lor: Incercam sa le oferim toate conditiile aici, la sediu. Mamei ii vom gasi ceva de lucru, apoi o vom ajuta sa-si refaca actul de identitate pe care am inteles ca l-a pierdut sau a expirat. Pe fete le vom da obligatoriu la scoala. Deocamdata ele vor fi inscrise in Centrul de zi Sf. Macrina, urmand ca profesorii de aici sa le evalueze cunostintele si sa stabileasca in ce clase vor intra. Sper sa le fie bine la noi.

Multa stima si respect pt ceea ce face Gigi cat o fii el ne nebun Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 31, 2006 4:51 pm 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

foarte frumos din partea acelui partid

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 06, 2007 2:57 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Pun aici autografele de la baieti.Imagine
Lau.Imagine
Vio.Imagine
Mihai.Imagine
Maruta.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 06, 2007 5:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Pot sa ma laud si eu?Pot?Pot? Imagine
Autografe de la baieti...nu de acum,ci de vara trecuta din 10 iulie Imagine

Imagine

Pe cel de la Maruta nu-l pun,ca a scris urat si nu se intelege nimic Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 10, 2007 10:25 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Pierderi "La Urgenta"
10 Ianuarie 2007
Petrisor Obae
Serialul TVR a obtinut din publicitate 200.000 de euro, fata de cei un milion investiti in productie.
"La Urgenta", serialul care s-a incheiat saptamana trecuta si pentru care TVR programeaza vineri un making-of, a avut rezultate de audienta sub asteptari. In fiecare dintre cele 15 episoade, la filmul de pe TVR 1 s-au uitat in medie 375.000 de telespectatori din mediul urban (3,5% rating).
Audienta obtinuta a atras si incasari din publicitate pe masura: un total de aproximativ 200.000 de euro, o suma mica in raport cu bugetul de un milion de euro pe care l-a avut serialul regizat de Andrei Zinca. Pentru a-si amortiza investitia, serialul avea nevoie de o audienta medie de 1,3 milioane de telespectatori pe episod.
Risc asumat
Audienta fiecarui episod a oscilat in jurul a 400.000 de telespectatori. Cel mai vizionat episod a fost ultimul, din 3 ianuarie, cu 492.000 de telespectatori in mediul urban (4,6% rating).
Postul public era constient de la inceput ca are sanse mici sa acopere cheltuielile, dar scopul declarat a fost investitia intr-un serial de calitate si atragerea unui public tanar.
Profilul publicului serialului arata putin diferit fata de telespectatorul obisnuit al TVR. Cea mai mare pondere ramane in categoria de varsta peste 50 de ani (jumatate din public, mai putin decat in mod normal), dar diferentele apar la venituri si la educatie.
Astfel, 37,4% din publicul urban al serialului a avut venituri mari, iar 30% venituri medii. In ceea ce priveste studiile, au predominat persoanele cu educatie medie (peste jumatate din public).
Presedintele TVR, Tudor Giurgiu, declara ca este multumit, "pe ansamblu", "desi, sincer, flerul initial imi zicea ca va performa mai bine". "Cel mai mult ma bucur de faptul ca a atras public foarte tanar (o problema eterna a TVR-ului...), in conditiile in care s-a batut cu "Cronica Carcotasilor", cu emisiuni de divertisment de o anumita factura de pe posturile private ("Ziua Judecatii") sau cu emisiuni sportive (cand se difuzau meciuri din Champions League, Pro TV avea un studio pe teme fotbalistice)", a continuat Tudor Giurgiu.
Giurgiu a incercat sa explice rezultatele serialului: "Scenariul cred ca putea fi mai bun, atractiv pentru public. Se putea lucra mai bine aici, dar pe de alta parte stiu criza de scenaristi de pe piata. De ce credeti ca Pro-ul si Antena cumpara formate deja scrise de scenarii de peste 100 de episoade din America Latina si le adapteaza apoi in Romania? Pentru ca sunt scrise "profi". Cativa actori au jucat un pic teatral, dar asta s-a reglat din mers".
Publicitate pe masura audientei
Incasarile din publicitate sunt proportionale cu audienta serialului si se ridica, conform estimarilor EVZ, la 200.000 de euro. Cel mai productiv episod a fost cel din 13 decembrie, care a adus din publicitate aproximativ 15.000 de euro.
Cele mai prezente marci din calupurile de publicitate ale serialului (inainte si dupa, intrucat TVR nu poate intrerupe filmele cu reclame) au fost Elita (20 reclame), Orange (15), Murfatlar (14), Nescafe (13) si Grania (13). De anul viitor, TVR are in plan un program de evaluare a productiilor. "
"Voi propune un proiect de tip "value for money", cum are BBC-ul, in care vom masura costul total al unui program raportat la numarul total de telespectatori pe care il are pentru a incerca sa reorientam realizarea de programe spre principiul eficientei", a explicat Tudor Giurgiu. "Va fi un tip de proiect care se va intinde pe trei ani si care isi propune sa obtina importante reduceri de costuri pentru productia de programe", a mai spus el.
EXPLICATII

"Bugetul va scadea"

EVZ: Te asteptai la aceste rezultate?

