Ultima vizită a fost: Lun Feb 17, 2025 10:35 pm Acum este Lun Feb 17, 2025 10:35 pm

Ora este UTC + 2

[ 25 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: rasismul
MesajScris: Lun Aug 25, 2008 4:02 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Puncte de reputaţie: 0
este romania o tara de rasisti?am vazut ieri un documentar despre sclavi africani adusi in londra,si cum erau tratati in acele momente si dupa eliberare.intrebarea mea este oare noi procedam la fel,sintem rasisti,izolam unele rase,discriminam,sau doar sintem discriminati?vezi romanii din italia

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 25, 2008 7:31 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

DA AI DREPTATE !!! EU SANT DE CULOARE SY NU PREA SANT TRATATA CU RESPECT DE CELANTY CAN MA DUC SA MA ANGAJEZ SAU .. BINE SANT SY OAMENY CU MINTEA DESCHISA SI OAMENI INKUIATY FOREVARR LA MINTE DAR ASTA NU MA FACE SA RANUT SA LUPT DOAR CA ALTY SAT PROSTY SAU .. NU GANDESC

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 25, 2008 7:50 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

DA - SUNT RASIST!
mai ales cand vine vorba de rromanii din Italia! din cauza lor, nu pot sa plec in afara si sa fiu tratat ca om! uita-te pe TV si vezi cate crime si violuri fac astia.. din cauza lor tara este umpluta de rahat!

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 25, 2008 10:30 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

eu nu sunt rasista chiar daca in romania sunt rromi care fac tot felu de chesti dar exista si oameni cu cap nu am dc sa fiu rasista asa ca nu sunt

asta-i viatza ce noua ne place si nm nu are cene face orice zi la noi e sarbatoare chiar daca avem sau n-avem bani in buzunare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 3:54 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Cred ca aceasta perceptie negativa a tiganilor este rezultatul informatiilor negative, legate de tigani, pe care le primim. Pana la urma... chiar nu imi amintesc ultima oara cand am auzit o informatie pozitiva legata de tigani. Auzim doar pe cine au mai ucis, violat, talharit, etc. Nu mi se pare normal, ar trebui sa ni se prezinte si altceva. Chiar nu cred ca exista doar tigani rai, sau doar romani buni. Cred ferm in unicitatea fiecaruia, nu cred ca daca esti alb sau negru, roman sau tigan, defineste cumva personalitatea ta. Toti suntem unici, avem defecte si calitati, pana la urma frumusetea este in ochii cui priveste. Putem sa vedem doar calitatile sau doar defectele, dupa cum dorim. Sigur ca un copil de tigan ce este obisnuit sa fie exclus/marginalizat de romani, nu va avea o atitudine pozitiva fata de acestia. Vedeam in magazin un copilas micut tigan, avea vreo 3-4 ani, ce din greseala s-a atins putin de o doamna mai in varsta, iar acea doamna a inceput sa il jigneasca, sa il faca jegos, paduchios, i-a spus sa nu o atinga ca nu vrea sa ia raie de la el. Pai cum credeti ca va creste acel copil?! Ce atitudine va avea el referitoare la romani daca ei astfel il trateaza?! Toleranta nu a omorat pe nimeni, insa intoleranta DA!!!

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 6:32 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Pai da ai dreptate lily depinte aici de educatia primita de la parinty si de lume din jurul lui !!! ce vede ,ce aude!!! nu contaza daca esty roman sau tigan daca esty NEBUN !! pai esty ce romany nu fura sau omoare ? toty care fac asta dupa parere mea sant bolavi la cap !! IN ITALIA CREDETY CA SANT NU MAI TIGANY SAU ROMANY DE AI NOSTRY CARE FURA ACOLO ?? :D :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 6:37 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

mai bine de jumatate din cei aflati in inchisoare sint tigani,oare asta nu ne spune ceva?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 7:00 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

SI CEALANTA JUMATATE?? DE CINE E PLINA??? :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 10:51 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

sint 500.000 de tigani si 22.000.000 de romani, mai e cazul sa spun ceva?care e proportia?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 27, 2008 7:47 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

DA SI CATY RROMY AI VAZUT U, CA SANT PEDOFILY SAU HOMO!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 27, 2008 8:43 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

da dc tre sa fim rasisit sa facem discriminali cand toti suntem la fel ma refer ca toti suntem oameni si ar trebui sa avem acelas drepturi

asta-i viatza ce noua ne place si nm nu are cene face orice zi la noi e sarbatoare chiar daca avem sau n-avem bani in buzunare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 28, 2008 4:44 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

Da, daca tinem cont de proportii... sunt mai multi tigani inchisi decat romani, insa sunt acolo din cauza intolerantei. Multi nu sunt angajati doar pentru ca sunt tigani, sunt evitati din cauza prejudecatilor. Daca ar fi tratati de la egal la egal... cred ca lucrurile s-ar schimba. Hai sa ne uitam la americani, cu cat au devenit mai toleranti fata de afro-americani... cu atat a scazut rata de infractionalitate in randul afro-americanilor. Daca le oferi sanse, majoritatea vor alege o cale corecta de a isi intretine familiile.

