pai daca ar posta si ei..cei care sunt pe forum doar de imagine..cred ca ar posta si ei..ca cei care posteaza mai des..sigur majoritatea vorbesc cu ei pe mess..cu vi osi mihai mai mult
off-topic:propun sa fie stersi utilizatorii care nu au postat deloc sau care au postat f f putin....degeaba sunt aas multi daca nu fac nimic..sa fie putini dar interesati
eu zic ca sunt si eu oameni ca si noi...si ca nu pot sa aiba grija d tot si de toate...dar cred ca fac si ei ce pot...noi mereu vrem materiale noi,clipuri,piese,albume...pt asta trebuie munca multa si pe langa asta au si ei viata personala...oricum eu cred ca se descurca destul de bine...si ca sunt atenti si cu fanii...jos palaria pt 3rei Sud Est...They Rock
Cine ºtie,totul e posibil.Eºti din Constanþa,poate te vezi la gogoºi cu ei.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
yo cred k 3se au prea putin timp liber => din aceasta cauza nu pot sta mult pe forum sau pe messenger... deci.... sa fim seriosi pana ala urma sunt niste.... vedete.... e normal sa aiba fff putin timp... si apoi sunt si ei oameni cu sigurantza au probleme, ce om nu are?
adevarul e ca pe de o parte ii inteleg...dar pe cealalta parte..nu prea...un singur mesaj pe forum ne-ar bucura mult..si nu cred ca le-ar lua mai mult de 5 min..
O noapte alunga trei zile cu nori, un vis mi-e deajuns sa zambesc mii de ori..
yo cred k 3se au prea putin timp liber => din aceasta cauza nu pot sta mult pe forum sau pe messenger... deci.... sa fim seriosi pana ala urma sunt niste.... vedete.... e normal sa aiba fff putin timp... si apoi sunt si ei oameni cu sigurantza au probleme, ce om nu are?