Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
mno eu ma retrag la soamne...k iar m-am enervat cu noua tema a vitzii de pe forum...de jum de ora tot "meshteresc" la avatar si semnatura...initial mi-am pus fix exact avatarul lui Vlady,fara sa-l fi vazut pe-al lui :shock: nu mai am nicio rabdare aqm...poate mai incerc maine....cu mult mai mult klm
Neatza! Aiurea cu pauzele astea de cate 2 ore intre cursuri,ca pleaca toata lumea ...si eu cu ei Friguroasa si mohorata zi :mrgreen: Sa va imbracati bine,sa nu va traga curentul la sale Nu prea am chef de net,asa ca ma duc in pat sa beau un capucino,sa citesc o revista...si poate sa dorm orele pierdute de la 6 cand m-am trezit
^Hmmmmm,ai grija cu bauturile acidulate,prajeli...condimente Si eu am fost la un pas de a face gastrita...insa la mine era altceva si a trebuit sa-mi scoata fierea Daca ti-a dat regim,sa-l urmezi cu strictete,ca altfel vei avea mult de suferit...de fapt stii,daca ai mai patit-o.
Ai grija de tine
da, am mai patit-o, dar nu e din cauza mancarii..din cauza stresului acumulat in cateva luni...am mai avut problema asta inainte si dupa bac. Mi-a dat un fel de regim, dar e cam la fel cu ceea ce mananc eu zilnic asa k nu o sa fie greu sa ma tin de el.
Incerc Dedeea...dar e foarte greu, sunt prea singura aici si cu multe probleme pe cap pe care nu ar trebui sa le am. De cand au plecat parintii, am ramas sa am grija de bunicii mei care sunt batrani, si mai am si facultatea si o casa mare de intretinut. De una singura e greu sa le fac pe toate, abia mai am timp sa dorm sau sa mananc 3 mese pe zi.
M-am cam obisnuit cu situatia asta, nu am alta solutie, dar daca nu m-as imbolnavi asa usor af mai bine.
Yep,te inteleg ca e greu....eu ca sunt de dimineata pana seara singurica prin casa si uneori ma plang,dar tu Cand te mai supara careva,vino aici la aberatii si fa scandal...descarca-te,ca reusim noi sa te aducem la cote maxime Stiu ca nu te incalzeste cu nimic ce zic eu pe aici,dar daca nu zambesti cat de putin,parca e o zi pierduta.Asculta 3SE atunci cand esti trista,nervoasa sau ai stari aiurea,stiu ca asta te bucura
Care mai e bolnavioara pe aici? :? Eu sunt cea mai fericta sunt sanatoasa tun
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
Mulsumesc mamii, astept si ciocolunga cand sosesc la Bucuresti
De ce?
Neatza pt. toate somnambulistele ...Cine se ofera sa ma ajute si pe mine .....imi tre piesa asta si nu o gasesc ...Sabiani- Do te marr me vete mersic frumos...
Sa hiti cuminti....