Cea mai buna prietena a mea, Georgiana, a venit in tara...

Despre atat de mult lucruri trebuie sa vorbim incat nici macar noaptea nu putem sa dormim...

Am inceput din nou sa rad din cauza tuturor prostiilor... 3SE sunt acum o amintire frumoasa, nu dureroasa, care sa-mi produca suferinta...
Si... in aceste 7 zile cat sta avem de gand sa facem tot ce vroiam sa facem in toata vacanta... vor fi cele mai frumoase zile din vacanta... poate singurele...
Sunt sigura ca dupa ce va pleca voi devenii din nou asa... cum eram inainte... pentru ca nu pot sa ma schimb... nimeni nu ma poate schimba...
Uneori nu pot nu inseamna nu vreau... uneori chiar nu poti face nimic, dar ceilalti nu pot sa inteleaga asta... sau nu vor... (imi pare rau pentru vara-mea... stiu ca intentiile ei sunt bune dar... nu o sa reuseasca sa faca ceva... sunt sigura de asta... oricat de mult ar vrea si ar incerca)
Urasc Romania din ce in ce mai mult.... nu o sa suport sa mai stau mult in tara asta... toata lumea e asa de preocupata de cum arata ceilalti, unde merg ceilalti, ce fac ceilalti, cum se imbraca ceilalti, ce stiu ceilalti... dar niciodata nu sunt preocupati de ei... tot timpul sunt in cautarea unei barfe... fie ca e sau nu adevarata, nu conteaza.
Anglia, SUA, Australia...

O sa am destul timp sa ma gandesc din nou la aceste lucrui dupa ce pleaca si Georgiana...