^Nu mai luati toate lucrurile chiar asa in serios pentru ca nu's asa!
Imi facui si eu timp sa salut intre niscaiva ore pe la facultate(adica toata ziua),un serial,o boala si o emisiune. Plus ca mai am vreo 3 stiri de redactat si un spate de ingrijit ca doare rau.
buna all!!Scuze dar n-am mai intrat de mult si nu sunt in tema cu concursul. Nu prea am timp sa mai postez acum sper sa ma revansez cat de curand
Am intrat doar sa va salut sper sa nu-l considerati un post aiurea.
Va pup pe toti in special pe Andreya ingerasul meu dulcic
- Adio de acuma-ti spun... de-acum nu-ti voi mai fii o piedica in drum... destul am plans... destul am tanguit...destul....e prea mult.
Eh copiluti dragi,abia acum pe la 1 dimineata mi-am terminat si eu imensa tema la jurnalism.Am redactat vreo 5 stiri si i-am luat un interviu fictiv lui Ion Tiriac.
Acum va las si plec la somnelul meu dulce pentru ca maine am seminar de la 9.
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
'Na ziua lumica de pe forum-el! Abia acum am reusit si eu sa scap de toate chestiile pe care le-am avut de facut azi. Insa a fost si frumos la shopping.
Mda...cat despre Base,singura mea bucurie e ca o sa-l vad pe Badoi in maieutul lui de analist si cu cravata cu vacute care fac sex.
De-ar face un pariu si sa apara si in tanga din noua colectie Botezatu cu cap de mort pe ei.
Nu mai e nimeni pe aici?V-aþi culcat aºa repede? E doar 6 dimineaþa.Am fãcut noapte albã.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein