Ultima vizită a fost: Joi Oct 10, 2024 6:20 pm Acum este Joi Oct 10, 2024 6:20 pm

Ora este UTC + 2

[ 38 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vrem să fim informaţi!
MesajScris: Joi Iun 16, 2005 8:21 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

Puncte de reputaţie: 0
d multe ori s produc confuzii din cauza lipsei d informatii.mi s-ar parea normal k macar noi, fanii d p forum, sa stim sigur atunci cand au loc evenimente importante cu privire la 3se.ma gandeam k nu ar strica o pag in care sa scrie, nu neaparat baietii, k d, sunt ocupati, dar sa puna p cineva care sa n tina la curent cu ceea ce li se mai intampla.o data la 2 sapt, sau chiar o data p luna sa stim unde au concerte, unde sunt invitati etc. credeti k ar putea fi posibil lucrul acesta? :wink:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 16, 2005 10:37 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Viorel intra pe forum si citeste ce vorbiti !! stati linistiti ca el incearca sa va faca pe plac...cel putin acum tine legatura cu ceva fani...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 16, 2005 11:34 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

da 8)

daca mai vad mesaje de acest gen primesti avertisment. Elle

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 17, 2005 10:04 am 
mda ar fii necesara o astfel de pagina, dar au grija baietzii sa ajunga informatziile la urechile noastre ... zic eu! desi nu este o idee rea :!: :idea: :)

3SudEstGirl, este ceva ciudat :-k unii vb cu viorel si nu vor sa-l intrebe nimik despre forum: "intri? nu intri? dc nu intri? etc...." sau dak il intreaba vrem si noi sa aflam ce a zissssssssss [-o< va raman datoare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 18, 2005 8:55 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

:) pai...o data l-am prins :) ..l-am intrebat ce face si a zis ca incearca sa intre pe forum ...deci..e clar

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 18, 2005 9:37 am 
Kotoiule, esti cel mai tare dak ne mai lasi si un mesaj ..... [-o< :oops: :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 18, 2005 2:11 pm 
Neconectat
Expert
Expert

e super ideea asta cu <<vrem sa fim informati>>!!!!
dak nu ne pot informa baietii personal ar fi bine sa o faca cei care tin legatura cu ei(si aici ma refer la fanii care mai vb la tel cu baietii)

stie cineva cum pot lua legatura cu impresarul celor de la 3se?(are tel inchis de aproape o luna)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 18, 2005 3:25 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

alina !!! mai incearca.....numarul de telefon e acelas,nu si l-a schimbat. la mine o sunat :D

Sus

Subiectul mesajului: informatzie :P
MesajScris: Dum Iun 19, 2005 3:26 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

pe fanii care ii intereseaza: 3se au avut concert in baia mare orashul in care locuiesc, pe data de 18 iunie shi cred ca acum vor merge poate prin satu-mare sau cluj depinde nush sigur
p.s.: ash vrea sa ii cunosc mai bine pe cei de pe forum 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 19, 2005 3:33 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

kamy !! ai tot timpul la dispozitie....si noi ne dorim acelas lucru :P.....spune-ne cum e piesa compusa de Laurentiu,cea cu 3SE,Dj Project , Directia5 si Anna Lesko care au cantat-o in incheierea show-ului....cum suna??:P...ce n-as da sa o ascult...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 21, 2005 1:19 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

si io :((

daca mai vad mesaje de acest gen primesti avertisment. Elle

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 25, 2005 1:10 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

daca intra ei pe forum si ne citesc mesajele pe care i le trimitem de ce nu ne raspunt :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 25, 2005 11:41 am 
loool si noi am vrea sa aflam dc :wink:
si noi am vrea sa fim informatzi chiar de la ei ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 27, 2005 10:19 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

vineri, cand au venit baietii in bc, am vb cu laur si ne-a zis k a intrat p forum o singura data, acum cateva zile si ne-a citit msg.nu n scrie pt k nimeni nu ar crede k e chiar el, am incepe sa-i punem intrebari...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 27, 2005 11:04 am 
pai chiar am zis, mai de mult, intr-un mesaj k nu ash crede pe nimeni dak ar venii sa ne spuna "eu sunt laurentziu" ... sa spuna ei la o emisiune la kre vor fii invitatzi cu ce nick intra.... dak intra.... dar cum a reusit sa intre doar o data :(

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Mar Mar 14, 2006 8:19 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Wow, e super daca a intrat macar un Sud Est pe la noi, pe aici! Nu credeti? Ar fi mult mai dragut sa ne raspunda o data, in loc sa ramana in anonimat! :D :D :D :P :P :P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 3:09 pm 
mda... pai spune-le si u, k tot le ai ID-urile :roll:
mie vio mi-a promis k va scrie si....... cu promisiunea a ramas :x

Sus

Subiectul mesajului: 3SE
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 9:01 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Nu stiu...Dar ai vazut ca am facut ce mi-ati zis? :wink:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 15, 2006 10:23 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Wow,dar cum ai reushit sa-l convingi sa iti promita?Poate aplic shi eu tactica la Vio shi Laur. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 8:41 am 
am incercat sa fiu mai glumeatza, cum ii place lui, i-am intrat pe sub piele :P i-am explicat k e mai bine sa scrie o data pe forum pt toata lumea decat de 1000000 de ori pe mess......si..... :cry: :cry: :cry: mi-am racit gura degeaba

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 12:39 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Eh...poate e ocupat momentan,poate ca o sa scrie totushi...asta daca are cuvant,shi se tine de promisiuni. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 3:23 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

vio mereu s-a tinut de promisiuni :wink:
trebuie doar cand il prindem pe mess, sa-i mai amintim....

