deobicei imi place sa fac pe politzista

...... mi s-a parut ceva strange cu acest user
i_oana scrie:
Salutare tuturor fanilor 3SE ! Probabil va intrebati d ce vand albumele 3SE originale... Pai...motivul ar fi ca m-am facut mare... si acum am trecut la lucruri un pic mai serioase. Eram innebunita cand eram mai mica..acu' mi-a mai trecut
Deci, cum spuneam...vand urmatoarele albume originale 3SE :
1. 3rei Sud Est
2. Visul Meu
3. 3SE MIX
4. Mileniul 3se
5. Discul care a aparut impreuna cu cartea 3SE...(cred ca am si cartea pe undeva...nush unde e acum)
Va pup! 8)
dak va amintitzi voi a mai fost o ioana pe forum kre, cik, vroia sa fak curatzenie prin fan cluburi, sa-i dea afara pe unii (mai exact, pe cei kre o enervau)..... si pe deasupra se mai dadea si coordonator al tuturor cluburilor 3se din buc... bleah

... multzumim celor kre s-au interesat si ne-au linistit k este doar o persoana ce face glume proaste.....
iar aceasta i_oana....... poate exagerez eu, dar nu ne da prea mari detalii... nici de unde e, nici cum putem da de ea... nu zic sa ne dea nr de tel p forum, dar macar o adresa de mail, localitatea.....
nu ne-a dat detaliile importane, in schimb ne da motivul acestei mici afaceri... "m-am facut mare... si acum am trecut la lucruri un pic mai serioase. Eram innebunita cand eram mai mica..acu' mi-a mai trecut"
dupa mine, asta e un contraatac din partea..... :-k ....lol, nici nu stau sa-i enumar pe totzi kre vor sa se razbune pe noi....pe forum
nu am scris banuiala mea doar asa.... sa am ce scrie, ci cu scopul sa ne lase pe noi in durerea noastra k oricum nu le merge cu noi....
dak o banuiesc gresit imi cer scuze