Eu am plecat.Distracþie plãcutã!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
salutare frumosilor..ce dor mi-a fost de voi..LA MULTI ANI..ce mai facetzi..?cum ati petrecut de revelion..?
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Scuze cã am lipsit un pic,am avut ceva treabã.Da' acum am fãcut puþin curat,deja îºi fãceau de cap spamm-erii.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
^De ce nu ma mira? La multi ani pe 2007,integratii mei!!!!! Ma duc sa dorm,ca imi pica ochii in gura Am revenit si sper sa ma "preumblu" pe aici si maine Noapte buna,somnici dulci si purici multi :mrgreen: