Ultima vizită a fost: Mie Mar 26, 2025 7:21 am Acum este Mie Mar 26, 2025 7:21 am

Ora este UTC + 2

[ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 28, 2009 10:23 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Puncte de reputaţie: 0
Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit si pe cale de disparitie :lol:. Eu insa pot spune ca am 2 prietene apropiate care m-ar ajuta la nevoie oricand. Una din ele e Lily, iar cealalta colega mea de facultate si mai nou de servici.

Lily e dusa cu pluta pe mare, ca tot e din Constanta, e aiurita, e zapacita, dar daca o sun in creierul noptii imi raspunde si ma asculta oricate probleme as avea. Anul asta chiar ma batea la cap sa ma mut la mare definitiv, ca e chiria mai ieftina =)). Din pacate n-am ajuns sa o vad si totusi nu mi-a dat ignore O:-) .

Ligiuta, colega mea o cunosc de vreo 4 ani. La inceput nu puteam sa o sufar, dar pe parcurs mi s-a demonstrat ca aparentele inseala si in spatele oricarei persoane se ascunde un suflet pe care tb sa-l descoperi. Anul acesta in perioadele grele a fost alaturi de mine si m-a ajutat enorm in gasirea unui job.

Sus

Reclame

[ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2