Ultima vizită a fost: Mie Feb 19, 2025 9:23 pm Acum este Mie Feb 19, 2025 9:23 pm

Ora este UTC + 2

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 403  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 26, 2006 12:27 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
Lasa ca ai sa te descurci la Chimie,stai linishtita. :P
Nu imi mai apare avatarul...groaznic. :cry:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 1:06 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

the curse scrie:
^ mai ilica ...mie mi se pare ca esti un papagal care nu face altceva decat sa INCERCE sa para interesant...ideile tale , idioate de altfel , displac multora si cred ca prin afimatiile tale,care oricum sunt ridicole,nu esti decat unu' de asta care ,atunci cand scrie pe forum, se masturbeaza inainte ..si dupa aia : "wow,astia sunt asa ..si aia nu e bine facuta pt ca are defecte si nu stiu ce.." altele de ale tale
pe deasupra esti ABSOLUT pe langa ....cu impresiile astea...de fapt nici asa nu pot sa iti spun (impresionist sau iluzionist)....pt ca si aia fac ceva si sunt mai ....adica gandesc cu neuronii..nu cu hormonii care tind spre ...asa ca mai lasa vorbele astea de persoana orientata gresit sexual<ca nu intereseaza p prea multa lume,TE ASIGUR>...si WAKE UP
< eu .... eu sunt EU,nu imi place sa ma ascund,cand am ceva d zis,ZIC

[-X [-X [-X
In primul rand nu iti argumentezi afirmatiile deci...nu ar trebui sa iti raspund. :roll: Totushi am sa iti raspund, dar eu voi avea bunul simt de a raspunde intr-un mod civilizat,nu ca ALTII... :roll: Cum am mai spus nu ma las impresionat de nishte ofense ce imi sunt adresate gratuit,asha ca nu incerca sa ma intimidezi astfel ,caci nu ai sa reusheshti.Incearca sa iti justifici afirmatiile,altfel ...nu au nici o valoare.
Inseamna ca tu chiar nu shti ce inseamna "papagal" daca poti spune ca sunt asha ceva. :roll: Cred ca tu te-ai incadra mai bine aici,caci tu eshti cel ce a preluat ideea altcuiva. :roll:
Ideea unui forum...asta este,sa iti exprimi opiniile.Tu ce ai vrea sa intram toti pe forum shi sa vorbim ce frumos e afara?Pe un forum se lauda,se critica...asha este normal.
Invata sa ii respecti pe ceilalti forum-ishti,shi mai ales incearca sa respecti shi opiniile diferite de ale tale.Nu zic sa nu incerci sa ne convingi ca ai dreptate ,dar nu are sens sa jigneshti pe cineva ...doar pentru ca are opinii diferite de ale tale.Suntem diferiti shi este firesc sa gandim diferit. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 11:18 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

daca nu stii despre ce vb si crezi ca vb doar asa,ca afirm lucruri de astea...mai citeste mesajele tale de la sectiunile :urmatorul clip , videoclipuri,cu cine doriti sa colaboreze,etc...nu e vb neaparat de asta , o stii si tu ... ce ma enerveaza la tine e ca tu vrei sa impui parerile tale si ca te crezi managerul trupei sau alte chestii de astea,esti doar UNUL din vreo 700,800 cati or fi...raspunsul tau imi intareste presupunerea ca in curand si la noi va trebui sa devina oficiala homosexualitatea....si pe deasupra te mai lasi si dresat.....cel mai mult ma enerveaza astia care sunt falsi,care se cred superiori<printre care si tu,si iti spun : NU ESTI SUPERIOR,n-ai avea cu ce> doar pt ca au o parere care ,d fapt, nu e altceva decat o adunatura de alte pareri ,numai cu 2 conjunctii si interjectii diferite...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 11:53 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

