A venit si clipa sa-mi iau "Ramas bun"... E dureros... si imi e atat de greu! Dar trebuie! Am luat o hotarare si nu mai pot da inapoi. Oricum.. sa stiti ca sunt 10% sanse sa nu plec de tot! O sa va mai bantui... asa putin...
Motivele plecarii? Ah... asta chiar nu pot spune.
Oricum.. m-am simtit super aici... am iubit.. am ras.. am plans.. am glumit... am fost rai...

dar mi-a placut!
Acum o sa zic cateva pareri despre fiecare... la majoritatea voi lasa versurile unor piese "sa vorbeasca", pt ca "muzica e singurul drog din viata mea":
Lily... uh... fata asta. Dooamne!!! E sufletul meu geaman.

De ce? Pai am descoperit ca semanam muult! Si desi recunosc, la inceput nici nu vroiam sa aud de ea...

(Eram nebuna - nu ca acum as fi mai intreaga la minte

), acum tin la ea enorm!!!!!
Ilica - Fratiorul meu mai mare!! Numai el stie prin cate am trecut... dar m-a ajutat enorm! Si vesnic ii voi fi recunoscatoare pt ce m-a invatat!
Elle. Cand am venit aici, pe ea o admiram cea mai mult... vroiam sa fiu ca ea... Si ma bucur enorm ca am intalnit-o si in realitate!
Dely .. pai... pai... e de treaba, ce-i drept... dar s-a schimbat mult. Vom vedea cat in bine si cat in rau!
Andreea... am avut zile si bune si rele.. dar tot tin la ea si o apreciez enorm! Ii voi fi alaturi pe acest drum... eu si inca cineva
DeeDee ... greu de zis... cuvintele nu-si mai au rostul... pt ea:
Demmo - Iarta-ma, ingerul meu....
Hordy... e ceva de groaza, dar in sesnsul bun, din fericire
Skipy... man.. tu psiholog sa te faci! Sa stii ca la tine tzine faza cu "Terapie prin ras"! Salutari lui BUTELIE!
Colegu'<-- frate, esti dus... promit sa te vizitez la sp9
BaRoNu'< super de treaba.... merci pt melodiile alea
Alinu' si Bombo <-- cele mai tari presedinte de fan-club 3se
Ady_Akcent... aici voi lasa muzica sa vorbeasca:
1 ,
2...
Suri, adik Yrynna, is the best

pt tine, Emin3m - When I'm gone
Ciprian ii multumesc ca mi-a fost alaturi...
Iuli... esi nebun

!
Cerber, cel mai matur de pe acest forum, cred. A dat dovada de asta nu doar 1data. VA recomand sa-l cunoasteti.. e de nota 20
Ade, valei.. fata asta m-a intrecut la nebunie

, dar cu toate astea tin muult la ea!
Daca am mai sarit pe cineva, asta nu inseamna ca nu-mi pasa de voi, sau ca nu tin la voi... Si inca ceva: Oridinea nu conteaza

! Somn usor! "Sa traiti bine!"
Cu mare drag si stima,
Alice Ada (crazy_girl)
P.S: I'll be back....