...oh! imi pare sincer rau pentru tine
si sper sa te insanatosesti cat mai repede! ca daca sanatate n-ai...atunci degeaba ai pe celelalte...(daca le ai si pe-acelea!)
pai...sa vedem..! cum imi petrec eu week-end-ul..? vineri seara,adica ziua,dupa ce ies de la ore,(ca invat de dimineata, ...si nu stiu daca v-am spus...?sunt in clasa a XI-a, la Liceul Teotetic "Petru Cercel" din Targoviste,la profil filologie limbi-straine (engleza-franceza-italiana),imi fac asa-zisul plan cu ce "activitatile"pe care urmeaza sa le "desfasior"!hi-hi!
imi vine sa rad ca rare ori imi si iese ceea ce,de fapt ar trebui sa-mi iasa in mod sigur! dar, ma rog,planul sufera cateva modificari...dar in final reusesc ceea ce-mi propun...aproape
!
pai...intrucat sunt singura acasa, (si sunt singura la propriu!), ca mama mea este plecata din tara,eu trebuie sa ma ocup atat de educatia surorii mele( care este mai mica-are aproape ***), sa fac temele cu ea...etc...etc, cat sa si "intretin "buna ordine si curatenie in casa! Vorbesc serios, Alexa stie mai bine! nu-i asa Alex??...adica sa nu credeti ca vand gogosi pe-aici...ca nu e stilul meu!!
...si cum spuneam...sambata fac curatenie,mancare si implicit, cumparaturi(impreuna cu surioara mea!), apoi spre seara ne/ ma uit la un film sau vreo emisiune care-mi place,iar duminica nu uit sa fac 1-2 ore de gimnastica, facem temele impreuna (eu cu sora-mea),si citesc! (ultimulele romane pe care le-am citit au fost:"Strainul" si "Ciuma", de Albert Camus.
Si dupa cum vedeti/reiese din "programul" meu, nu prea am timp de "myself"! ...eee asta e! promit mie insami ca imediat ce-mi va permite celelalte "prioritati"(si sper sa-mi permita! adica sigur imi va permite!...ca am Eu grija...), imi voi face mai mult timp si pentre MINE :!:
PAI...cam atat,multumita...Dely??
Bye :!:
Ps:...ptiu!..am uitat sa mentionez lucrul cel mai important..! ca ascult aproape tot week-end-ul 3reeeei Suuuud-Eeest!!!
Rusinica sa-mi fie ca-m uitat sa spun un asemenea "lucru"! of-of mai -
mai