"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 28, 2008 11:11 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

americanii sint alta mancare de peste,nu se compara cu tiganii nostri care distrug tot,nu fac nimic decat fura,se bat,fac copii si se imbata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 1:20 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Caty rromy i vazut u ! ca isi violaza copii sau sant homosexoal!! pe bune eu una nu am auzit niciodata :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 10:30 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

nici eu dar in fine nu vrea cn va sa stearga acest topic ca dupa mn doar o sa ajungem sa ne certam si atat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 4:47 pm 
Neconectat
Administrator
Administrator

carlos scrie:
americanii sint alta mancare de peste,nu se compara cu tiganii nostri care distrug tot,nu fac nimic decat fura,se bat,fac copii si se imbata.

Daca ii intrebi pe cei de la White Pride(fost White Supremacy) sau KKK iti vor spune exact acelasi lucru despre persoanele de culoare. E o prostie, e doar o problema de perceptie. Vezi doar ceea ce vrei sa vezi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 5:15 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

noi ne formam ideei dupa ce auzim(ca far anu prea putem) si noi ne-am cam format o imagine nu prea buna ( sa zic aja ca nush nici sa ma exprim la cate vreau sa zic) pt ca se mediatizeaza prea mult chestiile negative asupra rromilor( de ex cum se intampla ceva in itlaia spania si alte tari o chestie facuta de un cetatean roman gata e tigan si poate ca nu) media exagereaza prea mult dc nu pot sa arate o familie de rromi plecati inafara sau nu care sa lucreze cinstit pt ca nu se vinte si nah ca si in romania a facut un tigan ceva gata
si tari noastre sau adus atate chesti cum ar fi` propr de tigani` si nu e aja ca nu suntem toti aja

(mey sper ca nu va deranjeaza cea ce zic dar....si nu ii apar spun toar adearul ) :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 5:38 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

ana_beyonce_2008 scrie:
Caty rromy i vazut u ! ca isi violaza copii sau sant homosexoal!! pe bune eu una nu am auzit niciodata :!:

toti.isi casatoresc copii la 6 sau cel tarziu sapte ani.asta nu e viol?iar cei saraci care nu isi vand copii de atunci ii violeaza sa stie o treaba.tigancile de pe la 10 ani sint doar cu burta pana la gura.fiind inchisorile pline de tigani cu totii stim ce se intampla pe acolo deci sigur sint bisexuali majoritatea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 29, 2008 6:39 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

:D :lol: aste este traditia lor, dar crezy copii de 10 any fac sex???? :roll: am vazut decomentare si la tv si sant dor promois (logodity) dar nu fac nimic
doar poate ii casatoresc si pe la varsta 16-17 any poate atunci ... dar nu cum crezy ca copii de doar ...6..7 ani o fac!! nu au cum!!!! in primul rand :idea: :idea: si cu( bisexsuali ) nu CRED!! DE CE ESTY ASA SIGUR U CA SANT HOMO ACOLO SAU RROMY MAI MULTY DECAT ROMANII!! EU AM AUZIT PE LA STYRY CAND 1 ROMAN E INCHIS .. E INCHISW DE O CRIMA SAU UN VIOL SAU PEDEFOLIE SAU FURT DAR FFF RAR DE FRUR ... PECAND UN RROM E INCHIS PT CA A FURAT :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 01, 2008 9:30 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Eu nu am nimik cu tiganii...nu toti sunt rai,nu toti fura si nu toti fac alte prostii...
Eu am probleme cu manelari...nu pot sa-i suport (p majoritea)...oriunde mergi (in Romania) dai de un destept care se trezeste sa puna pe tel o manea k sa o asculte toata lumea...s-au inventat si casti pt tel...

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 05, 2008 11:29 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Nimeni nu este perfect,toti suntem oameni cu defecte si calitati si avem aceleasi drepturi ,indiferent de religie,culoare sau etnie...asta este parerea mea... :)

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 06, 2008 10:22 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

^Stiu k nu e nimeni perfect dar ... nu cred k ti-ar place knd mergi cu autobuzul de ex cineva sa puna MUZICA sau manele care nu-ti plac... :evil:

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 11, 2008 4:10 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Am prieteni de culoare si ma inteleg bine cu ei. Pacat ca multi romani gandesc prost si pacat ca sunt(em) rasisti unii dintre noi. Suntem cu totii egali din nastere si avem aceleasi drepturi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 11, 2008 7:11 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

daca dadea aviara'n ciori, dormeam fericit.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 11, 2008 8:44 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Citat:
daca dadea aviara'n ciori, dormeam fericit.

:lol: :lol: :lol:

Sus

[ 25 mesaje ] 

Ora este UTC + 2