Tudor Giurgiu: Obiectivul principal a fost de a propune un serial de calitate, top pe piata, care sa atraga public tanar si educat catre televiziunea publica.
Daca gandeam strict in termeni "economici" probabil ca nu am fi facut subiectul din "La urgenta", decorurile care s-au construit special, n-am fi folosit echipamentul modern de filmare, nu l-am fi luat pe Andrei Zinca regizor, ci faceam un sitcom cu neveste de fotbalisti, comic de situatie, concesii ietfine comercialului "gros", il filmam in platoul din Pangrati, cu echipa care nu a mai lucrat in ritm de serial si aduceam pe bani putini un regizor care a terminat UNATC-ul. Rezultatul ar fi fost un produs OK "cost-effective", dar, din punct de vedere al calitatii, total impotriva misiunii de post public.
De ce a avut aceste rezultate?
Eu cred ca rezultatele sunt normale pentru un prim serial de calitate lansat de TVR dupa atatia ani. Daca TVR facea investitia asta acum 5 ani, alta era dinamica si structura pietei de public azi, la nivelul posturilor TVR, in sensul ca s-ar fi batut de la egal la egal cu Pro si Antena.
Va continua serialul?
Cred ca vom continua, suntem in negocieri cu casa producatoare. Astept un scenariu mai "catchy", mai incitant si cu situatii mai romanesti.
Ce veti face?
In mod sigur, bugetul va scadea drastic. Sper sa nu afecteze calitatea productiei.
Imagine

Mie mi s-a parut foarte bun serialul numai ca nu prea avea timp sa ma uit la el avand in vedere ora si ziua la care era difuzat.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 12, 2007 6:12 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

mah.. eu as fi vrut sa urmaresc serialul... parea interesant.. dar timp.. din parti Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 16, 2007 4:51 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

In ultimele 24 de ore, toata presa a scris pe marginea selectiei nationale pentru Eurovision 2007, un eveniment programat in acest an la Helsinki. Si normal, daca ne gandim ca termenul limita pentru inscrierea pieselor a expirat aseara.

Printre numele vehiculate la selectia din acest an se numara Andra, 3rei Sud Est, Nico, Delia, Horia Brenciu sau Provincialii. Cu toate acestea,prima lista de nume o vom afla abia maine, cand in cursa vor ramane 24 de melodii. Daca tot vorbim de posibili semifinalisti, va oferim si noi unul: Adrian Stefan, actorul pe care il puteti vedea la postul Acasa TV in telenovela "Daria, iubirea mea". In concurs, Adrian nu canta cu vocea, ci este membru al trupei alaturi de care activeaza de ani buni, Sport Sangeros 3. Pentru a nu influenta decizia juriului nu vom spune cum se cheama piesa cu care s-a prezentat la selectie si nici motto-ul, unul dintre criteriile preliminare. Revenind la selectia nationala, potrivit reprezentantilor TVR, la editia din acest an s-a inregistrat un record de inscrieri, 259 de piese, din toate genurile muzicale. Dupa cele doua semifinale, marea finala va avea loc pe 10 februarie.
(A.V.)
Imagine

Globurile de Aur - Borat si "Regina", printre premiati
16 Ianuarie 2007

Actrita britanica Helen Mirren a dominat editia din acest an a premiilor Globul de Aur. Lungmetrajele "Babel" si "Dreamgirls" au castigat la categoriile principale de film.
Helen Mirren a castigat doua premii Globul de Aur, pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, in rolul reginei Elisabeta I din serialul de televiziune cu acelasi titlu si pentru rolul reginei Elisabeta a II-a din drama "The Queen", in regia lui Stephen Frears, care a castigat si la categoria "cel mai bun film - drama", anunta AFP.
Martin Scorsese a fost recompensat cu Globul de Aur pentru cel mai bun regizor, pentru thriller-ul politist "Cartita".
Fara a constitui o mare surpriza, Forest Whitaker a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-o drama, in rolul dictatorului Idi Amin din "Ultimul rege al Scotiei". Whitaker a fost deja premiat de marea majoritate a asociatiilor criticilor americani pentru acest rol.
Sacha Baron Cohen si Meryl Streep au fost recompensati cu premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor si, respectiv, pentru cea mai buna actrita intr-un film de comedie.
Cohen a fost premiat pentru rolul din parodia "Borat", in timp ce Streep a fost recompensata pentru interpretarea ei din comedia "Diavolul se imbraca la Prada".
Premiul pentru cel mai bun film strain a fost atribuit peliculei "Letters from Iwo Jima", in regia lui Clint Eastwood.
Trofeul pentru cel mai bun serial de comedie a fost atribuit productiei americane "Ugly Betty", in timp ce protagonista acestuia, America Ferrera, a fost recompensata cu Globul de Aur la categoria "cea mai buna actrita de comedie de televiziune".
"Anatomia lui Grey" a castigat premiul pentru cel mai bun serial - drama de televiziune.
Alec Barldwin, in rolul din filmul "30 Rock", a fost recompensat cu un Glob de Aur la categoria "cel mai bun actor de comedie de televiziune".
Hugh Laurie, in rolul din "House" si Kyra Sedgwick, in rolul din "The Closer", au fost recompensati la categoriile "cel mai bun actor de drama TV" si, respectiv, "cea mai buna actrita de drama TV".
Lungmetrajul "Dreamgirls" a obtinut trei premii Globul de Aur, la categoriile "cel mai bun musical", "cel mai bun actor intr-un rol secundar" (Eddie Murphy) si "cea mai buna actrita intr-un rol secundar" (Jennifer Hudson).
Filmul "Babel", in regia lui Alejandro Gonzales Innaritu, a reusit sa castige doar un premiu, la categoria "cea mai buna drama", desi fusese nominalizat la sapte categorii.
Acest an a marcat o premiera pentru ceremonia decernarii premiilor Globul de Aur, cu categoria animatie, la care a castigat lungmetrajul "Cars" produs de Disney.

Lista castigatorilor la cea de-a 64-a editie a premiilor Globul de Aur

Cinema:
Cel mai bun film - Drama - "Babel"
Cea mai buna actrita - Drama - Helen Mirren, "The Queen"
Cel mai bun actor - Drama - Forest Whitaker, "Ultimul rege al Scotiei"
Cel mai bun film - Musical/ Comedie - "Dreamgirls"
Cea mai buna actrita - Musical/ Comedie - Meryl Streep, "Diavolul se imbraca de la Prada"
Cel mai bun actor - Musical/ Comedie - Sacha Cohen, "Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite"
Cea mai buna actrita in rol secundar - Jennifer Hudson, "Dreamgirls"
Cel mai bun actor in rol secundar - Eddie Murphy, "Dreamgirls"
Cel mai bun regizor - Martin Scorsese, "The Departed"
Cel mai bun scenariu - Peter Morgan, "The Queen"
Cel mai bun film strain - "Letters From Iwo Jima", SUA/Japonia
Cea mai buna coloana sonora - Alexandre Desplat, "The Painted Veil"
Cel mai bun cantec - "The Song of the Heart" din "Happy Feet"
Cel mai bun lungmetraj animat - "Masini"

Televiziune
Cel mai bun serial - Drama - "Anatomia lui Grey", ABC
Cea mai buna actrita - Drama - Kyra Sedgwick, "The Closer"
Cel mai bun actor - Drama - Hugh Laurie, "House"
Cel mai bun serial - Musical/ Comedie - "Ugly Betty", ABC
Cea mai buna actrita - Musical/ Comedie - America Ferrera, "Ugly Betty"
Cel mai bun actor - Musical/ Comedie - Alec Baldwin, "30 Rock"
Cel mai bun film/ Cea mai buna miniserie - "Elizabeth I", HBO
Cea mai buna actrita - Miniserie/ Film - Helen Mirren, "Elizabeth I"
Cel mai bun actor - Miniserie/ Film - Bill Nighy, "Gideon's Daughter"
Cea mai buna actrita in rol secundar - Miniserie/ Film - Emily Blunt, "Gideon's Daughter"
Cel mai bun actor in rol secundar - Miniserie/ Film - Jeremy Irons, "Elizabeth I"
Premiul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera - Warren Beatty
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 16, 2007 5:03 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Trupa Activ pune la punct ultimele detalii inainte de lansarea unui nou material discografic. Prima mostra din acesta este single-ul "Reasons".

