Am avut azi o zi foarte faina. Ziua a inceput naspa pentru ca mi-am uitat banii de scoala, acasa, in pijamale, inca de aseara. Apoi, momentul cel mai naspa a fost la a 2 - a ora de matematica, cand profa de mate vine si-mi o punga cu pufuleti si-mi cere sa citesc ingredientele. M-o facut de rasu' lumii. Asa, tot la mate, am luat azi 2 note

si ma mandresc cu ele

: un 4

(desi nu trebuia sa-l iau pentru ca vinerea trecuta am fost la poarta, da' ea proasta mi-a dat 4) si un 10 pe puncte, si am iertat-o pentru nota mai putin buna

. Un moment fain a fost cand am avut educatie fizica si profu' ne-a luat la cross-ul "Eduard Loukota" (nu stiu sigur, ceva de genu') si ne-a scapat de 2 ore

, de Istorie si de Muzica

, asadar am scapat si de testul de la Istorie. Alt moment naspa a fost cand am alergat la cross cam 2 km, si bineinteles, momentul cel mai fericit a fost cand am terminat de alergat. Dupa calculele mele, cred ca am terminat printre primii 200 de alergatori, dintr-un total de peste 600. N-am rezistenta, asa ca, pot sa zic ca e un rezultat bun pentru mine

. Cand am ajuns acasa, am mancat un pic si m-am culcat pana m-am trezit, eram rupt de oboseala

. Cam atat pana acum, voi cum ati mai dus-o?