Interesant ce se vorbeste pe aici.Sa mai imi zic si eu parerea:
1.Nu a plecat nimeni de prea mult off topic.Fiecare a plecat ba ca e in vacanta,ba ca a plecat nu stiu ce bun prieten de aici si alte motive pe care nu le stiu si nici nu doresc sa le cunosc.
2.Cei care vor sa plece sunt liberi.Nu a-ti semnat nici un contract prin care sa fiti nevoiti sa stati impotriva vointei voastre.
3.Trebuie sa ne acceptam intre noi,fie ca suntem sau nu fani 3SE.Este un forum liber,in care sa iti exprimi parerea,iar la inscriere nu scrie ca este interzis persoanelor care sunt membere ale "garsonierei" sau altor forumuri.
4.Atata timp cat Lily considera ca nu e mult off topic si ca totul merge ok,inseamna ca stie ea ce stie.E adevarat ca uneori a fost prea blanda cu cine nu trebuia,dar de acum stie ce si cum are de facut.
V-am pupat si sa aveti o zi buna
P.S.Cui nu ii place forumul sau parerile sa nu se uite.
Hordy scrie:
O sa-mi zci si eo parerea ca tot suntem la aberatii ... forumul nu sta in acei useri care isi anunta plecarea ... cei care scriu mesaj de adio ... defapt stau si citesc tot cum ihi jeliti tot ... si se vor intoarce ei nu vor sa plece vor sa fie bagati in seama ... cat despre faza cu offtopicul desi multi vreti sa dispar eo ... surpriza ... NU NU NU NU NU
:twisted:
Asa mey,fii rau.Unde sa pleci?Pai daca ai vreun gand sa pleci iti promit ca atunci alerg eu cu ciomagul dupa tine!

.