Videoclipul piesei "Reasons" mi-a atras atentia de prima oara cand l-am vazut, pentru ca este filmat impecabil si are un scenariu care te prinde imediat. Regizorul Dragos Buliga a reusit sa construiasca un produs care ar fi pacat sa nu aiba acces si in topurile din afara Romaniei, mai ales ca melodia beneficiaza de un sound elaborat si un tipar adaptat cerintelor externe. Activ au iesit in evidenta pe piata muzicala autohtona de la debutul lor in 1999 cu albumul "Sunete", dar succesul lor a crescut simtitor din momentul in care Oana Nistor a fost cooptata ca vocalista in 2001. Discurile "In transa", "Motive" si "Superstar" s-au vandut ca painea calda si au fost difuzate obsedant in cluburi si la radio. Faptul ca un numar impresionant de DJ cunoscuti sunt prezenti ca invitati in videoclipul single-ului "Reasons" este o maniera prin care cei de Activ isi manifesta recunostinta pentru faptul ca au fost promovati si sprijiniti sa-si croiasca un drum.
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 17, 2007 11:36 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Cik Ana Maria(fata aia cu piesa "Ochii tai" care a castigat Mamaia in 2001) a fost cu Florin Chilian aproape un an. :? Ce fete inocente si ce de tampenii in cap. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 12:42 am 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

Citat:
MIAMI, 1 feb (MEDIAFAX) - Autoritatile din Miami, oras ce va gazdui, duminica, Superbowl, finala ligii de fotbal american (NFL), le-au cerut locuitorilor din orasul din Florida sa evite sa mearga la toaleta în timpul pauzei meciului, informeaza AFP.
Autoritatile au explicat ca pentru a evita problemele privind canalizarea, telespectatorii ar trebui sa încerce sa îsi planifice pauza de mers la toaleta.

:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 10:45 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Adela scrie:
Cik Ana Maria(fata aia cu piesa "Ochii tai" care a castigat Mamaia in 2001) a fost cu Florin Chilian aproape un an. :? Ce fete inocente si ce de tampenii in cap. :?

nu stiai ca piesa "ZECE" e compusa special pt ea???
e veche povestea.. tipul inca o mai iubeste, dar ea e insuportabila :mrgreen:
saracutul.. cat sufera.. ce piese superbe i-a compus 8)

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 10:54 am 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

hmm.. eu cunosc pe cineva care a fost cu ea in clasa si a zis ca fata e super-ok.

si o stire senzationala( pt mine) :D
Citat:
Marilyn Manson in ROMANIA

......
Una din cele mai celebre si controversate vedete ale showbizului Marilyn Manson vine in Romania. Marilyn va canta in cadrul BESTIVAL 2007, un eveniment pus la cale de Emagic Entertainment. Festivalul se va desfasura intre 30 iunie si 1 iulie in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

B’ESTIVAL este primul festival romanesc organizat dupa exigente internationale: mai multe scene, artisti internationali si foarte multa distractie.

Marilyn Manson - vedeta rock autoproclamata “Anticrist-ul Superstar” lucreaza in prezent la cel de-al saselea album de studio, “Eat Me, Drink Me” care va aparea in cursul acestui an.

Pe numele lui adevarat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiratie pentru alegerea pseudonimului pe actrita Marilyn Monroe si pe criminalul in serie Charles Manson, considerati in America drept cea mai iubita si, respectiv, cea mai detestata persoana.

Considerat de fani un militant pentru libertatea de exprimare, dar denuntat de restul lumii, Marilyn Manson si-a asigurat pozitia in fruntea topurilor bazandu-se pe show-uri controversate, versuri scandaloase si, evident, o muzica bine produsa.

Il vedem vara asta in carne si oase la Romexpo, la prima editie a B’ESTIVAL.

tiberiu crisan, bestmusic

sursa: http://www.metalhead.ro/index2.php?_a=n ... 01&_lg=lg1

Cine merge? :mrgreen: Daca nu pica intr-o zi proasta de faculta: sigur MERG!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 11:58 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Daca venea Evanesence, mergeam :mrgreen:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 12:00 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Eu vreau concert cu papi chulo David Bisbal Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 12:16 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

S-ar putea ca in mai sa vina in Romania si George Michael.Se cunoaste ca am intrat in U.E. Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 12:18 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

yay :mrgreen: si cica vin si RBD 8) feteleeeee ma cazati la voi? :mrgreen:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 03, 2007 12:21 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Aham...numai vino!Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 3:46 pm 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

RBD vine in Romania pe 11 iunie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 06, 2007 5:52 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Sper sa vina George Michael!E tare tipul,canta foarte fain! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 07, 2007 12:14 am 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

Intalnire cu Andreea Banica!
2 Februarie 2007
Mihaela Manole

"Evenimentul zilei TV" iti da si in aceasta saptamana "Intalnire cu vedeta preferata".

