dely_3x scrie:
hm.... ash fi vrut sa raspund la topic-ul
viorel&crazy , dar ar fi insemnat sa fac off....
yo ii dau dreptate lu' andytzu, nu stau sa-tzi explic dc tu, ilica, nu ai dreptate, dar knd vezi k toata lumea are ceva cu tine......... ar trebui sa-tzi pui o intrebare... ia vezi, stii ce intrebare?
ar trebui s-o lashi mai moale cu frazele de genu' "sunt un tip perfectionist", stii foarte bine k nu-mi place (si 90% din populatzie nu suporta) mentalitatea asta... si poate ajung din neputintza mea sa transform in putintza de a ma lega k lumea si de tine..... iar la cat suferi de tine si nu acceptzi nici o critik la adresa ta (mda... deci tu vrei sa te lase altzii sa-tzi spui parerea, dar tu pe altzii nu-i lashi sa si-o spuna) park vad cum vei parasi iar forumul.....
mai lasa-ne de incapatzanarea asta... nici de doi lei... nu zice nimeni sa nu fi incapatzanat, dar nu abuza de ea.... stii proverbul ala.... ce e mult strik!
Hm...probabil ca acum ar fi trebuit sa te atac shi eu...dar nu o voi face...pentru ca eu te apreciez.
Imi pun o intrebare...dar nu imi place raspunsul... :? Este clar ca la ora actuala sunt singurul care poate vedea shi partile negative ale artishtilor preferati...Sau oricum singurul care le shi spune.Ma ingrijoreaza foarte tare asta. :?
Accept criticile la adresa mea,dar doar daca sunt motivate.Eu ce critici aduc ,incerc sa le justific.Nu critic pe nimeni asha...de dragul de a critica.
Nu cred ca este problema mea daca 90% din populatie nu accepta perfectionismul...

Asha sunt.Nu imi ghidez viata dupa ce zic altii...ma apreciez shi ma respect pentru ceea ce sunt.
Shtii foarte bine de ce am parasit forum-ul...nu are sens sa repet.
Nu voi parasii NICIODATA forum-ul pentru ca cineva ma critica,este sau ar fi, absurd.Voi incerca sa aflu ce nu ii convine acelei persoane la mine,shi de ce.Incerc apoi sa imi justific comportamentul,sa-mi auto evaluez comportamentul ...shi cam atat.
Sper sa nu mai fie continuat in mod absurd acest...mini-conflict, pentru ca nu vreau sa se supere...Elle.