de cerber » Dum Apr 22, 2007 12:00 pm
degeaba faci muzica de calitate daca nu te cumpara lumea?...asa e...hai sa facem muzica proasta ca sa ne cumpare lumea...intr-adevar,gusturile nu se discuta si eu nu pot sa iti explic tie de ce e mai calitativ rock-ul romanes decat dance-ul romanesc din moment ce tu acasa asculti bordo,blondy si aurel moldoveanu...parerea mea,din fericire pt mine coincide oarecum cu a oamenilor care stiu ceva muzica...eu nu stiu,sunt un simplu ascultator,dar un om de muzica,unul care stie intr-adevar ce e muzica buna daca va fi sa iti aleaga intre 3se,o-zone si alte trupe de genu si vita de vie,iris si alte trupe de genu,va alege a doua categorie...tu te conformezi...nu se vinde muzica buna,nu are rost sa o cumpar nici eu,hai sa imi iau un body&soul sau un album cu nicoleta luciu...iar trupele rock vor fi mereu net superioare dance-ului pt ca la ele ai macar certitudinea ca daca ii vei pune pe scena cu instrumente si microfon iti vor canta piesa ca pe cd...sa nu fie situatii de kko cum a fost la mtv 2004 cand mi-a fost pana si mie rusine de cum a cantat 3se....scuze se gasesc,ca nu a fost sunetu bun,ca nush ce fir lipsea....sa fim seriosi...
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)