#-o [-X :roll:
Mda...fiecare imi interpreteaza mesajele asha cum vrea.
Nu incerc sa imi impun punctul de vedere ci imi JUSTIFIC opiniile,este o diferenta imensa.Nu pot sa spun ca cineva este...homo shi sa nu ma justific,nu?Daca ash face asta ar insemna ca sunt prost shi nu sunt capabil sa ii gasesc alte defecte,ar insemna ca pur shi simplu vreau sa jignesc acea persoana.Chiar presupunand ca ash incerca sa imi impun opiniile...atunci cand crezi foarte mult in ceva...incerci sa ii convingi shi pe restul,incerci sa ii faci shi pe restul sa vada lucrurile asha cum le vezi tu.Incerci sa le spui cum de ai ajuns la o asemenea concluzie ,sperand ca astfel shi ei vor vedea lucrurile ca tine.Nu inseamna ca shi reusheshti...dar oricum ai dreptul sa incerci.
Nu,nu consider ca sunt UNUL dintre fanii 3se,eu consider ca fiecare fan/admirator este deosebit,este unic,shi ii trebuie respectata shi apreciata unicitatea.:wink:
Ma consideri fals?!Pot sa intreb de ce?Ma consider superior sau consideri ca ma prefac? :-k Daca te simti frustrat...nu e vina mea. :roll:
Eu la fel ca tine am dreptul la opinie,shi nu ma vei face tu sa tac. :wink: Cum am mai spus,un forum pentru asta este ,pentru a ne spune opiniile,intr-un mod civilizat, pe el.
Deja cred ca discutia asta devine absurda shi plictisitoare pentru ceilalti forum-ishti,asha ca daca mai ai ceva sa imi spui imi ai jos id-ul de mess.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 2:17 pm 
yo nu ma plictisesc :lol: acum intzeleg si eu ce gandeau ceilaltzi kre imi citeau mesajele atunci knd aveam cate o neintzelegere cu cineva :P :lol:

si, ilica, fara suparare, dar the curse chiar are dreptate knd spune k incerci sa-i convingi pe ceilaltzi sa creada ce crezi si tu!
si k dovada sunt nenumaratele tale posturi in kre spui acelasi lucru, aceeasi idee kre ai spus-o si mai devreme; ai spus de nenumarate ori k videoclipul de la "alaturi de ingeri" nu-tzi place de park noi nu stiam.... de cate ori spune cineva k e fain tu postai repede: nu, nu e adevarat, e varza, e cel mai naspa! dar la FIECARE persoana comentai! si dak intra cineva si spunea k e putzin mai slabutz tu IAAAR comentai, spuneai "in sfarsit, cineva kre gandeste k mine".... sau ceva de genu', de park noi nu stiam sau park tzineam neaparat sa ne reamintesti de parerile tale..... dak vroia cineva sa-tzi afle pararea putea foarte usor sa se uite in urma sau sa te intrebe, dar nu sa comentezi tu dupa fiecare post!
tu stii foarte bine k aceasta metoda de a manipula e foarte usoara si sigura! nu-mi spune k la facultatea la kre tu esti nu v-a invatzat de faptul k omului ajunge sa i se para absolut banal o chestie pe kre a vazut-o/auzit-o de multe ori si ajunge intr-un final sa fie de acord!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 2:33 pm 
Nu am citit toate mesajele voastre, dar ar fi bine ca jignirile sa vi le ziceti pe privat sau in alt mod, decat pe topicuri!! :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 3:44 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

p deasupra ilica , acum , isi mai arata si lasitatea ....probabil ca vrea sa vb p mess sau in alta parte doar ca sa poata inventa lucruri p care , ulterior sa spuna ca le-am zis eu....sau poate ca deja se simte , vazand ca nu sunt singurul care e exasperat de "replay-urile lui"<incercarile lui,puerile,de a convinge lumea ca parerile lui sunt TRIMISE DE BUDDHA,ALLah,JEAN CALVIN,Martin Luther sau mai stiu eu ce "iluminat">....banal...
si pt elle : probabil te refereai la mesajul meu cu orientarea sexuala...ei bine ..si romania vrea sa intre in UE...<eu nu am nimic cu orientarile sexuale,insa ilica da impresia ca vrea sa-i transforme p toti in gay iar p fete in niste ...."unelte"...asa mi se pare mie elle !!!>gresit sau nu ...in orice caz ...o sa fiu mai atent in legatura cu exprimarea mea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 3:49 pm 
Exagerezi in ceea ce-l priveste pe Ilica. Daca vei sta de vorba cu el, vei vedea ca e un baiat de treaba ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 3:54 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

poate ca da ...poate ca nu ...nush...insa acum nu ma pot baza decat pe ceea ce scrie pe forum,nu ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 28, 2006 4:59 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

dely_3x scrie:
si, ilica, fara suparare, dar the curse chiar are dreptate knd spune k incerci sa-i convingi pe ceilaltzi sa creada ce crezi si tu!
si k dovada sunt nenumaratele tale posturi in kre spui acelasi lucru, aceeasi idee kre ai spus-o si mai devreme; ai spus de nenumarate ori k videoclipul de la "alaturi de ingeri" nu-tzi place de park noi nu stiam.... de cate ori spune cineva k e fain tu postai repede: nu, nu e adevarat, e varza, e cel mai naspa! dar la FIECARE persoana comentai! si dak intra cineva si spunea k e putzin mai slabutz tu IAAAR comentai, spuneai "in sfarsit, cineva kre gandeste k mine".... sau ceva de genu', de park noi nu stiam sau park tzineam neaparat sa ne reamintesti de parerile tale.....

Pai nenumaratele mele posturi erau pentru ca mai venea cineva care spunea ceva de genul...nu shtiu de ce, Ilica,nu iti place clipul,e foarte bun...iar eu ma JUSTFICAM din nou. :wink: Normal ca daca venea cineva cu un nou argument pentru sustinerea videoclipului,eu spuneam de ce nu mi se pare un argument valid,daca era cazul.Este firesc...chiar nimeni nu intelege ca asta inseamna un forum,un schimb de opinii?Poate ca in mare ziceam cam acelashi lucru,ca nu imi place clipul,dar veneam shi cu argumente noi. :wink: Asha ca nu era suficient sa se uite cineva la posturile din urma. :wink:
the curse scrie:
p deasupra ilica , acum , isi mai arata si lasitatea ....probabil ca vrea sa vb p mess sau in alta parte doar ca sa poata inventa lucruri p care , ulterior sa spuna ca le-am zis eu....sau poate ca deja se simte , vazand ca nu sunt singurul care e exasperat de "replay-urile lui"<incercarile lui,puerile,de a convinge lumea ca parerile lui sunt TRIMISE DE BUDDHA,ALLah,JEAN CALVIN,Martin Luther sau mai stiu eu ce "iluminat">....banal...
si pt elle : probabil te refereai la mesajul meu cu orientarea sexuala...ei bine ..si romania vrea sa intre in UE...<eu nu am nimic cu orientarile sexuale,insa ilica da impresia ca vrea sa-i transforme p toti in gay iar p fete in niste ...."unelte"...asa mi se pare mie elle !!!>gresit sau nu ...in orice caz ...o sa fiu mai atent in legatura cu exprimarea mea...

In primul rand...am vorbit cu 99% din cei de pe forum,shi pe mess,shi au fost unii ce m-au enervat la culme,dar NICIODATA nu am venit sa spun pe forum ca nu shtiu cine mi-a spus nu shtiu ce pe mess.Cred ca aici e vorba de bun simt,ce e pe mess,ramane pe mess.Asha ca nu incerca sa te ascuzi sub pretextul asta. :roll:
:lol: :lol: :lol: Pai ce te face pe tine sa crezi ca incerc sa ii transform pe unii in gay? :roll: Cat despre..."unelte"...nu am nevoie de asha ceva,shi nici nu am.Nu o jigni aiurea pe Elle pentru ca nu s-a lasat niciodata influentata de nimeni. :wink: Chiar aceasta..."unealta" cum ii spui tu, mi-a dat 2 avertismente pana acum.Faptul ca eu ma inteleg bine cu ea pe mess e una,dar pe forum regulile trebuiesc respectate de toti ,indiferent de prietenii.Iar Elle nu a facut NICIODATA abuz,pentru nimeni, de postul de moderator.
Am spus sa discutam problema asta pe mess,pentru ca e clar ca problema asta este doar intre noi,shi mi se pare firesc sa o rezolvam astfel.Nu are sens sa stricam ARMONIA forum-ului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 07, 2006 3:17 pm 
eh... stiu k nu ma inghitzitzi, dar nici chiar asa... (discutzie pe mess intre bine si Baronu'):
"Bogdan BaRoNu`: na ca a intrat vio
dely_3x: la mine e off :cry:
Bogdan BaRoNu`: intra p el ca e on
Bogdan BaRoNu`: da la cat raspunde...
Bogdan BaRoNu`: mai bine nu
dely_3x: si c sa-i zic ; ))
Bogdan BaRoNu`: io stiu...
Bogdan BaRoNu`: ca-l iubesti
Bogdan BaRoNu`: :mrgreen:
dely_3x: imi da ignore =))
Bogdan BaRoNu`: )))
Bogdan BaRoNu`: hai sa-l intrebam daca da ignore in cazul in care ai spunem ca-l iubim
Bogdan BaRoNu`: :)))
dely_3x: intreaba-l u
dely_3x: :P "

"Baronu': sal
Viorel Sipos: sal
Baronu': te-a intrebat dely_3x de pe forum...un administrator...ca daca iti spune ca te iubeste ai dai ignore?
Baronu': :mrgreen:
Viorel Sipos: nu inteleg
Baronu': te-a intrebat ca daca iti spune ca te iubeste,ii dai ignore?
Viorel Sipos: nu
Baronu': :mrgreen: k"

baaaaaaaaaaaaaaaah vedetzi kre ma mai barfitzi :x poate ma sterge din lista [-( si asa azi statea invizibil pt mine :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 07, 2006 3:29 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

da....misto treaba...nu prea am inteles eu care-i faza...adik eu nu te inghit sau ce-ai vrut sa zici...si nu cred ca era cazul sa faci public asa ceva...nu ca ar avea vreo importanta ce am vorbit...dar asa ca chestie... :? de fapt ti-am spus ca a fost ca o gluma...si ca sunt sigur ca si vio a inteles acelasi lucru.. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 07, 2006 3:36 pm 
nici u nu trebuia sa ma bagi p mine la mijloc
si am spus in sfarsitul mesajului motivul ... "vedetzi kre ma mai barfitzi "
si n'ash fi atat d sigura k a luat-o k pe o gluma... avand in vedere cate fane obsedate au si le trimit scrisori/sms-uri/mail-uri cu...... tot felu' d aberatzii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 07, 2006 3:44 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

immm da... si acum replica ce-ti place... oi...sincer...m-ai dat pe spate....si cred ca interpretezi un pic cam nasol lucrurile...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 1:55 pm 
Yrunna scrie:
Mai vedem !Dak esti un dracusor cumite, nu crd k o sa avem probleme Si sportul pe kre il practic se numeste Tae Kwon Do

loooooooool :lol: si itzi place? :lol: :lol: :lol: :P
presupun k stii bancu', nu? :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 2:18 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu nu shtiu bancul,spune-l!
O sa incerc sa fiu un dracushor cuminte,nu vreau sa o incasez. :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 4:10 pm 
nu pot sa spun :lol: :oops: nu am voie :oops: e forba de fonetik.... cum se aude "Tae Kwon Do " :P

in fine... nu conteaza

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 10:00 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

=P~ =P~ mooor dupa avatarul meu =P~ =P~

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 10:57 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Mada, tb sa recunosc k si mie imi place :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 11:05 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Pai...cam toti avem avatare dragute. :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 08, 2006 11:08 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Mda, da al ei..te face sa =P~

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 9:31 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

lumeeeeeeee mai e careva de pe forum din galati? cineva care sa nu fie minor... k am niste draci... :x 3se vin in gl pe 14, dar intr-un club fff asa-si-pe-dincolo, unde NU accepta minori ](*,) :cry: :cry: yo ce ma fac?? :roll: :-s

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 1:09 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Pai...nu cred ca e cineva din Galati pe aici,asha ca trebuie sa apelezi la nishte amici de ai tai de pe acolo. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 9:21 am 
loool :lol: :lol: foarte tare :lol: te duci si tu la culise, cu mult inainte sa vina ei, si ii asteptzi :wink: macar te alegi cu o privire, poate si un autograf :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 10:31 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

mdap... ar fi o idee, dar mai am o sansa... poate nu e totul pierdut :roll:

Imagine

Sus

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 403  Următorul

Ora este UTC + 2