'Nã ziua!
Sorry Dory, pe semne cã nu ai foarte mult noroc în ultima perioadã, da' nu conteazã... asta înseamnã cã deja þi-ai epuizat ghinionul, acum urmeazã numai noroc. :mrgreen:
Am calculator nou!!!!

În sfârsit mi-am luat calculator nou, cu garanþie doi ani. :twisted: Oricum cel vechi iar murise, de asta nu mai intrasem în ultimele doua sãptãmâni. Acum dorm liniºtitã, dacã mai pãþeºte ceva... e problema lor.
Ah, am terminat ºi cu faimoasa nuntã. Mi-am gãsit rochie (dupã cãutãri de peste 6 luni) cu 2 zile înainte de rochie ºi pantofii în ziua nunþii.

Bine n-are sens sã mai zic cã n-am scãpat nici de voal, nici de buchet. Voalul... cicã aºa e tradiþia sã fie torturatã domniºoara de onoare... iar buchetul a avut grijã mireasa sã mi-l arunce în cap înainte ca restul fetelor sã apuce sã se ridice de la masã.

Mirii au fost frumoºi, firesc, eu am scãpat cu viaþã ºi fãrã prea multe traume, deci bine cã s-a terminat. :mrgreen:
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein