Hello forum!!!ce mai faceti voi?am vazut ca Daria imparte clatite in stanga si in dreapta

Vin si io :twisted:
Azi la scoala a fost o zi normala,adica stresanta,in sfarsit am terminat orele pe la 14,dar psihologul m-a invoit de la ultima ora(si asa nu aveam chef de TIC si ramasesem doar 5 copii,ca restul s-au tirat)si am stat de vorba la cabinetul de consiliere de la 13 la 14 8)
dar am impresia ca el e mai nebun ca mine

sa vedeti de ce

e tanar-25 ani,simpatic,de treaba ,vesel si ii place 3SE :shock: chiar a fost fan cand era mai "tanar"

De obicei vine imbracat in blugi,camasa si pantofi,cu o servieta in mana;azi a fost o zi mai...nu stiu cum sa zic..ciudata poate

probabil si-a facut planul de acasa:a venit imbracat in blugi,tricou,cu un rucsac in loc de servieta :? .Pt ca azi i-a venit lui o idee stralucita: sa ma duca in parc

de la 14 la 15(cand el trebuia sa fie inca in scoala),,am trecut prin curtea liceului,ne-am intalnit cu directorul,dar ne-am facut ca nu-l vedem

si abea pe la 16:30 m-a adus acasa ,dar pe un alt drum pe care eu nu-l stiam ,nu fusesem niciodata pe acolo :shock: a fost frumos sa mai ies si eu din casa,sa mai scap de plictiseala,o solutie pt o problema:sa nu mai dorm toata ziua

ce sa mai 8) am un "pisicolog"...Zmuoaahhh