Mda,ar trebui sã zic ceva vesel sau drãguþ,da' nu îmi trece nimic de genul ãsta prin cap.
Foarte curând cred cã o sã fiu nevoitã sã schimb puþin strategia de pe forum,nu de alta,da' deja muuult prea mulþi useri au ajuns sã se plângã de mesajele rãutãcioase ale anumitor persoane.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Rad de mor de 1 ora incoace de versul nu pot din melodia Parte din mine Aseara la concert,baietii l-au repetat asa de mult,incat si ei incepusera sa creada ca "nu pot"......la ce se gandeau ei nu stiu,dar aveau niste fetze cam asa "".Cand a inceput melodia Te voi pierde, au spus cu un zambet pierdut pe buze....si asta incepe cu nu pot
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
E simpatic,plus cã la cum cântã,poate sã arate ca Adrian Minune.