waooooooooow..cum ai putut sa dormi pana la ora aia..?
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
ieri 27.12.2006 s-a stins o stea..Alexandra..deja ne e dor de tine..odihneste-te in pace..Dumnezeu s-o ierte..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Stiu ca este greu cand moare cineva drag(si eu am patit-o ) , dar trebuie sa avem putere sa trecem peste momentele grele si sa ne bucuram de clipele pe care le-am petrecut alaturi de persoana decedata
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Golaneala a mers si va merege inainte pt golanii kre au avut si au mine
Ma voi retrage doar cand voi avea moartea in fata
Pana atunci raman gfolan k am doar o viata
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
Drãguþ spus.
Sã vedem pe unde mai gãsesc deschis,cã tot nu am cumpãrat tot ce am nevoie.
Mai e cineva pe aici,sau deja v-aþi pus pe petrecut?
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein