Ca sa aiba trestia mere si plopu micsunele

Nu cred ca ai venit tu sa stergi cele 40 de topicuri de spam care erau si de care zbiera lumea pe aici...Ade si Mody meritau sa se distreze pentru ca nu sunt lipiti de forumul asta,fiecare dintre noi avem o viata pe langa ce se intampla aici....acum ca a venit Mody,am sa merg si eu 1 sapt sa ma recreez.Lui Lily nu ii mergea calculatorul,asa ca a imputernicit pe cineva sa sterga reclamele,cred ca nu e o mare nenorocire asta.Nu am facut nimic rau care sa te poata afecta ca user,nu m-am dat mare si nu ma cred importanta ca am functia asta de sters 2,10,1000 de reclame cate apar si sa modific posturi daca e nevoie.Oki,nu-ti plac posturile mele ocoleste-le,insa am sa te rog sa ai bunul simt sa nu mai faci scandal aici,ca nu e nimeni obligat sa stea sa citeasca certuri.Ma rog,scuteste-ma de astfel de comentarii.Am fost dragutza,ti-am raspuns calm,dar se cam intrece limita,iar acum sunt prea suparata sa stau sa-ti citesc tie copilariile,cand cineva din familia mea chiar are probleme cu adevarat importante.Scuteste-ma,ocoleste-ma,da-mi ignore...fa ce-oi vrea numai lasa-ma.
Hello forum! Sunt obosita moarta si super suparata.Verisorul meu a fost urgent internat in spital,pt ca a facut blocaj renal,si are nevoie de dializa