neatza loooome

am scapat cu bine pe ziua de azi din "puscatorie" :evil: lovi`l`ar bomba pe istoricu` ala a vietii [nici nu ma intere` numele lui k doar nu`i neam cu mama] ce a inventat tortura asta in masa :x
azi dim...la prima ora..dirigentie...relaxare totala...am ras cu cei 3 colegi ai mei de banca de am crezut k ne si pusca matele...in clasa "teritoriul de lupta"...o caldura infernala...sa simta dracu` tot poporu` k avem centrala termina noua....bagamish k parca eram la ECUATOR...ca un zumbet se auzea tot timpu` din nabca mea "da` ce`i cu caldura asta" :?:
a 2 a ora...mate....exercitii ca de obicei cu toate k nu e specializarea noastra de profil :evil:
dupa...plictiseala...nervi....draci...si somn in voie...numai la patul meu visam si ma imaginam asa invelita frumusel sub plapumioara
ultima ora...de la 1-3 am avut romana...ne`a citit profa cv cv ...din care tre` sa scot dracu` un eseu argumentativ pe maine [fuckkkkkkkkkkk

] plus o pagina de jurnal de redactat cu ce am trait noi in vacanta asta
aminnnnnnn....inchei aici,,,,imi pastrez unele forte si pt "kilometele" de la romana [uite ce cuv mi`a traznit acum pe moment 8) ]