Nu, fetelor, nici eu n-am fost. Nici pana acum nu mi-am revenit din plans... Nu mai vreau sa fac nimic... decat sa plang Ma simt fff rau k n-am fost, dar pers care m-a impiedicat sa merg, mi-o va plati scump. :x
Bunokule mi-e dor rau de tine.... .....pt Leru si Dedeea...peste o sapt ajung in Romania...va caut in Bucuresti.Leru sta la 3 statii de mine asa ca e mai usor ....va invit o noapte sa dormiti la mine k o sa stau tot singura cateva zile pe acolo.Si cum am un singur pat,Leru va dormi in cabina de dus...in picioare... iar eu cu Dedeea in pat! Aliciada imi pare rau ca plec tocmai knd vii tu..te-as fi asteptat la Barajas scumpo!
Bunokule mi-e dor rau de tine.... .....pt Leru si Dedeea...peste o sapt ajung in Romania...va caut in Bucuresti.Leru sta la 3 statii de mine asa ca e mai usor ....va invit o noapte sa dormiti la mine k o sa stau tot singura cateva zile pe acolo.Si cum am un singur pat,Leru va dormi in cabina de dus...in picioare... iar eu cu Dedeea in pat! Aliciada imi pare rau ca plec tocmai knd vii tu..te-as fi asteptat la Barajas scumpo!
.....pt Leru si Dedeea...peste o sapt ajung in Romania...va caut in Bucuresti.Leru sta la 3 statii de mine asa ca e mai usor ....va invit o noapte sa dormiti la mine k o sa stau tot singura cateva zile pe acolo.Si cum am un singur pat,Leru va dormi in cabina de dus...in picioare... iar eu cu Dedeea in pat!
mai vedem,ca domnu "colegu leru" cica vrea sa doarma la mijloc ........lasa ca ii dau eu dormit la mijloc cand incepe facultatea :twisted:
Moga...hmmm...nu e catastrofal ca regizor!Dar totusi, el vrea sa le faca pe toate, el centreaza el da cu capul!Ar fi bine sa-i lase pe altii care au facut o scoala in asa ceva sa se ocupe(dar nu pe frate-su)