Alex`andra scrie:

neata all.....1 DECEMBRIE....patriotismu` asta

apropo..:BINE K TRAITI :!: LOALEEEEEEEEE

am facut si eu curatenie in casa cu tot cu sarbatoarea lor

si o baitza buna si calda am mai facut

pe romaneste m-am facut "gigea" k sa pot pleca linistita la concertul lui MoRandy

cand revin de la concertu` vietii lu` ala....va pov si voua cum le-a mears lor efectele speciale [k din alea sunt facute muzik lor] amanunte picante k stiu k lui Laury ii "plac" al nebunie 8)
Asta mai lipsea, sa te faci si u Randista :!:

Eu nu particip la marele eveniment...daca nu vine si big moga n-are rost(el merge doar la concertele din afara tarii,nu la d astea din Romania

;eu ii doresc sa ajunga muzica lui in toate colturile lumii,pana in groenlanda si acolo sa se opreasca...ce-i prea mult strica ).Yo p moga il iubesc si raman cu regretul ca nu voi avea ocazia sa-l cunosc niciodata-trag aer in piept,suspin in gand si imi trece

.
Acum lasand gluma la o parte, m-am uitat la tv la 5 concerte morandi si d fiecare data au avut probleme cu sunetul si au intrerupt ,,arta cantatului''.N-au renuntat ei asa usor,cum sa plece de pe scena :!: au prezentat dansatoarele de vreo 20 d ori ca sa umple timpul:,,aici o avem pe Ionela din Ciorogarla,18 ani ,marile ei pasiuni sunt muzica si dansul ''si tot asa.Din ce am vazut pana acum,sincer pot spune ca sunt foarte interesante concertele din ,,morga lui andi''.
Astept de la u toate detaliile,sa nu-ti scape nimic :!: :!: :!: ,poate are vreo influenta ,,pozitiva'' prezenta lui Skraosky pe acolo :twisted: