din cauza ca nu se ocupa nimeni de forumu asta
ii vechi forumul, este versiunea 2.0.6 si acuma este versiunea 2.0.20
2.0.6 este foarte usor de exploatat
ar trebui sa luati legatura cu administratorul(ovidiu bistriceanu cred)
si daca el nu ii in stare sa se ocupe sa lasa pe altcineva mai capabil
a intrat unu venom si el a sters tot ce sa sters
Numa bine
intreab-o pe administratora.... k nici yo nu-l mai am
nu cred k voua va apare ultimul mesaj postat pe forum....
yo ma refer la optziunea aia, kre era deasupra numarului de utilizatori conectatzi, era ceva de genul "ultimul mesaj postat de crazy_girl la ....... (data si ora) "
intzelegetzi?
aparea in casutza de jos "cine este conectat"
s-a inventat, da' nu stii discutziile kre apar pana sa dai ban tre'sa-l avertizezi... si dupa ce-l avertizezi e aproape imposibil sa nu protesteze.. yo una asa am patzit mai mereu
in fine... faci cum vrei, yo mi-am spus parerea
s-a inventat, da' nu stii discutziile kre apar pana sa dai ban tre'sa-l avertizezi... si dupa ce-l avertizezi e aproape imposibil sa nu protesteze.. yo una asa am patzit mai mereu in fine... faci cum vrei, yo mi-am spus parerea
Eh...comenteaza el,da' tot degeaba.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Concursul se desfasoara pana in 24 februarie , adica pana de Dragobete. Peste cateva zile vom scrie si membrii juriului(in afara de moderatori , ceilalti nu sunt inscrisi pe forum). Oricare membru al forumului poate sa participe in afara de moderatori si administrator. Premiul consta intr-un rang special,pe o perioada de 3 luni, pe care si-l va alege castigatoarea/castigatorul (vezi la mine "loonatic" , la Dely_3x "naughty grl").
Concursul se desfasoara pana in 24 februarie , adica pana de Dragobete. Peste cateva zile vom scrie si membrii juriului(in afara de moderatori , ceilalti nu sunt inscrisi pe forum). Oricare membru al forumului poate sa participe in afara de moderatori si administrator. Premiul consta intr-un rang special,pe o perioada de 3 luni, pe care si-l va alege castigatoarea/castigatorul (vezi la mine "loonatic" , la Dely_3x "naughty grl").