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 16, 2006 11:30 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Da,da asta trebuie sa facem. :P Poate se intampla miracolul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 18, 2006 7:56 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Am gasit un interviu mai veki cu Lau dintr-un ziar local si m-am gandit k v-ar placea sa-l cititi...
Acesta mi s-a parut topic-ul potrivit spre a-l pune.Sper sa va placa pt k aici sunt kestii despre el si copilaria lui care nu s-au mai spus.Mie mi s-a parut interesant.

"Lau Duta,vedeta celei mai bine cotate formatii de muzica usoara din tara,3se,este,dupa mama,teleormanean.Mama sa,Ioana,sau cum ii zic apropiatii-Oita,dupa ce a terminat cele 8 clase in comuna natala Plosca,a mers in Navodari-Ct sa urmeze cursurile Liceului de chimie.Era cea mai frumoasa fata din liceu.Dar si foarte inteligenta si cuminte.Ea s-a imprietenit cu Titi Duta,coleg de scoala,din Navodari.Intre cei doi s-a infiripat o iubire profunda,demna de un scenariu de telenovela.S-au casatorit si au facut impreuna o fata,Aida,si un baiat,Lau.Trebuie sa spunem ca tatal lui Lau a cantat ani buni pe un vas de croaziera,ca chitarist,pe traseele Ct-Istanbul si Ct-Viena,impresionand turistii prin talentul sau,in acest sens,o contesa austriaca invitandu-l in capitala valsului sa-i cante personal.Cat de mult a iubit si iubeste Titi muzica se intelege lesne prin numele pe care i l-a dat fetitei lui,Aida,si prin felul cum a stiut sa-si ridice pe culmile gloriei baiatul,Lau.El,ca si fiul sau,a infiintat mai multe formatii,una dintre ele numindu-se,sugestiv,"Da-i la deal!".
Celebrul Lau Duta,pana in clasele gimnaziale,era nelipsit din Plosca,mai ales in vacantele de vara cand,impreuna cu verisorul sau primar,Iulian,care este mai in varsta cu 4 ani decat el,se jucau pe terenul de fotbal din apropierea casei sau faceau baie pe canalul de irigatii de pe camp,ocazie cu care,o data,era chiar sa se innece.In timpul cat statea la Plosca,Lau era extrem de respectuos si foarte cuminte.Lui ii placea sa manance mamaliguta cu jumari si oua la tigaie,mai ales sa intinga el in tigaie cu mamaliga.Era extraordinar de simpatic si iubit de toti vecinii.Dupa spusele verisorului sau,vedeta 3se a inceput sa cante la chitara de la varsta de 11 ani,mostenindu-l in acest sens pe tatal sau.De la mama sa mosteneste cumintenia,altruismul si inteligenta.Dar si frumusetea.Ceea ce nu stiu foarte multi dintre fanii lui Lau Duta este faptul ca acesta are o prietena din timpul liceului,pe care n-a parasit-o niciodata.Desi vedeta de calibru,acest baiat,la varsta de 25 de ani isi pastreaza educatia din familie si echilibrul oricarui om normal chiar daca a ajuns pe o treapta atat de inalta a succesului.La recentul spectacol dat in fata Casei de cultura din Alexandria,Lau nu a pierdut ocazia de a sta de vorba cu verisorul sau primar si cel mai bun prieten din copilarie.Iata ce ne spune varul despre var:"Lau,de cand este el mic,a avut ceva aparte,era modest,foarte sociabil si inteligent foc.Tot asa a ramas si acum.Nu-l intereseaza lucrurile marunte si nici faptul ca este vedeta.Are extraordinar de mult caracter varul asta al meu.In vara anului trecut a venit la mine,la Plosca,cu intreaga trupa.Au vrut cu totii sa manance rosii luate de ei din vrej si cu branza."(Elisei Virgil Dobrica)
SURSA:
JURNALUL TELEORMANEAN/anul 1/nr.9/30 oct-6 nov/2000/pag3.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 27, 2006 11:28 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

adela scrie:
Imi pare rau ca tocmi eu va dau vestea...insa mihai budeanu a afirmat ca albumul va fi lansat in SEPTEMBRIE. :cry:

ink un motiv in plus pt care dorim sa fim informati(eu cel putin)... deci ar trebui ca 3se sa ia leg cu 1pers de pe forum si sa tina permanent leg cu ea... sa ne zic date CONCRETE :idea:
eu deja m-am plictisit: uite- albumul.. nu-i albumul... :roll:

Imagine

Sus

[ 38 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2