Ultima vizită a fost: Lun Ian 20, 2025 4:03 am Acum este Lun Ian 20, 2025 4:03 am

Ora este UTC + 2

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 403  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 12, 2008 10:43 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
Noapte buna la toti fanii 3SE. Si noroc mie maine la cele 2 materii tampite de care dau maine la scoala :evil:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 14, 2008 8:22 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^^ Bafta!

Eu nu am apucat sa termin tema la statistica :roll: si trebuie sa o predau maine... sper sa reusesc sa o termin in pauza... Off, scoala asta... Bleah! Saptamana asta a inceput bine, cu o zi libera, ca a fost Thanksgiving, dar cu ploaie... Mi-e dor de soare... Ori zapada ori caldura! Nu-mi place ploaia deloc... Ma rog, ma duc si eu sa ma culc, maine am ore devreme si iar imi cad ochii in gura la primul curs :lol: . Sa aveti o zi buna si va scriu cand ma intorc de la scoala! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 14, 2008 7:10 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

^ Bafta si tie la scoala.

Naspa. Azi am jucat fotbal si am cazut rau am dat cu capu de un copac si n-am vazut copacul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 14, 2008 8:04 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

...azi ''draga'' noastra profesoara de fizik...ne-a dat test...dupa ce am terminat ne-a rezolvat problema...dar o colega i-a spus k nu e acela rezultatul bun si profesoara si-a dat seama ca acea colega are dreptate... :lol:
Si vreau sa spun ca asta nu s-a intamplat doar o singura data... :lol:

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 14, 2008 8:07 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

naspa cu cazuta asta....
dupa ce am scapta ieri de 3 la chimie am lluat 10 la istorie frate sunt super fericit apt ca proful a umplut catalogul de 3 asa ca caz fericit ....deci toate bune si frumoase la voi???

asta-i viatza ce noua ne place si nm nu are cene face orice zi la noi e sarbatoare chiar daca avem sau n-avem bani in buzunare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 2:17 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^^ Sa fii mai atent cand joci fotbal de-acum incolo! :) :lol:

Am mai supravietuit o zi lunga si obositoare la scoala. Am predat tema la statistica si m-am facut cu alta si mai si! Maine am teza (test de jumate de semestru) la turism... Sper sa iau nota buna! Vad ca lumea pe forum deja s-a culcat... e destul de tarziu in Romania totusi, deci mai vbim cand va treziti! Somn usor, sapte purici pe-un picior! :-P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 11:35 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Neatza. Daca se poate spune si asa. Sunt fericit ca azi m-am dus la scoala la ora 9 si m-am intors acasa la 10 jumate. Am facut o ora si au gasit colegii o scuze ca sa nu mai stam la scoala Imagine si asa am ajuns devreme acasa :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 12:54 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^Super.
Si eu trebuia sa stau la scoala pana la ora 3, dar am scapat mai repede pentru ca au profesorii sedinta :lol: . Si am ajuns la ora 1 acasa. :-P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 3:21 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Super. Daca nu veneam eu nu era forumu' asa activ. Glumesc. Misto ca e ceva miscare, dar pacat ca posteaza constant 4 - 5 membri Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 3:53 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

deci,MR Popik..eu cred ca iti era capul dupa "EA" :oops: de nu ai vazut copacul;)

bafta 3seluver:D:D

toata saptamana asta sunt zilele liceului...asa ca ...luni m-am dus de la prima ora:D:D:D fizica(ora la care daca vi dupa profa cand a dat foaia catalogului iti ieei absenta nemotivata/nemotivabila)eu era sa intarzii si in loc de 15 minute am facut 3 pana la scoala...:D inviorarea de dimi :wink: am alergat pana aam cazut jos din piciore :D si profa nu a venit la ora...dupa care tot liceul s-a carat acasa:);marti am stat aproape la toate orele,tot liceul s-a golit,insa noi am facut mate :twisted: ,azi am avut un concurs biochimie la care am luat locul II(asta insemnand 40lei)iar toata lumea la ora 13:00 a fost acasa in afara de noi,cei de la concurs:D,care am ajuns la 16:00 acasa :oops: adica 240 de elevi :lol: .maine nimeni nu se duce la scoala :lol: in afara de mine si 3 colege care vin la romana optional si eu care voi fi cred singura la engleza optional :oops: ,iar vineri am ore de la 9 la 15:00 si cred ca voi ajunge acasa pe la 12 :lol:

Liceul meui mai nou a primit diploma de "colegiu national"de la primar :D deci se bucura si saracul Odobleja,cred ca da party in mormantImagine
ce liceu amImagine

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 9:03 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Azi...am aflat ca o fost colega de la tara...pe care in ultimul timp nu o prea agream este...insarcinata ...in luna a 4 a :shock: :shock: :shock:
Nu-mi vine sa cred...si chiar imi para rau pt ea...
Nu s-ar fi intamplat asa ceva daca parintii ei ar fi avut grija de ea si ar fi educat-o... :? [/b]

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 9:04 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^OMG! :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 9:08 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
^OMG! :shock: :shock:

Si...asta nush daca e sau nu adevarat am mai inteles k a mai fost ink o data dar atunci a mers la timp la medic... :? ...nush ce sa zic... :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 15, 2008 10:44 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^^ vai prin ce sperietura trece fata respectiva... ufff... :roll: :?

Am terminat si eu cursul cu o ora mai devreme, pentru ca teza a fost relativ usoara... Ce bine c-am scapat... Mai am si maine o teza si sper sa nu fie prea grea... Vad ca ati avut zi usoara la scoala, bravo voua! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 12:19 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

^^ in ultimul timp este ceva regulat si normal :lol: la tv apar reportaje de genul asta zilnic...cred ca e "trendy" :lol: nu stiu ce sa mai zic..lumea s-a intors cu fundul in sus...

^bafta si sa speram ca dupa ce iei 10 le la teze ne dai si noua ceva de baut :oops: :wink: ca doar ti-am tinut pumniii stransi:P

ca de obicei,cu zilele liceului,toat alumea se care acasa cand are chef :lol: sau nu vine nimeni la nicio ora...insa eu,eleva constiincioasa :oops: am stat la 3 ore :D ca fraiera :oops: dar nu-mi pare rau :lol: ca totusi am facut orele alea 3 :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 7:13 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Cateva ore ma mai despart de 14 ani... :roll:
In ultimul an...am suferit foarte mult...nimic nu ma putea inveseli...si asta doar pentru ca...imi era dor de 3SE...asta era singurul lucru care conta...3SE...doar 3SE...
Dar...in vacanta de vara altceva m-a atras...High School Musical...era vorba in mare parte tot despre muzica...dar si despre prieteni, baieti... :">...dar asta nu inseamna ca nu mai eram fan 3SE...eram (si sunt) si voi fi...deoarece, cum spusesem acum cateva saptamani, ei mi-au aratat ce inseamna sa iubesti, ce inseamna sa fi cu adevarat fericit si ce inseamna sa fi mandru ca esti fanul lor...
Nimeni nu ma place...si asta deoarece pe majoritatea ii intereseaza doar aspectul fizic...deci...daca esi mai gras...e ca si cum nu ai face parte din lumea lor...cel putin eu asta simt...si ma doare...UNEORI CHIAR FOARTE MULT...
Sper ca dupa ce voi ajunge la greutatea normala...acea persoana din mine care doreste sa-si faca simtita pezenta...va iesi la suprafata...prin asta demonstrand ca nu sunt asa cum par...
Si...suferinta a fost in mare parte tot din cauza asta...ascultand 3SE ma mai linisteam...pur si simpul ma inchideam in lumea mea, numita 3SE si nu faceam altceva inafara de a plange si a asculta 3SE...si din cauza asta m-am ''axat'' pe 3SE...si am inceput cu tristetea...chiar imi era dor de ei, chiar vroiam sa-i vad...pentru ca ei erau tot ce-mi doream...
M-am refugiat in muzica lor...pt ca asta ma ajuta sa uit de celelalte lucruri...
Ar trebui sa fiu fericita...si sa-i multumesc la Dumnezeu ca ma ajuta sa fac in mare parte ceea ce vreau, ceea ce-mi doresc...