De astazi si pana luni, 5 februarie (data postei), puteti trimite talonul de participare la concurs pe adresa OP 1 CP 10, Bucuresti, si participa la tragerea la sorti pentru o discutie fata in fata cu Andreea Banica. Talonul poate fi gasit in editia de vineri, 2 februarie, a ghidului TV.

Pentru ca ii expirase contractul cu Pro TV, Andreea Banica s-a orientat spre un post de televiziune mai romantic, unde a fost chemata de o veche cunostinta de-a ei, Teo Trandafir.

EVZ TV: Este adevarat ca vei prezenta un reality-show la Romantica?
Andreea Banica: Voi prezenta o emisiune de divertisment. Asta e sigur. Sunt convinsa ca formatul va fi indragit foarte repede de public si va deveni un proiect de lunga durata. Mai trebuie sa aveti rabdare putin.

Ce anume te-a facut sa pleci de la Pro TV? In ce a constat "mai binele" propus de Romantica?
Contractul meu cu Pro TV-ul expirase. Atata tot. Sincer, de multa vreme imi doream sa mi se intample lucruri noi in plan profesional. Provocarea a venit din partea lui Teo. Mi-a propus sa vin la Romantica, sa prezint o emisiune, dar sa ma si implic in realizarea ei. Uite, sa nu zici ca sunt ingrozitor de misterioasa: emisiunea pe care o voi prezenta are legatura cu muzica.

Despartirea de Pro s-a facut in conditii amiabile?
Repet, aveam un contract care imi expirase. Nu imi sta in fire sa creez situatii neplacute, care sa lase loc de interpretari.

Cum te impaci cu cei din noua ta echipa? Sunt printre ei fosti colegi de-ai tai?
Noua echipa inseamna oameni pe care-i cunosc si cu care am mai colaborat. E bine sa stii ca esti printre prieteni.

Ai fost invitata de mai multe ori la emisiunile lui Teo, acum ai fost invitata sa lucrezi pentru Teo-managerul. Cum a fost revederea in aceste conditii?
Teo este Teo. Suntem prietene si navea cum sa se schimbe peste noapte.

Ai trecut pe la Antena 1, cu "Folclorul contraataca", pe la Pro TV cu "Meseriasii", acum esti la Romantica. Faptul ca popularitatea ta se datoreaza in mare parte muzicii pe care o canti iti permite sa fii oarecum detasata cand iti negociezi contractele?
Niciodata nu este usor sa negociezi si nu ai cum sa fii detasat. E adevarat, popularitatea mea se datoreaza muzicii, niciodata nu as putea trai fara sa cant. De cand au aparut "televiziunile" in viata mea cred ca s-a intamplat o completare. Iar acum este vorba de una mai "romantica" ca niciodata. Muzica si televiziunea se impaca foarte bine.

Cat esti de romantica si cat de cu picioarele pe pamant?
Mai mult cu picioarele pe pamant, dar, ca orice femeie, ador clipele romantice.

Muzica va ramane in continuare preocuparea ta principala?
Muzica este parte din mine si asa va ramane. Cum spuneam, nu as putea trai fara sa cant.

Odata cu aceasta mutare, iti vei schimba si look-ul?
E mult prea devreme sa vorbim despre asta. In cariera mea schimbarea de look este ceva firesc.

Urmeaza sa iti lansezi in viitorul apropiat un album, un nou videoclip?
Da, in februarie voi lansa un album nou, iar la sfarsitul lunii martie un nou videoclip pentru o piesa care se numeste "Rendez-vous".

sursa:http://www.evz.ro/article.php?artid=290373

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 07, 2007 2:49 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

De cateva luni tot se zvoneste ca vor fi super-emisiuni pe la Euforia si Romantica,dar deocamdata eu nu vazui nimic bun. Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 16, 2007 3:49 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Andreea Balan va filma un nou clip in martie la piesa Prinde-ma,aprinde-ma.Spunea ca o sa-si schimbe look-ul si atitudinea.Imagine

Sus

[ 473 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2