Adela ....imi cer scuze daca te-am suparat ....nu vroiam sa te supar chiar asa de rau .....te rog eu nu pleca de pe forum ....te rog sa nu renunti la postat din cauza mea ...te rog frumos iarta-ma ...nu o sa se mai intample .......imi cer scuze .....stiu ca am exagerat dar eram f f f nervos ..te rog sa ma intelegi si sa nu pleci de pe forum ...:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
moama.. Lily a avut grija sa-mi dea o tigaie in cap...
si am revenit de tot.. numai plec... o sa fiu iar ... crazy.. mai ales acusi, dupa ce ma simt mai bine... MERCI Skipyyyyyyyyyyyy
10x celor care mi-au simtit lipsa.. va iui moolt de tot!!!!!!
DD, Ade -- sunteti nebune.. hai sa facem galagie pe 8knd vin acasa.. okeeee ?? va poooooooooooooooooop :*:*:*
moama.. Lily a avut grija sa-mi dea o tigaie in cap... si am revenit de tot.. numai plec... o sa fiu iar ... crazy.. mai ales acusi, dupa ce ma simt mai bine... MERCI Skipyyyyyyyyyyyy 10x celor care mi-au simtit lipsa.. va iui moolt de tot!!!!!! DD, Ade -- sunteti nebune.. hai sa facem galagie pe 8knd vin acasa.. okeeee ?? va poooooooooooooooooop :*:*:*
Imi e frica sa mai fiu nebuna,pe aici! :mrgreen: Misca-ti fundul mai repede in Romania! :mrgreen: