Ultima vizită a fost: Mie Feb 19, 2025 8:46 pm Acum este Mie Feb 19, 2025 8:46 pm

Ora este UTC + 2

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 403  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 6:09 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Puncte de reputaţie: 0
3SE_LariSa_3SE scrie:
Cateva ore ma mai despart de 14 ani... :roll:
In ultimul an...am suferit foarte mult...nimic nu ma putea inveseli...si asta doar pentru ca...imi era dor de 3SE...asta era singurul lucru care conta...3SE...doar 3SE...
Dar...in vacanta de vara altceva m-a atras...High School Musical...era vorba in mare parte tot despre muzica...dar si despre prieteni, baieti... :">...dar asta nu inseamna ca nu mai eram fan 3SE...eram (si sunt) si voi fi...deoarece, cum spusesem acum cateva saptamani, ei mi-au aratat ce inseamna sa iubesti, ce inseamna sa fi cu adevarat fericit si ce inseamna sa fi mandru ca esti fanul lor...
Nimeni nu ma place...si asta deoarece pe majoritatea ii intereseaza doar aspectul fizic...deci...daca esi mai gras...e ca si cum nu ai face parte din lumea lor...cel putin eu asta simt...si ma doare...UNEORI CHIAR FOARTE MULT...
Sper ca dupa ce voi ajunge la greutatea normala...acea persoana din mine care doreste sa-si faca simtita pezenta...va iesi la suprafata...prin asta demonstrand ca nu sunt asa cum par...
Si...suferinta a fost in mare parte tot din cauza asta...ascultand 3SE ma mai linisteam...pur si simpul ma inchideam in lumea mea, numita 3SE si nu faceam altceva inafara de a plange si a asculta 3SE...si din cauza asta m-am ''axat'' pe 3SE...si am inceput cu tristetea...chiar imi era dor de ei, chiar vroiam sa-i vad...pentru ca ei erau tot ce-mi doream...
M-am refugiat in muzica lor...pt ca asta ma ajuta sa uit de celelalte lucruri...
Ar trebui sa fiu fericita...si sa-i multumesc la Dumnezeu ca ma ajuta sa fac in mare parte ceea ce vreau, ceea ce-mi doresc...

TOTUL E DIFERIT CAND TU NU ESTI LA FEL CA CEILALTI...
DOARE...

E pacat ca ii lasi pe altii sa te demoralizeze. Cele mai frumoase parti ale noastre sunt cele ce ne diferentiaza de altii. Este adevarat ca daca citim o revista sau ne uitam la televizor, toti incearca sa ne faca uniformi, ne fac sa ne pierdem identitatea. Ni se spune cum sa mergem, ce sa spunem, cum sa ne imbracam, O PROSTIE! Suntem unici si ar trebui sa ne iubim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce vor altii sa fim. Ne indragostim de cineva pentru ca e ca toti ceilalti?! Nici vorba, ceea ce ne atrage la cineva este unicitatea. ADN-ul nostru este aproape identic cu cel al cimpanzeilor, diferenta e de 1%, principalul lucru ce ne diferentiaza este lobul frontal, cel ce ne ajuta sa luam decizii. Daca noi ii lasam pe altii sa decida pentru noi, atunci ne reducem valoarea la nivelul unui cimpanzeu. Frumusetea este ochii cui priveste. Fiecare percepem diferit persoanele din jurul nostru. Un baiat pe care tu il consideri atragator, eu e foarte probabil sa il gasesc absolut respingator.
Invata sa te iubesti pentru ceea ce esti! Nu exista om care sa fie placut de toata lumea, toti suntem criticati dintr-un motiv sau altul. Toti avem defecte si calitati, insa important este sa stim sa ne punem in valoare calitatile.
Daca cineva te tachineaza pe tema kilogramelor, asa zis in plus, o face doar pentru a te supara. Cand nu iti va mai pasa de acest aspect, nici altii nu se vor mai lega de tine pe tema asta.

PS: Din curiozitate am cautat poze cu tine, si... esti foarte draguta, chiar nu esti grasa deloc, cine a zis ca ai vreo problema E DUS/A!!!

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 7:25 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
E pacat ca ii lasi pe altii sa te demoralizeze. Cele mai frumoase parti ale noastre sunt cele ce ne diferentiaza de altii. Este adevarat ca daca citim o revista sau ne uitam la televizor, toti incearca sa ne faca uniformi, ne fac sa ne pierdem identitatea. Ni se spune cum sa mergem, ce sa spunem, cum sa ne imbracam, O PROSTIE! Suntem unici si ar trebui sa ne iubim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce vor altii sa fim. Ne indragostim de cineva pentru ca e ca toti ceilalti?! Nici vorba, ceea ce ne atrage la cineva este unicitatea. ADN-ul nostru este aproape identic cu cel al cimpanzeilor, diferenta e de 1%, principalul lucru ce ne diferentiaza este lobul frontal, cel ce ne ajuta sa luam decizii. Daca noi ii lasam pe altii sa decida pentru noi, atunci ne reducem valoarea la nivelul unui cimpanzeu. Frumusetea este ochii cui priveste. Fiecare percepem diferit persoanele din jurul nostru. Un baiat pe care tu il consideri atragator, eu e foarte probabil sa il gasesc absolut respingator.
Invata sa te iubesti pentru ceea ce esti! Nu exista om care sa fie placut de toata lumea, toti suntem criticati dintr-un motiv sau altul. Toti avem defecte si calitati, insa important este sa stim sa ne punem in valoare calitatile.
Daca cineva te tachineaza pe tema kilogramelor, asa zis in plus, o face doar pentru a te supara. Cand nu iti va mai pasa de acest aspect, nici altii nu se vor mai lega de tine pe tema asta.

PS: Din curiozitate am cautat poze cu tine, si... esti foarte draguta, chiar nu esti grasa deloc, cine a zis ca ai vreo problema E DUS/A!!!

Multumesc... :!:
Stiu ca nu ar trebui sa-mi pese de aceste lucruri...dar uneori...se mai intampla...ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise.
Acum nu mai sunt chiar asa de grasa...dar inca mai trebuie sa slabesc...cel putin 7 kg... :roll:
Ms...

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 7:58 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Citat:
Acum nu mai sunt chiar asa de grasa...dar inca mai trebuie sa slabesc...cel putin 7 kg...

Esti frumoasa si asa cum esti. Nu ar trebui sa-ti pese de ce spun altii despre greutatea ta sau despre tine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 7:59 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
Citat:
Acum nu mai sunt chiar asa de grasa...dar inca mai trebuie sa slabesc...cel putin 7 kg...

Esti frumoasa si asa cum esti. Nu ar trebui sa-ti pese de ce spun altii despre greutatea ta sau despre tine.

Ms... :)
...ms 3seluver!...

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 17, 2008 11:00 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Noapte buna la toti care mai posteaza (adica la nimeni). Vorbim maine dimineata (daca ma lasa sor'mea). Pa Imagine si Imagine...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 1:11 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Lily scrie:
3SE_LariSa_3SE scrie:
Cateva ore ma mai despart de 14 ani... :roll:
In ultimul an...am suferit foarte mult...nimic nu ma putea inveseli...si asta doar pentru ca...imi era dor de 3SE...asta era singurul lucru care conta...3SE...doar 3SE...
Dar...in vacanta de vara altceva m-a atras...High School Musical...era vorba in mare parte tot despre muzica...dar si despre prieteni, baieti... :">...dar asta nu inseamna ca nu mai eram fan 3SE...eram (si sunt) si voi fi...deoarece, cum spusesem acum cateva saptamani, ei mi-au aratat ce inseamna sa iubesti, ce inseamna sa fi cu adevarat fericit si ce inseamna sa fi mandru ca esti fanul lor...
Nimeni nu ma place...si asta deoarece pe majoritatea ii intereseaza doar aspectul fizic...deci...daca esi mai gras...e ca si cum nu ai face parte din lumea lor...cel putin eu asta simt...si ma doare...UNEORI CHIAR FOARTE MULT...
Sper ca dupa ce voi ajunge la greutatea normala...acea persoana din mine care doreste sa-si faca simtita pezenta...va iesi la suprafata...prin asta demonstrand ca nu sunt asa cum par...
Si...suferinta a fost in mare parte tot din cauza asta...ascultand 3SE ma mai linisteam...pur si simpul ma inchideam in lumea mea, numita 3SE si nu faceam altceva inafara de a plange si a asculta 3SE...si din cauza asta m-am ''axat'' pe 3SE...si am inceput cu tristetea...chiar imi era dor de ei, chiar vroiam sa-i vad...pentru ca ei erau tot ce-mi doream...
M-am refugiat in muzica lor...pt ca asta ma ajuta sa uit de celelalte lucruri...
Ar trebui sa fiu fericita...si sa-i multumesc la Dumnezeu ca ma ajuta sa fac in mare parte ceea ce vreau, ceea ce-mi doresc...

TOTUL E DIFERIT CAND TU NU ESTI LA FEL CA CEILALTI...
DOARE...

Ce frumos a scris Lily... Exact asa este... Acum sute de ani nu existau prejudecati decat de la bani, si acum cand am inceput sa trecem peste diferentele din societate sau cele rasiale, se pare ca s-au ales alte noi standarde... care sunt considerate standarde de frumusete... Cand esti slab, esti prea slab, cand esti gras, esti prea gras... nici noi nu mai stim in ce consta frumusetea; de fapt ceea ce nu stim e ca, ceea ce ne diferentiaza este forma si conturul inimii, felul cum gandim si cum ne contruim personalitatea. Tot astept sa se iveasca persoana care sa imi spuna in fata ca e perfecta, si astept de ceva vreme, n-am gasit pe nimeni, si ma indoiesc ca exista. Poate ca persoana respectiva are frumusete exterioara, dar cea interioara e moarta... E foarte usor sa judeci, e usor sa respingi, dar ce s-a intamplat cu bunatatea din noi? Nu exista decat exceptiile de la regula; intr-adevar toti suntem unici, dar se pare ca tot mai multa lume se copie si incearca imposibilul, de a fi perfecti... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 1:12 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Eu inca mai postez... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 10:21 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

O zi noua = noi mesaje pe forum. Weekend = zi faina petrecuta cu prietenii. Ma simt asa de bine de dimineata. Una din cele mai faine zile din vremea de acum. :-P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 10:32 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
O zi noua = noi mesaje pe forum. Weekend = zi faina petrecuta cu prietenii. Ma simt asa de bine de dimineata. Una din cele mai faine zile din vremea de acum. :-P

Sper ca si pt mine va fi o zi frumoasa petrecuta cu colegele...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 2:02 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^ Distractie placuta Larisa!

< Sunt nebuna :lol: . M-am trezit de la 4:30 dimineata ca sa ma uit la tennis, dar merita din plin. :D Nu ma trezesc asa dimineata decat pentru Romania (daca joaca fotbal, dar de obicei e seara, care inseamna dimineata la mine, ceea ce nu-i rau) sau pentru Roger Federer. :lol: :lol: M-as trezi si pentru 3se, daca ar fi cazul... hihihi... :D

Voi ce planuri de weekend aveti? :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 18, 2008 5:01 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu sa ma odihnesc cat mai mult. Si maine sa-mi fac tema pentru la desen.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 9:21 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Ce zici, vii si tu?

3seFAN.net beta

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 11:16 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Ieri a fost o zi minunata...m-am distrat... :)
Nu stiam ca sunt chiar asa de treaba colegele mele... :lol:
As pune cateva poze dar din pacate nu pot sa le uploadez...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 11:17 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Sper ca ziua de azi sa fie mai faina decat cea de ieri. Ieri a fost naspa rau :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 11:30 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
Sper ca ziua de azi sa fie mai faina decat cea de ieri. Ieri a fost naspa rau :cry:

De ce? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 11:34 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Ieri n-am avut ce sa fac...am iesit afara si nu era nimeni...abia pe la 6 seara am iesit juma de ora la un fotbal Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 8:21 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

3SE_LariSa_3SE scrie:
Ieri a fost o zi minunata...m-am distrat... :)
Nu stiam ca sunt chiar asa de treaba colegele mele... :lol:
As pune cateva poze dar din pacate nu pot sa le uploadez...

Ce bine imi pare ca te-ai distrat! :D La mai multa distractie de-acum incolo! :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 8:51 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Maine scoala Imagine si dentist Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 20, 2008 7:45 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Copii la mine e seara, timpul de somnik... Imagine
Maine am o zi usurik, sper sa nu trebuiasca sa prezint proiectul. :roll: Azi a fost o zi relativ interesanta, am terminat proiectul si am avut musafiri la cina. Nu-mi place deloc ziua de luni, imi da de stire ca iar incepe saptamana.Marti am teza la mate, ma rog daca se numeste teza, nu cred ca la facultate se numesc teze. :lol: Mai vbim. :D Bafta la scola!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 20, 2008 7:23 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

^Noapte buna si succes la 'teza'...

Azi...toata ziua m-am certat cu colegii pe tema manelelor... :x ...13 din 21 asculta aceasta prostie care pt ei este ''muzica''...
Si evident ca vorbind despre manele m-au 'atacat' cu cuvinte urate despre 3SE...
****-**-** manelele!!!
M-au sustinut si colegele care asculta rock...:) ...dar nu a iesit nimic...pt k fiecare isi sustinea parerea...nimeni nu se oprea... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 20, 2008 9:07 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

^ Da-le naiba de manele. Incearca sa nu-i bagi in seama. Poate te vor lasa in pace. Iar daca nu te vor lasa in pace, ignora-i. Se vor plictisi candva sa te tot tachineze.

Eu o duc fain. M-am scapat de o problema. Mai am doar 5 sau 6 de rezolvat :lol: . Azi a fost o zi fain la scoala. Am aflat ca am luat 6 la fizica :lol: (desi n-am stiut nimic).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 21, 2008 3:08 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

^ E bun asa! :wink:

< Sal'tare forum! Imagine
Scriu cam tarziori, da' abia acum am apucat... Am facut prezentarea la proiect si acum astept notele, asta Miercuri sau saptamana viitoare. Maine am zi luunnnggaa :x , da ma rog, supravietuiesc eu cumva. Saptamana asta sunt full cu impachetat, organizam un eveniment la scoala si avem vreo 3 meetinguri si pe deasupra mai am si o tona de teme... AHHH! Macar am dormit destul weekendul asta, si am " enough gas in the tank " pentru ce urmeaza... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 21, 2008 8:11 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

neatza!!!eu sunt la cursul de "ORACLE" si nu am chef deloc sa traduc cursurile... mi-e atata lene :oops: si am o stare de toata "kk" ink de la 12:00 azinoapte... :oops: sper ca voi va veti distra azi;eu am o zi ff grea,azi va trebui sa iau o "big decision" pt k de asta va depinde viitorul meu :lol: wish me luck and keep your fingers crossed!!! :D

app,vr si eu o ideee legata de un cadou :shock: ca mi s-au epuizat toate :evil: revin cu detalii mai tarziu..pe la ...4 dupamiaza :wink:

have a nice day!!!

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 21, 2008 2:56 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eu am avut o zi faina azi la scoala. Am scapat la ora 14:00 si acum stau acasa singur - singurel pana vine tata. Have a nice day si pe la voi :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 21, 2008 7:45 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Azi ... :lol: ... profa de franceza a ascultat un coleg pt k facea galagie...la pus sa scrie pe tabla o propozitie...stiti ce-a iesit din ''Moi, j'aime marcher, a pied. Et toi'' ? :lol:
:arrow: moi, jeui, marje, apie, etoi ? :lol: :arrow: Franceza pura... :lol: :lol: :lol:
Si altul a trebuit sa conjuge verbul ''manger''
:arrow: Je, tu, il, nous, vous, elles manje ... :lol:

Sus

[ 10054 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 403  Următorul

Ora este UTC + 2