roxi scrie:
1. Ce gen de filme iti plac si de ce?
2. Daca ai fi actrita cu cine ai vrea sa joci intr-un film?
1.Imi plac foaaaarte mult filmele de dragoste

.Din fire sunt foarteeeeee romantica,uneori exagerat si ma transpun in ele atunci cand se petrec...imi dau o stare de visare.....este exact asa cum imi doresc eu sa fie o relatie...cu de toate...certuri,gelozi,dar cu un final fericit

2.Mi-as dori sa joc impreuna cu Brad Pitt...il consider bunaciune rau,si imi place de el de mor

Adriana Alina scrie:
1. te consideri o persoana ... dulce..?

( eu te consider)
2. stii sa joci teatru in anumite situatii..?
1.Nu stiu ce sa zic...chiar daca uneori mai glumesc,de felul meu sunt modesta,si nu ma apuc sa ma laud cu anumite calitati,pentru ca de multe ori eu consider ca nu le am,iar ceilalti imi spun contrarul.Daca ceilalti au aceasta parere ma bucur ca e asa...daca nu,asta e

Cine ma vrea ca prietena sau amica sau orice alta functie,ma place asa cum sunt

Iti multumesc pt compliment

2.Tocmai aseara imi spunea mama ca as putea fi o actrita de exceptie,pt ca incep sa plang foarte repede,insa nu fac asta pentru a impresiona.Nu imi place sa fiu ipocrita si adopt o atitudine foarte naturala.Foarte rar joc teatru,si asta doar in cazuri de urgenta

Adela scrie:
Sa o luam pe rand
1.Agale mergand pe "bulivard" am zarit pe geamul unui magazin un afis lipit,cu o parte dorsala

Atunci,am scos telefonul,si m-am gandit sa-i aduc o raza de fericire surori mele Adelici
Iata poza:
Si ca sa rasp la intrebare...nu,nu mi-a trebuit mult timp,pt ca deja o cunosti pe sor'ta
2.Mai e ok tipul

Poate putin cam slab,sau doar asa il arata tv-ul,ca altii sustin ca nu e chiar asa scandura

Am primit acum 1 sapt o serie de poze,iar in unele arata chiar bine