cerber scrie:
mai,nush daca va mai aduceti voi aminte de recitalul baietilor de la MTV2004...nu prea s-a discutat despre el destul zic eu...ca fani am vrut sa trecem peste dar zic ca trebe sa ne gandim la el...l-am vazut zilele astea atent si imi lasa mereu un gust amar...voi ce ziceti?...sa nu ma luati iar cu sunetul pt ca acolo e vb de voci care nu se auzeau bine,nu de altceva....astept pareri....pt mine e un mister cum au putut canta asa bine in Turneul anti-drog si asa prost la MTV
In legatura cu premiile MTV din 2004 e o poveste lunga. Dar cel mai important e ca ceea ce s-a auzit la televizor nu a fost din cauza ca ei au probleme cu cantatul. Eu am fost in sala atunci si pot sa iti spun cu siguranta ca microfonul lui Laur nu se auzea bine iar chitara nu se auzea deloc... Instrumentistii au inceput sa cante piesa exact ca pe album, apoi s-au intrerupt si nu mai stiau ce sa faca, iar din culise s-a auzit vocea unuia dintre ei 3rei zicand:"Hai, inca o data, inca o data!". Deci inca de la inceput era ceva in neregula. Probabil problema a fost ca nu se auzeau deloc in monitoare astfel incat nu se puteau orienta daca suna bine sau nu.
Ulterior am aflat dintr-un comentariu al celor de la Cassa Loco la emisiunea lui Maruta ca 3SE nu au avut timp rezervat pt repetitii si ca s-ar putea ca la recitalul lor sa se fi incurcat niste cabluri pe acolo... Iar baietii de la Cassa Loco nu aveau nici un motiv sa zica asta degeaba: probabil stiau ei ce s-a intamplat acolo.
Cat despre cantatul lor, de 3rei ani am mers la fiecare concert de-al lor din Bucuresti (si nu sunt putine) si de fiecare data au cantat cu vocile 100% live si fara nici cea mai mica problema. La fel, am o multime de concerte inregistrate ca dovada ca nu vocile lor au fost problema.
In concluzie: ai dreptate, Cerber, ca nu putem acuza sunetul prost de la premiile MTV in general, altii au putut canta si atunci fara sa sune rau; doar la 3SE a fost o mica "problema".
Parerea mea despre recitalul lor de la MTV 2004 este asta: in 2003 s-a zvonit ca 3SE au boicotat premiile MTV, in 2004 premiile MTV i-au boicotat pe ei!