Ultima vizită a fost: Mie Noi 13, 2024 8:27 am Acum este Mie Noi 13, 2024 8:27 am

Ora este UTC + 2

[ 280 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 09, 2006 10:33 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Puncte de reputaţie: 0
Nu...deocamdata site-ul nu va fi refacut.Probabil o data cu o noua lansare... :wink:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 1:23 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Va salut pe toti... interesanta discutia lui Boogie... desi are dreptate in tot ceea ce spune este superficial din cauza temei in discutie (are nervi). E firesc ca nu il intelegeti - sunteti admiratorii lui Negrutzu - dar stiti voi, aparentele inseala. Eu NU am intrat aici ca sa va razvratesc impotriva lui Negrutzu (MISIUNE IMPOSIBILA) ci vreau sa stie Boogie ca toti prietenii lui (care de altfel il cunosc foarte bine) il sustin. Iar apoi ce fel de compozitor este Negrutzu ?! LOL de DUMINICA - adevarul e pe undeva ca mai pune si dumnealui mana pe clapa ca sa se mai aleaga cu putin praf pe degete si o leaca de admiratie de la copiii creduli... Are voce - e drept... Dar voi dragilor de ce ii atribuiti si alte valori ?! L-ati auzit chiar pe Negrutzu vbind din cand in cand de Boogie... dar nu va puneti intrebarea << DE CE ? DACA EL INSUSI ISI ACORDA TITLUL DE COMPOZITOR ?! >> Exista dovezi ca Boogie are dreptate (sute) le`as putea numai chiar adevarate izvoare istorice... dar voi sunteti o mana de oameni aici... va respect dar... consider ca nu merita efortul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 10:40 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:shock: Nu suntem tampiti,caci vad ca asta crezi despre noi.Pur shi simplu vrem dovezi clare,nu putem accepta tot ceea ce zice Boogie shi sa respingem ce spune Negrutzu.Momentan...e cuvantu' lui Negrutzu impotriva cuvantului lui Boogie.Oare pe cine e firesc sa credem mai mult?! :roll: Sa credem pe cineva...despre care nu shtim mare lucru,sau sa-l credem pe cel ce unii dintre noi il shtim de vreo...11 ani... :roll:
Orice compozitor mai este ajutat.Inclusiv Moga,Duta...Moculescu...toti.Da' asta nu inseamna ca acea persoana ce a ajutat este adevaratul compozitor.
Crede-ma ca in ultimul timp am din ce in ce mai putine dubii in privinta lui Mihai.Noile piese...cred ca vor clarifica aceasta problema.
Iar daca ai dovezi,shi nu doar blufezi...sa le vedem. :wink:
Eu cum probabil ai vazut...l-am cam aparat pe Boogie,da' asta nu inseamna ca shi cred tot ce spune.Vreau dovezi,altfel... :roll: nu pot considera decat ca sunteti nishte persoane ce vreti sa ii faceti rau lui Mihai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 11:37 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Intradevar...Negrutzu nu s-a nascut compozitor.Dar are timp sa invete pentru ca talent are,slava Domnului!,cu carul.Are o voce foarte buna....dupa parerea mea cea mai buna dintre baietii de la 3se.Probabil ca Boogie are si el dreptate in unele privinte,nimeni nu contesta acest lucru,insa Mihai era la inceput de drum cu studioul si cu noua meserie in care s-a bagat.El pana atunci doar a cantat...pt k se stie ca atunci cand inregistrau la Sud-Est Production,Laur(si ekipa lui)era cel care facea majoritatea lucrurilor.Vio si Mihai se ocupau cu cantatul.Uite ca si Laur este si a fost ajutat de altii.La fel si Mihai este ajutat pana va invata cu ce se manaca treaba de studio...desi ma indoiesc de faptul ca nu prea stie.Totusi are multa experienta in domeniu.
E foarte bine ca prietenii lui Boogie il sustin...si sunt sigura ca va reusi si el pe piatza muzicala.La fel cum va face si Mihai...pt ca in prezent are o ekipa de milioane si ii merge foarte bine.
:wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:37 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna... Nu uitati ca Iuda avea prieteni ireprosabili... Atat despre Negrutzu....
Experienta este cel mai dur profesor... mai intai iti da testul iar apoi iti spune care era lectia... Atat pt Boogie...
Adevarul este pretutindeni dar nu`l recunoaste decat cel care il cauta - Boogie era un tanar dornic de afirmare ce nu stia inca faptul ca muzica nu este decat o afacere. Ce s-a intamplat mai apoi este exact ca si un furt de identitate... Drept intelectual de 1 an de zile pe numele altcuiva... Este dureros ! Si nu-l mai ridicati va rog pe Negrutzu la rang de compozitor... Nu a fost niciodata, nu va fi - si voi nu stiti (evident) NICI NU INCEARCA SA FIE (CAND TOATA LUMEA ITI DA DREPTATE ORI ESTI AL NAIBII DE DESTEPT ORI ESTI PATRON...) tineri dornici de afirmare inca exista...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:41 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Negrutzu e patron... :lol: :lol: :lol: Hai ca ai fost tare! :armyok:
E barosan rau... :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:50 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:roll: Da...nu ai venit cu nicio dovada,asta cam spune ce e de spus. :roll:
Saracutul...a fost furat...distrus pe viata de acest Negrutzu... :roll: ,care cu siguranta l-a tot platit.I-a oferit ce scule avea nevoie.Boogie sigur a ieshit mai priceput din studioul lui Mihai,shi cu ceva bani in buzunar.
Acei tineri dornici de afirmare...sper sa nu se foloseasca de numele altuia pentru a se face remarcati,pentru ca nu e frumos.Acei tineri sa ne dovedeasca prin muzica de ce sunt capabili.Sa-l vedem acum pe Boogie de ce este capabil fara ..."laul" asta de Negrutzu care i-a facut atat rau.
:roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:52 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

