imi pare rau k nu l-am scris knd a aparut, in urma cu 2 zile, pe 3 apr, dar n-am avut timp.
am ales sa scriu aici articolul pt k la info..nu prea avea rost
e vorba despre ce realizeaza Laur pt altzii
so... pt cine nu a citit in ziarul ZIARUL am sa va scriu o parte din articol...
LESKO facuta din butoane
In dubla calitate de cantaretz si compozitor, Laurentiu Duta de la 3SE a declarat recent k o melodie poate deveni hit chiar dak interpretul ei nu are o voce foarte buna
Melodia "Anycka Maya" cantata de Anna Lesko si compusa de L. Duta face ravagii in Romanian Top 100. In ciuda celor care spun ca frumoasa rusoaica suplineste lipsa vocii cu prezenta ei sexy, melodia se mentine de aproape o luna de zile pe primele 3 locuri intre cele mai difuzate cantece la radiourile romanesti. Cu toate acestea, Anna a demonstrat ca este adepta play-back-ului si ca nu poate face fata unui recital live.
Anul trecut ea a facut playback pe scena festivalului de interpretare Callatis si a refuzat sa cante o piesa live alaturi de In-Grid, pe motiv ca nu stie limba cantaretei franceze. Mai mult, in spectacolele pe care le-a avut in tara, Anna Lesko a fost nevoita sa se dezgoleasca mai mult pentru a distrage atentia publicului care o huiduia pentru ca falsa.
A VENIT SI A CERUT
Atunci care este secretul succesului de care se bucura cantareata? Mai ales ca si
L.D., compozitorul melodiei "Anycka Maya", pare sa aiba ceva retineri in ceea ce priveste calitatea vocii Annei Lesko..
Surse din anturajul compozitorului ne-a povestit ca L. a fost intrebat la un moment dat daca fosta iubita a lui Irinel Columbeanu are voce, iar L. a spus ca din butoane poti scoate orice, numai bani sa fie.
Componentul trupei 3SE ne-a declarat ca are putine voci preferate pentru care compune din placere.
L. le-a oferit personal colaborarea cantaretelor Elena (ex-Mandinga), Nico si Andreea Banica. Restul de 90% dintre interpreti vin la el pentru piese. Iar Anna Lesko se incadreaza in categoria celor care au venit si au cerut. D. a compus 9 melodii pentru albumul "Ispita" al interpretei.
AMBITIA DE A CANTA
Oficial, compozitorul L.D. ne-a declarat insa ca Anna Lesko are o voce buna sustinuta de vointa si ambitia ei de a fi cantareata. Inregistrarile la cel mai recent album al Annei Lesko s-au facut la noul studio Gala Records, unde L.D. colaboreaza cu Gabi Huiban zis si Jazzy.
Pentru ca Anna voia o melodie cu influente slave, L. spune ca, inainte de a compune "Anycka Maya", a ascultat foarte multe melodii rusesti cantate la balalaika.
si acum pararea mea: chiar nu suport fitzele fetitzei asteia :evil: