Scuze mamii :mrgreen: , da' eu stiu k numai Ana are mere
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Am vazut acum la tv un reportaj despre batraneii care stau in strada si cersesc,si conditiile in care stau Offfff,cati oameni amarati si cata caldura emana ochii lor Mi-e dol de buni
Tocmai am refuzat o invitatie pe stadion la meciul cu Romania....daca ma anunta tati mai din timp
^bine ai facut k ai refuzat invitatia aia...parerea mea
Dap,mam gandit ca oricat as fii cu tati poate ma trezesc cu vreo samanta sau o sticla in cap,la halul de suporteri de i-am vazut de la un timp la tv :mrgreen:
Ce sa facem Ale,mai bine distrugem parcuri sa construim cartiere de vile decat sa dam acolo o amarata de pensie mai mare la bietii oameni care poate au muncit o viata intreaga :?
Hai Romanicaaaaa
Ultima oară modificat de Dedeea pe Mie Noi 21, 2007 6:21 pm, modificat 1 dată în total.
^ spune repede titlurile sa citeasca ochii mei :shock:
si eu am vz cv carti la o librarie numai am nev de money
Ma,bani nebani sa mai luam si carti.Pentru altele avem bani dar pentru o carte?!Intr-adevar sunt foate scumpe pentru salariile din ziua de azi dar cu mici economii si putin efort poti lua o carte pe luna.
Eu mi-am luat urmatoarele carti:
1.Kitchen de Banana Yoshimoto(O meditatie japoneza despre destin si iubire)
2.Calatoria de Natsume Soseki
3.Memoriile unei gheise de Arthur Golden
4.Trei decenii de publicistica de Panait Istrati
5.Intermitentele mortii de Jose Saramago
6.Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani de Melissa P.
^ Gajik...incep sa cred in telepatie...pe bune ...nuj dak am crede cineva...dar chiar nu-mi pasa pt k imi e destul sa stiu eu k e adevarat ce zic....chiar Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani vreau sa-mi iau si eu plus Ghidul nesimtiutlui...de Memoriile unei gheise am auzit si eu si am discutat cu o persoana ce a citit romanul si mi-am dat seama k m-ar tenta sa il citesc numai k momentan nu pot pt k tre` sa recitesc pt "carcera" ION
Va salut din mers, azi sunt super obosita si abia reusesc sa vad ce mai e nou pe forum
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Am rugamintea sa nu va mai bagati in seama cu fanele care traiesc doar pt 3se.Lasati-le sa-si spuna parerea si gata,sa nu se mai incurajeze off-topicul.
Nu de alta dar,dar e destul de greu sa li se explice ce e ala off topic si sa nu mai faca.
Astfel,eu nu am rabdare sa explic pe silabe si sterg mesaje direct.