"Da...3rei Sud Est merita tot ce e mai bun din toata lumea! Eu as face orice pentru ei..."
Yrynna "Andreea, sincer, dak ei te-ar pune sa renunti la ei, pt binele lor, ai face asa cva???????????????????? "
loooool

vezi k intrebarea ta e ambigua
so... s-a luat aceasta decizie, de a posta fiecare doar UN mesaj pe zi pt binele tuturor! nu stiu catzi dintre voi suntetzi sau atzi fost moderatori pe vreun forum cat de cat mai activ, atzi fi vazut cat de strigator la cer este sa urmaresti zeeeeeci de mesaje inutile doar cu scopul de a parea k userii nu stau degeaba pe forum

deci... nu stiu cat de placut este pt voi sa va trezitzi cu mesajele sterse (pt k asta e una din datoriile moderatorilor: sa stearga din mesajele celor kre posteaza asa... doar sa aiba numarul de mesaje mai mare)
de asemenea... si pt binele nostru, recunosc, chiar e plictisitor sa urmaresti ce asculta fiecare in acest moment... dak intereseaza pe kreva se poate uita la statusul vostru de pe mess... la fel si cu "parerea mea" despre cel kre a postat mai sus... acest joc se poate organiza pe o conferintza unde, parerea mea, ar putea fi muuult mai distractiv decat pe forum.
si, in sfarsit, pt buna imagine a forumului.... nu vreau sa ne stricam imaginea in fatza adevaratzilor forumisti.............lol ...... mda

adik in fatza celor kre intra pt a ne citi parerile in legatura cu anumite teme; atzi vazut si voi, intra destul de multzi oameni din anturajul sud eshtilor, si nu vreau sa dam impresia k suntem
plictisitzi de viatza , cum am mai auzit, pt k ne pierdem vremea cu postatul in prostie si aiurea.
hehe sper k nu v-am plictisit

...... nu k-ar fi prima oara.... sau ultima :twisted:
in locul vostru as multzumi k nu s-au sters