Ultima oara am fost la un concert 3se,la mine in oras,Alexandria.Unde bineinteles am stat in primul rand cu toate ca am venit cu 10 minute inainte de inceperea concertului.

E un oras mic...si cum la concert erau numai copii :? mi-am facut loc imediat.Eu si o prietena.Bineinteles ca au cantat ultimii

....adica a inceput concertul la 8 seara si ei au intrat pe la 12 si ceva.

Am ascultat la Fuego si la manele,Cristina Rus,Roxana Marcu si alte trupe locale

pana mi-a venit rau.
Mda.....

au intrat si ei pe la 12 si ceva...eram la 3 metri distanta de scena.Eram foarte obosita...ma uitam la ei fix fara sa schitez niciun gest.

Ma uitam si ma miram....pt ashtia 3 am ascultat eu manele si muzica populara pana mi-a venit rau.

Fetele de pe langa mine se manifestau in fel si chip...se uitau ciudat la mine ca stateam aplecata pe tzarcul ala despartitor moarta de oboseala.Ma uitam urat la ele ca imi tzipau in urechi.

In fine...mi-au ridicat moralul cat de cat.

Parca imi venise cheful sa dansez si eu pe piesele lor(nu ca ar fi cantat prea multe

doar 3,ca ce naiba se oboseau ei sa faca atata playback?!)Ma uitam la prietena mea care era mai in spate....ea se uita la ei de parca ar fi sustinut un concert de muzica clasica,avea o privire super-concentrata.

Zic....Cosmi...danseaza fata si tu!La care ea...n-am loc!
Mda...eu tot fix ma uitam la ei.Ca parca erau langa mine.

Oricum dupa cele 3 piese "i-am felicitat" cu o injuratura in gand ca au cantat asa putin.

Cat despre chestia asta cu autografele si pozele...nu m-am deranjat niciodata sa le cer.

Mda...un ultim concert 3se la care am fost.

Eu inca il astept pe cel la care visez atat....o sala mare cu locuri asigurate,numai fani 3se,2 ore de cantat incontinuu si sesiune de autografe in adevaratul sens al cuvantului,nu sa ma calc in picioare pt ca sunt om si merit respect din partea lor atata timp cat le cumpar albumele.