Ultima vizită a fost: Vin Noi 08, 2024 6:08 am Acum este Vin Noi 08, 2024 6:08 am

Ora este UTC + 2

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 403  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 5:16 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Puncte de reputaţie: 0
roxi scrie:
ca sa nu fac off pe unde nu trebie ca dupa aceea ma certati...cum vreti sa ma duc la scoala dk sunt racita? :cry: oricum aici e cald si bine :-P

Cum adica,cum sa te duci la scoala?Imagine Asa frumos domnisoara.....ce?parintii te tin in scoala ca tu sa chiulesti?....nu domne,te duci acolo,mori pe bancile scolii :roll:

P.S Bine ai facut ca nu te-ai dus

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 5:20 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

mor mor si acolo dk e nevoieImagine dar imi iau scutire asa ca ma bucur de mini-vacanta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:10 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

crazy_girl scrie:
roxi, nu ma refeream la tine.. tu esti user mai vechi, stii reguluile.. drept dovada esti AVANSATA .... deci.. nu e nicio problema la tine...
noi vorbeam despre Noii veniti si BOBOCEII

Tocmai aici e problema,nu putem sã avem aceleaºi pretenþii ºi de la bobocei,ca ºi de la avansaþi.Mare parte dintre bobocei ºi noii veniþi nu au mai fost niciodatã pe un forum,de asta tot vã cer sã fiþi indulgenþi cu ei.Dacã de la primul mesaj începem sã ne luãm de ei cã de ce nu au deschi un topic unde trebuia,i-am terminat.Acei noi veniþi nici cã o sã mai calce pe aici.De aceea las iniþial topic-uri inutile sau chiar "dublurã".Nu vreau sã îi descurajãm,ba din contrã,sã îi facem sã se simtã bine printre noi.Pe parcurs vor învãþa ºi ei unde se deschide un topic,da' pânã atunci...rãbdare ºi toleranþã.Sigur cã asta nu înseamnã cã trebuie sã tolerãm ca ceilalþi useri sã fie jigniþi.
permit off topic-ul pentru cã mi se pare cã un forum pe care nu este permis off topic-ul,este un forum mort.Cred cã este nevoie de libertate,pânã la un anumit punct,firesc.
Mã bucur sã vãd cã vã implicaþi,luaþi atitudine faþã de anumite lucruri ce credeþi cã ar putea sã fie îmbunãtãþite.
Ideea este ca forumul sã fie un loc plãcut pentru toatã lumea,adevãratele reguli sunt impuse de voi,forumiºtii,nu de mine.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:16 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Lily sunt de acord cu tine in tot ce ai zis.Dar noi ne referim la anumite persoane care desi le-am explicat in cateva feluri cum se posteaza si cum sunt regulile....continua sa repete aceleasi greseli.Eu una,personal am mers la Popik sa-i explic pe mess cum stau lucrurile si mi-a vorbit ca un nesimtit.Eu o atitudine indulgenta nu pot avea fata de astfel de oameni josnici.Iar posturile lui pe acest forum sunt total aberante si cat se poate de stupide.Stiu ca permiti off-ul si sunt de acord cu tine,insa in cazul ALB&NEGRU....presupun ca nici tu nu vrei sa se posteze ceva de genul....ce se asculta in acel moment.In acest mod am pus problema....restul las la aprecierea ta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:20 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Da Lily,suntem foarte rabdatori,si intelegatori,le spunem ce si cum trebuie sa faca.....dar cand vine cineva si ne face pe toti "dilii",sau are chef de scandal ca unii,si la orice topic fac pe victimele ca sunt atacati.....scuza-ma da imi sare mie tandara.Cum si-a permis Popik,baiatul care pe forum isi cere scuze la orice vorba,sa i se adreseze Adelei cu "shut up",pe mess ,sa-i spuna ca are posturi tampite.....asta deja mi se pare nesimtire.... :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:24 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Pai cand esti batut in cap si nesimtit(pt ca domnisorul respectiv daca ar fi fost in fata mea l-as fi pocnit de ar fi uitat cum il cheamaImagine,desi vreau sa devin mai romanticaImagine)normal ca nu intelegi cand ti se explica in cel mai frumos si lizibil mod posibil.Ca de aia....ca esti batut in cap.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:32 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Eu nu am de unde sã ºtiu ce fel vorbeºte "X" sau "Y" pe mess.Eu nu pot sã penalizez decât comportamentul deplasat de pe forum.Spre exemplu cu mine Popik a vorbit foarte frumos,acum e pentru prima oarã când aud cã i-a vorbit cuiva de pe forum urât.
Din pãcate momentan nu pot sã intru pe mess,aºa cã nu pot sã aflu mai multe,da' sper ca mâine sã pot rezolva problema.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:36 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Stai linistita ca pt mine nu esti mami ca sa-ti zic ....vai a vb Popik urat cu mine.Apara-ma!Aceste lucruri nici nu le cer.....ci doar ce este legat de forum.Am dat acel detaliu pt a-ti demonstra ca am incercat sa le explicam cum se posteaza si care sunt regulile pe forum....am incercat si pe forum....si cum stiu ca de obicei pe mess poti cunoaste mai bine oamenii,am incercat sa-i explic astfel.La care am primit acea replica.Insa chiar scuze Lily ca fac asta.Chiar nu mai zic nimic.Daca tie iti plac astfel de posturi,bucura-te de ele!Noi astia vechi zicem ceva si tu o tii tot pe a ta.In fine... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:45 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Pacat ca nu iti merge mess-ul Sis...abia astept sa vb cu tine.Trebuie sa facem ceva....poate ca unii ma considera un "neica nimeni" pe aici,dar eu chiar am pus suflet si m-am implicat pe forumul asta,si nu am sa permit sa-l termine oricine....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:48 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Fii indulgenta...pt Lily conteaza doar astfel de oameni.Adevarul e ca nu stii Lily sa apreciezi ce fac unii pt forum.Eu te rog personal sa-mi ridici rangul de membru de onoare.Nu am nevoie de el sa fie pus doar asa sub nick,de decor....am nevoie sa mi se demonstreze ca merit. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:51 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Nu o þin pe a mea,ºi nu îmi plac acele mesaje,nici mãcar nu conteazã ce tip de mesaje îmi plac.
În ciuda faptului cã el are destul de multe mesaje,nu posta decât de vreo 2 sãptãmâni,aºa cã era unul dintre motivele pentru care nu m-am legat de excesul de off topic.
Cum am mai spus,adevãratul regulament e fãcut de voi,când aveþi o nemulþumire,mi-o spuneþi,o discutãm ºi stabilim ce e de fãcut.
Pentru mine sunt importanþi toþi membri forumului,chiar ºi cei ce nu au postat niciodatã.Însã este firesc ca cei ce au o vechime pe forum,sã aibã ceva mai multe de spus,tocmai pentru cã s-au implicat mai mult în dezvoltarea forumului.

