3SE_LariSa_3SE scrie:
Cateva ore ma mai despart de 14 ani...
In ultimul an...am suferit foarte mult...nimic nu ma putea inveseli...si asta doar pentru ca...imi era dor de 3SE...asta era singurul lucru care conta...3SE...doar 3SE...
Dar...in vacanta de vara altceva m-a atras...High School Musical...era vorba in mare parte tot despre muzica...dar si despre prieteni, baieti... :">...dar asta nu inseamna ca nu mai eram fan 3SE...eram (si sunt) si voi fi...deoarece, cum spusesem acum cateva saptamani, ei mi-au aratat ce inseamna sa iubesti, ce inseamna sa fi cu adevarat fericit si ce inseamna sa fi mandru ca esti fanul lor...
Nimeni nu ma place...si asta deoarece pe majoritatea ii intereseaza doar aspectul fizic...deci...daca esi mai gras...e ca si cum nu ai face parte din lumea lor...cel putin eu asta simt...si ma doare...UNEORI CHIAR FOARTE MULT...
Sper ca dupa ce voi ajunge la greutatea normala...acea persoana din mine care doreste sa-si faca simtita pezenta...va iesi la suprafata...prin asta demonstrand ca nu sunt asa cum par...
Si...suferinta a fost in mare parte tot din cauza asta...ascultand 3SE ma mai linisteam...pur si simpul ma inchideam in lumea mea, numita 3SE si nu faceam altceva inafara de a plange si a asculta 3SE...si din cauza asta m-am ''axat'' pe 3SE...si am inceput cu tristetea...chiar imi era dor de ei, chiar vroiam sa-i vad...pentru ca ei erau tot ce-mi doream...
M-am refugiat in muzica lor...pt ca asta ma ajuta sa uit de celelalte lucruri...
Ar trebui sa fiu fericita...si sa-i multumesc la Dumnezeu ca ma ajuta sa fac in mare parte ceea ce vreau, ceea ce-mi doresc...
TOTUL E DIFERIT CAND TU NU ESTI LA FEL CA CEILALTI...
DOARE...
E pacat ca ii lasi pe altii sa te demoralizeze. Cele mai frumoase parti ale noastre sunt cele ce ne diferentiaza de altii. Este adevarat ca daca citim o revista sau ne uitam la televizor, toti incearca sa ne faca uniformi, ne fac sa ne pierdem identitatea. Ni se spune cum sa mergem, ce sa spunem, cum sa ne imbracam, O PROSTIE! Suntem unici si ar trebui sa ne iubim pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce vor altii sa fim. Ne indragostim de cineva pentru ca e ca toti ceilalti?! Nici vorba, ceea ce ne atrage la cineva este unicitatea. ADN-ul nostru este aproape identic cu cel al cimpanzeilor, diferenta e de 1%, principalul lucru ce ne diferentiaza este lobul frontal, cel ce ne ajuta sa luam decizii. Daca noi ii lasam pe altii sa decida pentru noi, atunci ne reducem valoarea la nivelul unui cimpanzeu. Frumusetea este ochii cui priveste. Fiecare percepem diferit persoanele din jurul nostru. Un baiat pe care tu il consideri atragator, eu e foarte probabil sa il gasesc absolut respingator.
Invata sa te iubesti pentru ceea ce esti! Nu exista om care sa fie placut de toata lumea, toti suntem criticati dintr-un motiv sau altul. Toti avem defecte si calitati, insa important este sa stim sa ne punem in valoare calitatile.
Daca cineva te tachineaza pe tema kilogramelor, asa zis in plus, o face doar pentru a te supara. Cand nu iti va mai pasa de acest aspect, nici altii nu se vor mai lega de tine pe tema asta.
PS: Din curiozitate am cautat poze cu tine, si... esti foarte draguta, chiar nu esti grasa deloc, cine a zis ca ai vreo problema E DUS/A!!!