buna ziua...m'ati putea ajuta....stie cineva cum se numeste melodia cu refrenul urmator?..."Dragostea, privirea ta/Te aduce uneori in lumea mea/In amintiri/Am fost noi doi/Si as mai vrea/"...Multumsc mult...si va rog sa'mi raspundetzi
adineauri din nimereala am dat peste reflex - te iau cu mine ( remix )
si dupa aia ....shuffle-ul din winampul meu a ales adela popescu - visele noastre (laurentiu duta remix,eu asa am trecuta melodia in playlist,nu stiu daca e corect dar asta e)
ascultati si voi si spuneti-mi si mie ce parere aveti !
Si mie imi place visele noastre! Ce ziceti de ultima melodie a celor de la trident? Mie nu-mi prea place(de fapt nu cred k mi-a placut vreo melodie de-a lor)
O sinucidere fara durere...si fara sange...asculta manele!
A friend in need is a friend indeed, but da best of friends is a friend with weed!
Imi place piesa In doi(Ramona ft. Negrutu).Stiu ca Mihai se ocupa de intregul proiect al Ramonei.Am ascultat si piesa mai noua(nu stiu cum se cheama) si imi place.Sunt destul de dragute.
Intr-adevar sunt super piesele ei...a 2-a piesa se keama Iluzii ....un lucru nu inteleg:de ce nu e promovata?De fapt de ce nu au fost promovate amandoua?
Imi place piesa In doi(Ramona ft. Negrutu).Stiu ca Mihai se ocupa de intregul proiect al Ramonei.Am ascultat si piesa mai noua(nu stiu cum se cheama) si imi place.Sunt destul de dragute.
piesa mai noua se numeste ...:::doar cu mine:::...