chiar daca am doar 2zile de cand sunt pe forum sper sa ajug cat mai departe,nu renunt la nimic asa usor.stiu ca e imposibil dar as vrea ca 3se sa nu dispara asa curand din muzica romaneasca,macar inca 10ani......
Cei care au participat activ pe forum si mai ales care s-au implicat:Dedeea,Vlady,Hordy,Elle.Felicitari mumosi!:*
Daca Lily mai are pe cineva care crede ca merita,sa acorde de asemenea ranguri.
oau ce frumos...nu am fost premiata demult numai cu o diploma la sfarsit de an...( asa i-am citit la diriga...romanele daca nu mi-a dat nicio carte , '' biblioteca la mine no se exista '' Felicitari Laury h-ai sa o scoatem pe Adela la o '' Vodka Vodka '' ......
Tin sa va multumesc la toti ....in special la Adelix ......eu sunt cu '' Z'' andr3utza
MULTUMIM !!! Am castigat eu si ardeleanca mea Andr3utza.
Va asteptam la o palinca,bere,sampanie sau ce vreti voi pe toti(cazare gratuita ).Eu si Andr3utza am inceput deja asa ca nu ma stati prea mult pe ganduri,veniti repede.
Ultima oară modificat de Laury pe Dum Sep 09, 2007 5:29 pm, modificat 1 dată în total.
Laury te stiu eu da' mai lasa '' ticla '' k esti pe jos...Bleahhh palina lui Laury ...nu nu ...nu pune doctora mana pe mine ...mai rpd eu pe '' ticala'' nec nec iec din asta nu vreau k ma inec azi asta ''ubesc eu''...''na la toti ''
Deja e plin aici la mine de forum-isti, numai ca nu le pot face fata tuturor- Andr3utza e pe jos,pe sub vreo masa nu stiu exact ,asa ca am chemat-o si pe Alex'andra in calitate de DJ ca are o muzica 8) .Hai sa ciocnim cate un paharsi sa-i dam drumul.
^ oioio....s-au pus ardelencele pe petrecere bvbv fetele ...dak eu sun Dj...veti face pe versurile bunokului de Akon si...bineinteles...ale celor de la 3SE 8) 8)
mersic frumos Gajik ....direct "Membru de onoare sunt eu" [loaleeeeeeeeeeeeeeeeeee]...ce sa mai discutam atata....eu sunt fana nr1 a celor de la 3SE si eu cred ce mint...sau nu