CEI CARE NU INTELEG SENSUL CUVINTELOR DE CE POSTEAZA ?! INTELEG CA E VBA DE LIBERA EXPRIMARE - DAR VA ROG SA FITI SI IN CONTEXT...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:55 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Pai daca tu te-ai apucat sa vorbesti in metafore... :roll: Ai facut si povestea tinerilor dornici de remarcare... :roll: Cand scrii cu figuri de stil...atunci textul are mai multe intelesuri! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 5:59 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

EH LASA - NU MAI VEDETI VOI NICI O DOVADA... CHIAR NU MERITATI... CONTINUATI SA FITI FANI NEGRUTZU... CARE... LOL... NU MAI RAMANE DECAT NEGRUTZU DE LA 3SE NU CEL CARE "FACEA" R`N`B... AM IESIT SI V`AM PUPAT...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 6:01 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Aoleu...da' suparacios esti draga! :? Si eu care asteptam dovezi... :roll: Pfiuuuu...ce ne facem ba?!Negrutzu nu mai face R'N'B 8-[

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 6:43 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

=D> adela esti geniala si ai dreptate.crek nu o sa mai dormim la noapte din cauza asta :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 11, 2006 6:43 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Pai de la inceput ne-ai spus asta,ca nu vrei sa ne arati dovezile.Da' oare chiar exista?! :?
Daca ai cu adevarat acele dovezi...iti spun sincer ca nu vad niciun motiv sa nu le spui/arati. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 12, 2006 9:25 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Kavas, mi se pare mie sau tzi s-a plans boogie k nu e intzeles pe forum?

mai sincer, k sa nu zici k totzi fanii 3se au aceeasi parere, yo una nu-l ridic pe mihai in slavi, da' nici pe boogie ;) stii de ce? pt k au fost persoane kre au spus asa "dak nu era boogie, albumul ar fi iesit mai bun! este imposibil k atatea melodii sa semene asa mult intre ele" (mi-a explicat mai detaliat)

deci.... nici pe mihai, dar nici pe boogie nu-l ridic; si cred k nimeni nu poate pana nu mai auzim cateva compozitzii ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 22, 2006 7:21 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

mda...in afara de scandal nu se mai aude nimic de negrutzu...mai exista proiectul?se mai aude sau se va mai auzi ceva?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 23, 2006 11:00 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

DA...mai exista proiectul.Insa pt acest an Negrutzu nu cred ca va mai aparea cu ceva...in prezent se ocupa de 3se.I se pare mai important...insa la anul va veni cu surprize. :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 26, 2006 10:21 pm 
Neconectat
Expert
Expert

negrutzu...va lucra cateva piese in engleza..pt afara 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 11:22 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Sa speram k o sa il aprecieze si alti oameni d'afara si k o sa aiba un succes rasunator [-o<

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 15, 2006 11:47 am 
Neconectat
Administrator
Administrator

Negrutzu îºi doreºte ca fetiþa lui sã îi moºteneascã talentul
Elena TOADER

La concertul susþinut, weekend-ul trecut, la Arenele Tomis, de trupa “3rei Sud Est”, Mihai Budeanu, alias Negrutzu, unul dintre cei trei componenþi ai trupei, a venit însoþit atît de soþie, cît ºi de fetiþa sa în vîrstã de doar cîteva luni. Mihai a dovedit cã este un tãtic responsabil, el þinînd-o pe fiica sa în braþe atît cît i-a permis timpul ºi prezentînd-o celorlalþi artiºti care au concertat la Arenele Tomis. Pentru viitorul fetiþei, artistul are planuri mari. “Sper ca fetiþa mea sã cînte, sã aibã voce, sã mã moºteneascã, este cea mai mare dorinþã a mea”, a declarat Mihai.

http://www.telegrafonline.ro/1152565200 ... entul.html
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 17, 2006 11:17 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Deocamdata canta Harap-Alb! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 17, 2006 12:51 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

eu cred k mihai vrea pur si simplu sa-si indeplineasca un vis...acela de a canta solo. atata timp cat el nu va parasi 3se pentru proiectul lui (ceea ce nu cred k se va intampla, si din spusele lui) totul va fi ok!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 20, 2006 10:38 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

Vreau sa va zic k atunci knd am auzit k Negrutzu va face si un proiect solo,am zis k...gata!ADIO,3SE!!!...
Dar nu a fost asa...si imi pare rau k m-am grabit knd m-am gandit la asta... :oops: ...
Felicitari ptr proiect oricum;piesa cu Ramona''In 2'',e bestiala,dar dak ar fi sa aleg intre:Mihai solo si Mihai in trupa 3SE,as alege,logic sa il vad si la batranete in 3SE!!! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 20, 2006 10:53 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

dak Mihai lua in considerare sfatul prietenilor si ar fi promovat melodia "Doar in vis" ar fi avut mai mult succes :x dar aja.. suporta consecintzele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 20, 2006 10:57 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

Mmm,nu am auzit dar dupa titlu...pare misto...nu mai avem sanse sa ''o promoveze'' si p-asta??? :lol: :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 20, 2006 11:12 am 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

el zicea k ii va face clip, dar ma cam indoiesc.... a trecut ceva vreme
oricum, e super melodia. mi-a placut din prima

Sus

[ 280 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2