de mz-rulez » Joi Mai 17, 2007 8:14 pm
Este de datoria userilor ca forumul sa fie in viata!Eu intru zi de zi pe forum si imi fac datoria de moderator: sterg reclamele si citesc majoritatea mesajelor (ca sa ma asigur ca nu sunt spam-uri,cuvinte vulgare,etc.).Ca nu postez,asta e partea a doua.Nu postez,pt ca sunt subiecte la care mi-am spus deja parerea,sau subiecte la care nu s-a spus nimic nou de mult timp si nu am ce anume sa raspund.As putea sa scriu la Off topic,la ce piesa ascult,sau smile,jocuri si asa mai departe,insa nu stiu daca asta ar invia forum-ul...Asta tine de voi,de discutiile pe care le purtati si asa mai departe.In orice caz,eu consider aceasta "liniste" ca fiind normala,dat fiind faptul ca 3SE au intrat in acea perioada de "intuneric" in care intra mereu atunci cand incep sa lucreze la un nou album.
Cat despre concursuri,si aici mi-am facut treaba si am anuntat adminul ca am hotarat care sunt castigatorii.Mai departe a fost treaba ei,pt ca ea se ocupa exclusiv de partea aceasta,fiind singura care poate oferii "premiile".Asadar,eventualele intarzieri nu tin de mine.
Stiu ca multi dintre voi nu ma simpatizati,insa nu imi subestimati seriozitatea.Treaba mea de la bun inceput a fost aceia de a mentine pacea si "curatenia" pe forum - lucru pe care deja il fac.