Salutare Salutare ...Care ce faceti.... :?:
Ieri la scoala..un coleg ( de la oras ) vine cu ceapa si slanina la scoala

intra
profa de mate la ora..un alt coleg se duce si se aseaza langa colegu' si se pun amandoi si isi curatesc ceapa

profa facand prezenta ...si zambind ( de isprava colegilor ) ...lasati la o parte ...slanina si scoateti o foaie de hartie toti ...poc lucrare neanuntata upss

le si corectat in aceea ora ni le da inapoi..un coleg 5 si unu 3...o k nu am putut manca ...ceapa ca luam mai mare ...

...profa: '' ase ceva nu am mai vazut de cand is'' vine pauza...o suna colegu' pe profa de economie ..dn profesoara face-ti o favoare pt. mine ...imi cumparati o paine ''ciiupe''knd veniti la sc. k va dau banii..profa nu iti dau bani si iti cumperi tu...
Azi la sc.in pauza mare se pun 6 baietzi in ultima banca si isi intind masa ...scot acolo: carnat trandafir afumat, gogosari, conserve de peste , slanina si ceapa nu lipsea

...mirosea in clasa a ceapa ..a conserva de peste ..ioi ce yo injurat o colega

vine diriga ...''ma da voi nu credeti k li foame si la ceilalti? ....pi sa vie sa isi ieie''...sa nu va mai aduceti ceapa in rest ...''nui nici un bai''nebunii ia filmat un coleg a zis k i baga pe net....