TOTUL E DIFERIT CAND TU NU ESTI LA FEL CA CEILALTI...
DOARE...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 8:15 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Plictisit de scoala, enervat de 2 colegi azi, si ma sacaie la ureche manelele idioate si cei care le asculta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 8:23 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Azi ne-a adus profesorul de matematica lucrarile si au fost niste note foarte "mari": 10 de 3, un 4, 5 de 5, 4 de 6, 3 de 7, un 8 si un 10. :lol: Eu am fost fericita ca am luat 7. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 8:26 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Daria_Desiree scrie:
Azi ne-a adus profesorul de matematica lucrarile si au fost niste note foarte "mari": 10 de 3, un 4, 5 de 5, 4 de 6, 3 de 7, un 8 si un 10. :lol: Eu am fost fericita ca am luat 7. :lol:

Felicitari! Sa stii ca nici eu nu excelez la matematica, dar am noroc ca iau 10 pe puncte.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 8:29 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^Merci :-P .
Matematica era candva materia mea preferata (bunica mea a fost profesoara de mate :lol: ) dar i-am dat papucii din cauza profesorului :lol: . Nu stie sa ne explice si nu inteleg nimic :? .Cand ma gandesc ca o sa dau bac-ul din mate... :? .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 9:32 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

^esti exact la fel ca mine..nici al meu nu preda si nu explkik nik,iar eu am bacul anul asta si pretentia,dorinta speranta de a ajunge la o facultate din Bucuresti :oops:

iar tu Larisa,nu te mai gandi la faptul ca esti grasa,pt ca nu e asa,..si oricum cine te place te place asa cum esti..nu trebuie sa te schimbi pt nimeni...mie una imi place cum iti sta...niciun om nu e perfect,toti avem defecte..ba ca suntem mai grasi,ba mai scunzi,ba prea slabi,ba prea nu stiu cum..asa ne-a lasat Dumnezeu...intelgi?nu trebuie sa schimbam nimic!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 9:54 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu vreau sa ma fac prof de educatie fizica, ca sa ii chinui pe elevi, cum m-au chinuit profii pe mine :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 16, 2008 10:25 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
iar tu Larisa,nu te mai gandi la faptul ca esti grasa,pt ca nu e asa,..si oricum cine te place te place asa cum esti..nu trebuie sa te schimbi pt nimeni...mie una imi place cum iti sta...niciun om nu e perfect,toti avem defecte..ba ca suntem mai grasi,ba mai scunzi,ba prea slabi,ba prea nu stiu cum..asa ne-a lasat Dumnezeu...intelgi?nu trebuie sa schimbam nimic!!!

Cum sa nu mai gandesc cand toti colegii ma tot bat la cap toata ziua cu chestia asta...acum s-au mai linistit putin fata de anul trecut pe k au vazut k am reusit sa slabesc 8 kg...dar tot rautaciosi raman...nu ii bag in seama pt k dak le dau pace nu mai spun nimik...dar m-am saturat de chestiile astea...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 3:17 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

3SE_LariSa_3SE scrie:
Citat:

Cum sa nu mai gandesc cand toti colegii ma tot bat la cap toata ziua cu chestia asta...acum s-au mai linistit putin fata de anul trecut pe k au vazut k am reusit sa slabesc 8 kg...dar tot rautaciosi raman...nu ii bag in seama pt k dak le dau pace nu mai spun nimik...dar m-am saturat de chestiile astea...

Crede-ma Larisa ca stiu exact cum e, dar am trecut peste. In Romania se judeca prea mult si nu inteleg de ce lumea nu vede paiul din ochiul lor, dar il vad la altul? Ma rog, nu te mai stresa pe chestia asta... Sa fii tu sanatoasa, ca restul se rezolva! :D
Azi sunt mai fericita :)... am scapat de a doua teza si am apucat sa vad tennis... hehe Roger Federer a castigat, abia astept sa vad meciul de maine... In rest nimic nou, maine am zi libera... Thank God for Fridays!!! Tre sa continui cu impachetatul, ca acusi vine 31 si tre sa ma mut... valeu, cand ma gandesc cate cutii am de umplut... BLAH!!! :wink: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 1:41 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Larisa! Dai naiba! Tu sa fii sanatoasa, asta e important!

Happy ca azi am scapat mai devreme de la scoala cu 1 ora.

Sus

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 403  Următorul

Ora este UTC + 2