Adela scrie:
E oarba de-a binelea una lume.

ªtiu, nu observã modificãrile deja fãcute.
Vlady scrie:
^ cred ca e mai mult ignoranta
Nu e frumos sã te legi de Adela, parcã vã înþelegeaþi foarte bine, acum mi se pare urât s-o faci ignorantã. E un gest cam de nesi*

3SE_LariSa_3SE scrie:
Adela scrie:
E oarba de-a binelea una lume.

Adela...,
De un timp intrii pe forum numai ca sa comentezi...

... si nu vad cu ce te-a deranjat
tocmai pe tine ca Lily nu a facut acea chestie dupa ce a spus...probabil ca nu a avut timp, nu a putut atunci...

...
Si nu cred ca ar mai avea rost vreun comentariu...

...parerea mea

Merci frumos pentru înþelegere.
Dedeea scrie:
Larisa, este o sectiune de propuneri si suntem intr-o tara libera, asadar toti cei care am postat sau inca postam pe forum avem acest drept de a ne exprima. Nu cred ca intra in atributia ta sa dai raspunsuri. Lily este persoana in discutie si ma indoiesc sa aiba nevoie de avocat

.
Nu am nevoie de avocat, se ºtie cã's foarte rea când vreau.
3SE_LariSa_3SE scrie:
Stiu...doar ca m-a deranjat putin atitudinea ei...

si tot ma intreb cu ce o deranjeaza pe ea chestia asta...

Asta a fost tot ce-am avut de spus...puteti sa spuneti tot ce mai vreti...nu-mi mai pasa...
P.S. As spune mai multe dar nu vreau sa ma cert cu tine sau cu ea...

Aaa...si daca chiar as mai avea ceva de spus...as face-o tot in mesajul acesta...ca sa nu-mi maresc numarul de mesaje postate, pt ca nu asta ma intereseaza...

Poþi sã spui tot ceea ce doreºti, e un forum liber.

Ann@ scrie:
Lily scrie:
Cu multã plãcere.Ann@, ai aceastã problemã ºi pe alte forumuri?
Nu, Lily. Este singurul forum pe care nu ma pot loga automat. In plus ca sa pot fi logata trebuie sa ma autentific de doua ori.
1. Nu da log out dupã ce termini de scris pe forum 2. Nu trebuie sã cureþi cookies 3. Nu intra de pe I.E. 4. La setãrile browserului nu lãsa sã se cureþe automat cookies la închidere. 5. Îþi recomand sã nu foloseºti logarea automatã, e mai uºor de furat parola.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein