1) Ce faci de 1 mai?
2) Ce iti place sa mananci cel mai mult?
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
1.Nu am unul in minte acum. 2.Tom si Jerry cred.Sunt multe care-mi plac,adica mi-au placut in perioade diferite ale copilariei mele.
Mady:
1.O sa fie fratele meu in tara si o sa vedem atunci.Nu am stabilit inca exact.Nu se stie daca ajung la mare de 1 mai. 2.Momentan salate.In general toate mancarurile facute de mami meu.
pt Adriana Alina
1. sunt destul de mofturoasa cand vine vorba de mancare
2.oricui ii place...dar nu tot din moda mi se potriveste
pt mady
1. mi-ar placea sa merg la un concert la care sa fie foarte multa lume si sa fie atmosfera de sarbatoare
2. simplu, parazitii, voltaj si multa muzica house
1) Ce insecte urasti?
2) Ai practicat vreun sport?
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
pt vyio 1. cred ca o sa merg pe medicina sau farmacie...
2. mie imi place muzik buna..in afara de 3se nu stiu daca as putea spune vreun artist preferat..international sau nu..
pt mady 1. urasc tantarii..si cand ma gandesc ca vine vara si o sa am de'a face cu ei.. :?
2. nimik de performanta..dar imi place atletismul si sa joc volei..
O noapte alunga trei zile cu nori, un vis mi-e deajuns sa zambesc mii de ori..
1) D c ai lipsit atat de mult pe forum?
2) La cati ani ai facut prima data o prajitura sau ceva de mancare?
De ce?