as fi surprinsa..
ce-ar fi dak s-ar intrerupe curentul chiar cand vroiai sa postezi..?
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
M-as enerva Ce-ar fi daca u ai scrie un eseu pt un concurs, iar cea mai buna prietena a ta l-ar lua si l-ar trimite pe numele ei?
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
probabil k m-as supara foarte tare la inceput..dar dupa un timp am deveni din nou bune prietene..
ce-ar fi daca ai fi la un concert cu 3 Sud Est si ar incepe sa ploua torential..?
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
M-as bucura pt ca as mai sta o zi la mare Ce-ar fi daca ai merge cu propia ta masina la mare si pe la jumatatea drumului nu ai mai avea benzina?
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
I-as spiona pe 3SE..shi m-as duce sa vad ce face Ilica in Germania Dup-aia i-as face o poza lui Lily shi m-as intoarce inapoi 8)
Ce-ar fi dak...Ai avea lista de mess prea plina shi nu ai mai putea baga pe nimeni? 8-[
M-as duce la biserica si as sta cu mana intinsa Ce-ar fi daca vecina ar da petreceri si ar asculta numai manele 3 zile la rand?
De ce?
pai m-as plictisi naiba ..nu le-as mai suferi pe ele ..sa-mi ofere atata dragoste mi s-ar acri de atata love )))))....
ce-ar fi daca ai fi musulman dala si ai avea harem de 10 femei ?=)))))))