Ultima vizită a fost: Vin Sep 22, 2023 4:48 pm Acum este Vin Sep 22, 2023 4:48 pm

Ora este UTC + 2

Aberaţii

Un loc pentru toate lucrurile importante şi neimportante din viaţă

Moderatori: Dedeea, Dory

Mesajde 3SE_LariSa_3SE » Mie Noi 05, 2008 6:01 pm

3seluver scrie:
Cred ca faptul ca 3se vor avea un concer la Tg. Mures spune ca nu se despart, dar daca exista vreun gand sau orice idee probabil va fi comunicata atunci. Speram ca te duci Larisa, ca sa stim si noi detalii. FA POZE MULTE! :D :D :D

Ma duc...sper sa reusesc sa vorbesc cu ei... [-o< ...poate o sa-i fimlez...deocamdata pot doar sa promit ca voi incerca sa fac tot ce pot ca sa vorbesc cu ei... :wink:
Imagine

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
3SE_LariSa_3SE
Începător 3se
Începător 3se

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde mady_u45 » Mie Noi 05, 2008 9:09 pm

Buna dimineata, buna ziua, buna seara, salutare...sau cum mai vreti voi :lol: , iaca hop si eu pe aici din an in paste :lol: , dar nu conteaza...bine ca va mai prind pe aici pe forum...ce mai faceti? cum o mai duceti? toate bune si frumoase?
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
mady_u45
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde Alexandru » Mie Noi 05, 2008 10:51 pm

Nu m-a mai enervat nimeni azi cum m-a enervat "cristiana26". Daca esti fana 3SE si pentru tine ei sunt expirati si iesiti la pensie...respect. Sa trecem peste asta. Sa stiti ca i-am dat mesaj lui Lily in legatura cu respectiva, si am rugat-o sa fac ceva. Stiu ca poate risc un avertisment sau un ban in cel mai rau caz. Nu imi este frica. Cum aflu ID-ul ei, cum o iau la vorba....sa stiti, sunt pus pe draci. Pentru mine nu-s chiar asa frumoase, unele bune altele mai putin bune. "The Life Goes On" :D . Noapte buna si mai vorbim alta data :D....si sa stiti ca nu-mi duc viata pe forum , postez de placere si sunt constient de ceea ce fac, si cred in mine si in faptul ca o sa ajung la facultate inainte de pastele cailor :D... Multumesc la fel :D Noapte buna si vise placute...puricii sa va sarute 8)
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde 3SE_LariSa_3SE » Mie Noi 05, 2008 10:54 pm

^ :lol: :lol: :lol:
Nb all ...vise ciufulite... :)
Imagine

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
3SE_LariSa_3SE
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde 3seluver » Joi Noi 06, 2008 4:58 am

^^ :lol: :lol: :lol: :lol: Alex... Fii rau, nu-i lasa! :wink:

< Eu fac binisor... in sfarsit am net pe calculatorul meu... phew! Maine am o zi lunga si obositoare la scolitza, da' lasa ca ma relaxez vineri, ca n-am scoala deloc! Voi ce-ati mai facut? [In afara de norocosii care se duc la concert la Tg Mures :lol: :lol: :lol: - abia astept sa vad poze Larisa :wink:]...

- Hello, hello mady_u45, bine... si noi pe forum din cand in cand... Bine ai revenit! :) Ce mai e nou? :)
what goes around comes around... what goes up, must come down...
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde mady_u45 » Joi Noi 06, 2008 1:34 pm

nou..ce sa fie...am venit aksa :lol: , da' duminica plec :cry: , n-o sa ma mai vedeti pe forum o bucata de vreme :? ...;da' lasa ca vine si vacanta :lol: , v-am pupat pe toti mai vb pe seara :D
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
mady_u45
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde Alexandru » Joi Noi 06, 2008 3:09 pm

In sfarsit o zi faina....ma simt mult mai bine azi :D
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde 3SE_LariSa_3SE » Joi Noi 06, 2008 8:29 pm

Azi a fost o zi destul de frumoasa...am mers cu noii prieteni la lac...a fost frumos...liniste, nu mai era nimeni pe acolo...dar ceva a lipsit... :roll:
Imagine

3SE_LariSa_3SE
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde Alexandru » Joi Noi 06, 2008 10:40 pm

Ma bag in pat, dragi forumisti. Mai vorbim maine, cand, sper sa pot sa postez mai mult, asta daca nu cumva o sa-mi fie somn cand vin de la scoala, la ora 3 dupa - masa :D
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde Dory » Vin Noi 07, 2008 8:02 am

neatza neatza dragi fani 3se!azi am o stare de tot rahatul,ca si in restul zilelor acestei saptamani :D,de marti dimineata de la ora 9,de cand am vazut ca universitatea unde vreau eu sa merg e privata :? nu cred ca ma vor lasa ai mei parinti sa ma duc acolo :( :cry: si in cazul asta suntem 2 suflete care sufera :cry: nu mai sunt numai eu :cry: .

In alta ordine de idei...azi am liber :lol: de la director 8) am avut aseara balul liceului si eu nu m-am dus,ca nu imi place cum canta BYTZA.

Vaai ce de barfe si ce de rautati pe aici...da' e bine ca a inceput forumul sa prinda viata :lol:

O zii buna va doresc si un weekend placut :D
3se are the best!!!
Atunci cand va va fi mai greu,ascultati 3se!!!
ImagineImagine
http://nuuitasavisezi.blogspot.com/
Dory
Moderator
Moderator

Mesajde 3seluver » Vin Noi 07, 2008 9:15 am

Ma uit si eu la un film, mai postez pe forum si vorbesc cu Dory... Azi am avut o zi najpa, a plouat torential toata ziulica... si am avut o gaura in cizmulitze... m-am udat de toata frumusetea, baitza la picioare. Am crezut ca nu mai trece ziua, de dimineata de la 8:30 pana la 4:30 am fost la scoala... in continuu am bagat informatii in creieras... saracutzu. M-am enervat de numai numai la matematica, pentru ca profa e o idioata, nu stie sa ne explice niste formule... ne da o mie si una de exemple, dar niciodata nu ne arata cum face, scrie o formula de inceput si raspunsurile... cum sa invatam asa? YUCK... partea proasta e ca ea zice ca informatia din carte nu e folositoare... si se bate cap in cap cu exemplele ei aiurite. Uff... ce bine ca am maine liber, sa ma lepad de matematica putin... dar tot fac teme, ca am 2 proiecte de terminat... In fine, asta este. Aveam nevoie sa ma descarc... saracii de voi, scuze. :oops: Ma rog, ma intorc la vorbarie cu Dory... Mai postez maine neatza cand ma trezesc... O zi buna copilasi! :D
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde Dory » Vin Noi 07, 2008 9:52 am

deja incepe sami mearga bine azi:D:D fac scimb de melodii cu 3seluver:D:Dms anca..acu nu mai scapi uh de mine asa usor :wink: :twisted: :D
3se are the best!!!
ImagineImagine
Dory
Moderator
Moderator

Mesajde 3seluver » Vin Noi 07, 2008 10:10 am

aoleoo... si nu pot sa fug, m-ai prins... :lol: ce tare, niste melodii de toata frumusetea! :D :wink:
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde 3seluver » Vin Noi 07, 2008 10:57 am

Larisa, vreau si eu poze si autograf, daca ii prinzi!!! zi-le ca le trimiti in Canada, sigur o sa vrea :wink: :lol:
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde Dory » Vin Noi 07, 2008 11:18 am

si eu vreau autograf si poze:D:D:D larisa:P
^SIS :lol: ca sa ai ce face pana ma intorc..I'll come back soon :twisted:dance:P poop
3se are the best!!!
ImagineImagine
Dory
Moderator
Moderator

Mesajde Alexandru » Vin Noi 07, 2008 3:34 pm

Am avut azi o zi foarte faina. Ziua a inceput naspa pentru ca mi-am uitat banii de scoala, acasa, in pijamale, inca de aseara. Apoi, momentul cel mai naspa a fost la a 2 - a ora de matematica, cand profa de mate vine si-mi o punga cu pufuleti si-mi cere sa citesc ingredientele. M-o facut de rasu' lumii. Asa, tot la mate, am luat azi 2 note :D si ma mandresc cu ele :lol: : un 4 ;) (desi nu trebuia sa-l iau pentru ca vinerea trecuta am fost la poarta, da' ea proasta mi-a dat 4) si un 10 pe puncte, si am iertat-o pentru nota mai putin buna :D. Un moment fain a fost cand am avut educatie fizica si profu' ne-a luat la cross-ul "Eduard Loukota" (nu stiu sigur, ceva de genu') si ne-a scapat de 2 ore :D, de Istorie si de Muzica :D, asadar am scapat si de testul de la Istorie. Alt moment naspa a fost cand am alergat la cross cam 2 km, si bineinteles, momentul cel mai fericit a fost cand am terminat de alergat. Dupa calculele mele, cred ca am terminat printre primii 200 de alergatori, dintr-un total de peste 600. N-am rezistenta, asa ca, pot sa zic ca e un rezultat bun pentru mine :D. Cand am ajuns acasa, am mancat un pic si m-am culcat pana m-am trezit, eram rupt de oboseala :cry: . Cam atat pana acum, voi cum ati mai dus-o? :D
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde 3seluver » Vin Noi 07, 2008 8:31 pm

Neatza forum! M-am trezit c-o durere de cap... valeu, s-ar putea sa racesc, e promisa de vreo 3 saptamani... Doamne Ajuta sa nu, ca n-am timp de raceli... In rest nimic... In sfarsit ma relaxez o tzara, ca saptamana asta a fost full... Blah, cam atat! Imagine
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde mady_u45 » Vin Noi 07, 2008 9:01 pm

^ stai linistita ca si eu mai sunt putin racita, cand ma apuca tusa nu ma mai opresc :?
De ce?
mady_u45
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde 3SE_LariSa_3SE » Vin Noi 07, 2008 9:28 pm

Zi frumoasa...imi pare rau ca nu pot sa trimit inregistrarea de la concert... :(
Imagine

3SE_LariSa_3SE
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde 3seluver » Vin Noi 07, 2008 10:34 pm

a fost? a fost? cum a fost? cum a fost? :lol: :lol: Ce-au zis? 8) :lol:
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde Alexandru » Vin Noi 07, 2008 11:50 pm

Am avut o zi faina azi....si mi-am luat de pe net un joc care-mi place foarte, foarte mult :D
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde 3SE_LariSa_3SE » Sâm Noi 08, 2008 2:42 pm

3seluver scrie:
a fost? a fost? cum a fost? cum a fost? :lol: :lol: Ce-au zis? 8) :lol:

Concertul e pe 22 noiembrie...eu ma referam la concertul de pe 8 Martie de la Bistrita... :wink:
Imagine

3SE_LariSa_3SE
Începător 3se
Începător 3se

Mesajde 3seluver » Sâm Noi 08, 2008 9:23 pm

^^ OH.... 22 Noiembrie nu e chair asa departe, nush de ce am avut impresia ca e mai devreme. :lol: :) Azi e Mihail si Gavril, deci e ziua lu' mamutza mea, avem musafiri diseara... Iar n-apuc sa fac teme, ca am de facut curatenie... BLAH! :roll: Sper ca am timp maine sau luni, marti... :idea:
3seluver
Music Expert
Music Expert

Mesajde Alexandru » Sâm Noi 08, 2008 9:31 pm

3seluver scrie:
^^ OH.... 22 Noiembrie nu e chair asa departe, nush de ce am avut impresia ca e mai devreme. :lol: :) Azi e Mihail si Gavril, deci e ziua lu' mamutza mea, avem musafiri diseara... Iar n-apuc sa fac teme, ca am de facut curatenie... BLAH! :roll: Sper ca am timp maine sau luni, marti... :idea:
"La Multi Ani!!!" pentru mamutza ta :D. Eu azi am avut o zi faina, cu totu' ca n-am iesit aproape deloc afara, decat pentru cumparaturi. Sunt foarte, foarte happy :D
Imagine
Alexandru
Addicted to Music
Addicted to Music

Mesajde 3seluver » Sâm Noi 08, 2008 10:41 pm

^^ super Alex. Ms :)
3seluver
Music Expert
Music Expert

AnteriorUrmătorul

Mergi la: