dely_3x scrie:
si, ilica, fara suparare, dar the curse chiar are dreptate knd spune k incerci sa-i convingi pe ceilaltzi sa creada ce crezi si tu!
si k dovada sunt nenumaratele tale posturi in kre spui acelasi lucru, aceeasi idee kre ai spus-o si mai devreme; ai spus de nenumarate ori k videoclipul de la "alaturi de ingeri" nu-tzi place de park noi nu stiam.... de cate ori spune cineva k e fain tu postai repede: nu, nu e adevarat, e varza, e cel mai naspa! dar la FIECARE persoana comentai! si dak intra cineva si spunea k e putzin mai slabutz tu IAAAR comentai, spuneai "in sfarsit, cineva kre gandeste k mine".... sau ceva de genu', de park noi nu stiam sau park tzineam neaparat sa ne reamintesti de parerile tale.....
Pai nenumaratele mele posturi erau pentru ca mai venea cineva care spunea ceva de genul...nu shtiu de ce, Ilica,nu iti place clipul,e foarte bun...iar eu ma JUSTFICAM din nou.

Normal ca daca venea cineva cu un nou argument pentru sustinerea videoclipului,eu spuneam de ce nu mi se pare un argument valid,daca era cazul.Este firesc...chiar nimeni nu intelege ca asta inseamna un forum,un schimb de opinii?Poate ca in mare ziceam cam acelashi lucru,ca nu imi place clipul,dar veneam shi cu argumente noi.

Asha ca nu era suficient sa se uite cineva la posturile din urma.
the curse scrie:
p deasupra ilica , acum , isi mai arata si lasitatea ....probabil ca vrea sa vb p mess sau in alta parte doar ca sa poata inventa lucruri p care , ulterior sa spuna ca le-am zis eu....sau poate ca deja se simte , vazand ca nu sunt singurul care e exasperat de "replay-urile lui"<incercarile lui,puerile,de a convinge lumea ca parerile lui sunt TRIMISE DE BUDDHA,ALLah,JEAN CALVIN,Martin Luther sau mai stiu eu ce "iluminat">....banal...
si pt elle : probabil te refereai la mesajul meu cu orientarea sexuala...ei bine ..si romania vrea sa intre in UE...<eu nu am nimic cu orientarile sexuale,insa ilica da impresia ca vrea sa-i transforme p toti in gay iar p fete in niste ...."unelte"...asa mi se pare mie elle !!!>gresit sau nu ...in orice caz ...o sa fiu mai atent in legatura cu exprimarea mea...
In primul rand...am vorbit cu 99% din cei de pe forum,shi pe mess,shi au fost unii ce m-au enervat la culme,dar NICIODATA nu am venit sa spun pe forum ca nu shtiu cine mi-a spus nu shtiu ce pe mess.Cred ca aici e vorba de bun simt,ce e pe mess,ramane pe mess.Asha ca nu incerca sa te ascuzi sub pretextul asta.

Pai ce te face pe tine sa crezi ca incerc sa ii transform pe unii in gay?

Cat despre..."unelte"...nu am nevoie de asha ceva,shi nici nu am.Nu o jigni aiurea pe Elle pentru ca nu s-a lasat niciodata influentata de nimeni.

Chiar aceasta..."unealta" cum ii spui tu, mi-a dat 2 avertismente pana acum.Faptul ca eu ma inteleg bine cu ea pe mess e una,dar pe forum regulile trebuiesc respectate de toti ,indiferent de prietenii.Iar Elle nu a facut NICIODATA abuz,pentru nimeni, de postul de moderator.
Am spus sa discutam problema asta pe mess,pentru ca e clar ca problema asta este doar intre noi,shi mi se pare firesc sa o rezolvam astfel.Nu are sens sa stricam ARMONIA forum-ului.