Eu nu pot spune ca am un model in viata.Cert e ca stiu sa iau lucrurile bune de la cei din jurul meu si sa invat tot timpul de la ei.Cred ca de la orice om ai cate ceva de invatat.Concret,de la bunicul meu de exemplu,care este un om foarte calm si care judeca drept si corect de fiecare data lucrurile,am invatat multe.De la bunica mea am invatat sa las de la mine in ceea ce-i priveste pe cei din jurul meu.De la fratele meu am invatat ca prietenii inseamna mult in viata si am mai invatat sa ma bucur si sa ma distrez(cu doza
).Uf...de la parintii mei am invatat cele mai multe lucruri.Am invatat ce mult inseamna sacrificiul...stapanirea,puterea de a te abtine atunci cand ai cea mai mare nevoie de o imbratisare,dar de a sti sa daruiesti in acelasi timp cea mai calda imbratisare dupa o absenta de un an.Am invatat ca aprecierea aduce fericire,multumirea poate insemna mult,un cuvant si un zambet pot face minuni.Ei au fost cei care m-au invatat cele mai multe lucruri si in general familia.Invat de la prietenii mei,invat din carti...si acest lucru foarte mult.Cititul iti deschide multe cai,poti reusi multe,poti depasi limite,poti invata sa explici iubirea,existenta,motivul,sensul vietii.Am invatat multe din Biblie,am invatat multe de la Dumnezeu.In concluzie nu pot spune ca am un singur model in viata sau mai multe pentru ca expresia mi se pare un pic depasita sau cuvintele nu sunt atat de expresive.Esenta e mai puternica.Pot spune doar ca am invatat si ca invat in fiecare zi.Orice om are ceva bun in el si de la oricine poti invata ceva.