Cine stie de ceva legat de 3se,adik o posibila aparitie la TV sau in vreo revista sa ne spuna si noua.De exemplu unde va fi lansat urmatorul videoclip sau orice altceva.Sau dak cineva a citit in vreo revista ceva de baieti sa spuna k eu unul nu pot sti mereu unde si cand apar ei.
De unde faza cu Sot si sotie?Emisiunea asta nu mai e de ceva timp in grila de programe......Sunteti siguri?Nu informati gresit poporul.... Am inteles ca e pe TVR International joi la 14:00 reluare,dar nu stiu sigur...verificati si voi....
Imi cer mii de scuze.aceasta informatie am luat-o de pe net vb serios.
Abia dupa ce am postat mesajul m-am uitat si eu pe grila de programe si am vazut ca nu scrie nimic despre aceasta emisiune.Oricum nu pot sa-mi explic (acum) de ce a aparut aceea informatie pe internet :?:
Inca o data imi cer scuze si alta data promit ca ma voi informa mai bine inainte de a posta un mesaj(i se intampla oricui sa mai ia cate o"tzeapa")
[quote="Elle"]:roll: don't worry .. asta e nimica .. la cate tepe am luat in legatura cu concerte 3SE si emisiuni...........[/quote]
..........mda,asta cam asa e!
dupa cum banuiam au fost la teo aseara dar videoclipul l-au lansat marti seara la "Surprize-Surprize".Piesa eu am auzit-o duminica la Coolmea distractiei dar nu stiu sigur dak nu au mai cantat-o in alta parte mai devreme
killer .. tu esti sigur ca maine seara sunt 3se la folclorul contraataca..eu am vazut reclama si sunt invitati dinu maxer si cu una...nici vorba de 3se...nu e cumva vb de duminica viitoare
1. "Asa Eeeeeeee" 2. si eu ma asteptam sa fie ceva mai interesant
3. la partea a 2-a nici n-am mai stat sa ma uit, au mai cantat ceva sau au mai zis ceva atunci?
4. cred k a fost ff clar: Roxana, sau cum o cheama, e moarta dupa baietzi 5. constat k mi-am pierdut vremea doar pt o melodie :evil:
1. "Asa Eeeeeeee" 2. si eu ma asteptam sa fie ceva mai interesant 3. la partea a 2-a nici n-am mai stat sa ma uit, au mai cantat ceva sau au mai zis ceva atunci? 4. cred k a fost ff clar: Roxana, sau cum o cheama, e moarta dupa baietzi 5. constat k mi-am pierdut vremea doar pt o melodie :evil:
Eu cre k mai degraba baietii sunt morti dupa ea,numai k au prietene si nu prea isi permit,dar dupa cum dansa Roxana si dupa cum ii privea.....EEEEE.
Nici eu nu mai m-am uitat in parte a doua dar nu cred k au mai cantat.
la fel k si voi nu m-am mai uitat la toata emisiunea pt ca era plictisitoare.. cine e Roxana? cea cu sanii imensi?
tare a mai fost faza cand Laur a calcat in kk
Ultima oară modificat de Elle pe Lun Iun 13, 2005 5:06 pm, modificat 1 dată în total.