hihihi puteam eu sa tac la un asemenea mesaj?
so.... mi-e sa nu mori tu si nu 3se :!: cum potzi spune k 3se nu mai e ce a fost? aaaa poate s-au schimbat in bine! asa da, dar ma indoiesc de vorbele tale
dc crezi k vresurile sunt penibile? pt faptul k nu-tzi plac tzie?! itzi pot da exemple de nenumarate versuri penibile, dar nu stau sa-mi bat capul acum; in melodia "cu capu-n nori" versurile intr-adevar sunt simple, dar ascund un maaaaaare adevar
si acest adevar nu-l poate intelege decat cineva kre este/a fost si el asa
. in general lumea critik un album doar pt k nu i-a placut clipul .....lol..... spune-mi si mie ce melodie nu-tzi place de pe album si de ce?! DAAAARR sa nu vi si tu cu argumente asemanatoare lui JustUnCat, k?
in legatura cu extended versions , nu te obliga nimeni, mama, sa le ascultzi :!: mie chiar imi plac :!: si nu k sa le iau apararea, dar de cate ori aud o piesa pe kre o stiu deja dar schimbata putzin imi face placere sa stau s-o ascult pana la sfarsit, sa vad ce alta imaaginatzie au mai avut
, cum suna, etc; iar prin asta nu dovedeste nici o lipsa de respect fatza de public, nu tzi le baga pe gat! in loc sa puna 10 melodii, de exemplu, pe un album, pune 12 :!: sunt multzi kre le asculta cu placere
dc spui k sunt "neinstruitzi" si "fara gust"? tu ai fostfana unor neinstruitzi? tu ai ascultat o muzik "fara gust" de-a lor?.. nu cred
sa nu uitam k ei au compus si compun in continoare hituri pe kre noi le ascultam si le mai ascultăm in continoare cu placere la radio/tv. ei mai au multe de spus, parerea mea, sunt ink ff multe subiecte pe lumea asta de care s-ar putea lega si parerea mea este k ar mai putea rezista mai mult de 15 ani cu succes, in sperantza k nu ii va impiedik planurile de familie.... sau altceva