am vazut si eu clipul azi.E dragutz... totusi dupa parerea mea versurile nu prea merg cu ideea clipului.Nu prea inteleg rostul acelor fete. mai ales faza de la piscina...in rest e ok.
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
am vazut si eu clipul adineauri ....mie imi place f. f. f. mult ...e super ..si acea varianta a melodiei am auzit-o numai in discoteci <deci este o varianta disco a piesei > o are cineva ???? o vreau si eu PLS
din partea mea .... 10 e putin pt single-ul asta !!!! ..... nu s-ar fi potrivit asa bine videoclipul cu piesa de pe album <originala>
stie cineva cine e dj-ul ala ? ca parca apare si un dj la inceput....doar o data am vazut clipul
hmmm...am ascultat varianta piesei remixata...nu pot spune ca e mai buna decat originala...o sa o mai ascult.totusi,mi-as fi dorit ca alta sa fie piesa promovata de pe album.mi-ar fi placut "doar in vis","sa stii","o noapte cu tine" sau "am sa te sun"
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
da..normal ca a zis multe lucruri interesante..de ex: a zis cate ceva de prin 'tineretile "lui cand dansa cu vio . ..a vb de sara..de albumul lui..cate ceva si despre 3se....a venit si simona nae.ce sa mai..foarte tare frate!!! 8)
nu, unul cu celalalt pai cik rupeau clubul in doua, dj-ul nu stia ce sa le mai puna, sa nu mai danseze asa... si dak a vazut k n-are shanse..... intr-un final s-a gandit sa puna un blues si tot nu s-au lasat s-au luat in bratze si au dansat
si eu l-am vazut p mihai la tonomat..si a fost f tare! 8) spre deosebire d celelalte emisiuni la care a mai fost invitat..nush..acum mi s-a parut mai dezinvolt..chiar avea chef d vb.. cat despre piesa promavata..suna f bine..e f ritmata..iar clipul e p masura.. 8)
daps, a fost o emisiune super!!! mi-a placut k a vb despre fff multe ( despre Sara, el in noua postura de tatic, un pic de el si vio, un pic despre alte trupe ...)
sa-l mai invite lumea in emisiuni!!!
pai el nu prea are loc sa mai vorbeask la celelalte emisiuni deh.... gura lui vio si moderatorii knd pun o intrebare se uita mai mult la Laur
nu mey.. faceam comparatie cu alte emisiuni in care a fost invitat tot singur.. si chiar acum mi s-a parut mult mai degajat..noah..s-a mai obisnuit si el.. 8)