Ultima oară modificat de Lily pe Mie Noi 15, 2006 8:57 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:54 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Ok....atunci contam pe tine ca vei lua masuri.Ma refer sa ii explici tu cum stau lucrurile pe aici.Probabil el tine cont doar de cineva ca tine....adica ma gandesc ca tu ai reprezenta pt el un fel de autoritate pe acest forum.Din moment ce n-a vrut sa inteleaga nici cand i-a spus Alice sau eu,sau cand ii mai atragea Dedeea atentia.Au fost sfatuiti sa citeasca primele pagini ale topic-urilor ca sa vada cum stau treburile....si s-a zis ca palavragim. :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 8:55 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Ba nu,chiar meritam rangul de "Membru de onoare",pt ca tot ceea ce a ajuns sa fie forumul in acest moment se datoreaza celor ce posteaza in prezent(dar cu cap),si de ce nu si cei ce au pus bazele lui.....dar presupun ca s-a observat ca daca nu au postat unii pe aici cateva zile,a cam batut vantul....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:05 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Exact asta intenþionam,sã discut cu el,sã îi explic câteva lucruri.Însã abea pot ,dupã un chin inimaginabil,sã posetez un mesaj pe forum.
Cei ce sunt membri de onoare sunt aºa pentru cã meritã,pentru cã au dovedit cã le pasã de forum,aºa cã nici nu are sens sã dezvolt subiectul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:06 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Ia dezvolta-l!ImagineLauda-ne si pe noi!Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:07 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

DaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:18 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Hai sa-mi exprim si eu indignarea. Dar mi-o voi exprima asa cum am fost invatata, cu mult respect si politete maxima.
Imi poti lua la "puricat" toate postruile in care ii atrageam atentia lui Popik.. si i-o spuneam extrem de frumos.. am vazut ca nu merge cu frumosul, am trecut la ironii... ironiile nu au fost intelese... :roll: drept dovada omul asta credea ca am ceva cu el... :roll: geeshh.. nu-mi pierdeam eu vremea cu el.. are 16 ani, e mai mare cu un an decat mine.. dar daca nu ai sti varsta mea si nici ai lui, mie mi-ai dat mult mai multi ani decat lui. Si asta nu o zic eu ca sa ma dau mare... :roll:
Am dicutat cu el pe mess.. si omu' nu avea rabdare sa scriu tot... :roll: deci... daca nici asta nu stii sa respecti... Si ca sa vedeti ca nu vorbesc aiurea:
Citat:
Popik: hai sa vorbim daca vrei.
Popik: ne mai certam mult?
Popik: sau ne oprim.
Eu: Desigur. 2secunde.
Eu: Brb
Popik: bene.
Eu: Asa.. deci. In primul rand nu ma cert cu tine
Eu: Iti atrag atentia aspura unor lucruri de pe forum..
Popik: si..
Eu: Sunt niste reguli.. si trebuie respectate pt armonia forumului.. intelegi?
Popik: ai zis ca vrei SA FACEM PACE
Popik: facem sau nu?
Popik: si atat tot.
Popik: tie greu sa scrii un DA sau un NU.
Eu: Eu vreau sa iti arat ca se poate vorbi frumos si calm... Ti-am explicat unde ai gresit si cu ce... Si nu sunt eu forumistul perfect, si eu mai gresesc si fac OFF cu ceilalti... dar.. in limita bunului simt
Eu: Uite, vezi?poate esti prea impulsiv. Nici nu ma lasi sa vorbesc
Eu: din partea mea, nici nu ne-am certat. dar daca te face sa re simti mai bine.. facem PACE desi n-am intrerupt=o niciodata
Popik: un raspuns. si sunt dispus sa uit tot ce a fost.
Eu: am zis da..
Popik: ok. gata.
Popik: sa sters tot. am uitat, ai uitat. Bine?
Eu: ok
Popik: auzi da tu, cati ani ai? asa de curiozitate,
Eu: Dar.. sper sa ma intelegi si tu de ce am scris ce am scris pe forum.. sper sa intelegi ca vreau ordine pe forum.. vreau o familie... si deja suntem in familie.. te-am primit in familia noastra de cand te-ai inscris.. restul depinde de tine
Eu: de ce?conteaza atat de mult niste ani?poti avea si 30ani.. dar daca gandesti ca un copil de 10 ani.. degeaba
Eu: parerea mea
Popik: gandesc ca un copil de 10 ani ? eu?
Eu: am zis in general
Eu: iar te pripesti la concluzii
Popik: ahamz
Popik: stop
Eu: dar acum asa.. spune-mi tu.. cati ani ai?
Eu: nu ca m-ar interesa varsta
Eu: dar..
Popik: am vreo 16. tu?
Eu: 15 si 5luni aproape...
Popik: ok.
Eu: si cu toate astea gandim total diferit
Popik: stiu. dar nu mai vreau sa ne certam.
Eu: eu am alte conceptii despre viata. sa zicem ca nu am o viata tocmai usoara... si s-ar putea sa par nebuna uneori. dar..
Eu: ca prietena valorez extrem de mult...
Popik: si eu nu am o viata prea usoara, si sunt de mai multe ori nebun. si de obicei la mine se aprinde scanteia mai repede.
Popik: momentan tre' sa inchid messul. revin mai tarziu. papa...
Eu: am observat. ok. Ciao

Acum spuneti-mi si mie cu ce am gresit?Ca am fost amabila?Ati vazut si voi ca nu ma lasa sa scriu... :roll:

Expre am subliniat ceva in discutie, ca sa vedeti ca omul s-a atatcat singur.. :roll:

Nu Ade, eu zic la fel ca si Dedeea.. meritam acest rang! De ce?Pai adu-ti aminte ca a fost o per in care forumul era "mort". si daca nu am fi fost noi... :roll:

Inteleg ca trebuie sa ajutam boboceii.. pe toti ii ajut.. la fel am fost si eu la inceput. Asta e primul forum pe care m-am inscris. Aici am invatat ce si cum... dar nu am facut scandal..
De ce crezi ca mi-am batut capul sa dau principalele REGULI pe scurt?Ca stiu ca rgulamentul e extrem de lung, si poate nu e pe intelesul tuturor..

Astept sa se ia masuri... :roll:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:37 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

oi...da....ci cu voi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:37 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Hai bre si tu cu noi....suntem pe calea cea buna Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:39 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Na'Seara ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 9:49 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Apostroful se pune inainte.ImagineOi da' mai puneti bre si voi mana pe DOOM!Imagine

Ultima oară modificat de Kisss pe Mie Noi 15, 2006 10:11 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 10:09 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

ANUNT: Dragi bobocei, feriti-va de aia, de crazy_girl, ca e scapata de la sp9 si e brutala cu voi! :? :?

Am uitat sa specific ca celor care nu o asculta, le da tigai in cap Imagine si bobarnace Imagine

... si mai am si obiceiul prost de a fugari lumea cu satire Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 10:46 pm 
Neconectat
Expert
Expert

Peace :roll: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 10:58 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Adela scrie:
Apostroful se pune inainte.ImagineOi da' mai puneti bre si voi mana pe DOOM!Imagine

haa...a fost o gluma

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 15, 2006 10:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

cristian_medias scrie:
Peace :roll: :!:

Daca taceai,filosof ramaneai :roll:

Sus

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 403  Următorul

Ora este UTC + 2