Ultima vizită a fost: Vin Oct 04, 2024 1:46 am Acum este Vin Oct 04, 2024 1:46 am

Ora este UTC + 2

[ 101 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: Lun Noi 01, 2004 4:30 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

Puncte de reputaţie: 0
:?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: off off...mai mai!!!
MesajScris: Lun Noi 01, 2004 4:32 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

ce efort ai facut ba ratatule tu pentru 3se? :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 01, 2004 4:38 pm 
Usher , inca nu ti-a dat parul n00bian de numai prin semne comunici? Lasa-i pe 3SE in pace si ocupa-te de tine... Cam ce ai putea sa faci tu pentru tine...

Sus

Subiectul mesajului: Ajutor de specialitate
MesajScris: Lun Noi 01, 2004 6:05 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Usher, este remarcabil ca ai invatat sa folosesti smilies-urile. Noi nu credem ca este inca momentul sa treci de faza asta si te invitam sa insisti pe acest subiect. Pana la a scrie cuvinte (intregi) mai ai ceva de parcurs, asa ca acum, tu baga la desene pe aici ca maine-poimaine o sa si faci tread-uri cu text si trebuie sa ai baza desenului solid implementata daca vrei nota mare la compozitie!

Propun in acest sens sa il ajutam pe usher sa fie mai creativ si sa il ajutam cu propriile noatre compozitii de maxim 6 smilies:

Compozitia mea se intituleaza toamna:

:-({|= :-k :-$ :twisted: \:D/ :-({|=

Sper sa iti fie de folos amice usher.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 02, 2004 3:19 am 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

dupa parearea mea eu cred ca merita pentru ca si eu ne-au facut viata mai distractiva cu musika lor si toate riscurile care le fac :D

i love 3rei sud est :D hehe :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 02, 2004 8:28 am 
Urmeaza sfatul lui decron si vei ajunge pe cele mai inalte culmi. Raspunsul la asemenea probleme existentiale ai doar tu insuti, tinere. Alexreflex, am l la tine rugamintea de a nu mai folosi cuvinte vulgare la adresa celorlati membri, se cheama "flaming" si e cam... interzis. Chiar daca o merita. Oricum, compozitia mea se cheama...

worship GOD

ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului: salut
MesajScris: Mar Noi 02, 2004 7:24 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

ce intrebare este asta..........NORMAL CA MERITA 3SE SUNT CEI MAI TARI,MUZICA LOR NE SCHIMBA VIATA IN BINE ......... :D :lol:

Sus

Subiectul mesajului: for alexreflex ...
MesajScris: Mie Noi 03, 2004 11:09 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

alexreflex ? tu stii regulile forumului ? eu am intrebat frumos faza cu "merita" ... daca nu , informeazate , sau cel mai bine nu mai incerca sa iesi in evidenta ... nu te mai da in spectacol .... nu mai da aere de "macho" din tine ....

eu zic ca trebuie avertizat alex asta ... si la a doua abatere scot din forum.
din cauza copiilor ca el multi evita sa se inreg in forum si mai bine stau,citesc si rad de prostia unora ..... nu trebuiesc tolerate astept de comportamente ..... in fine sa speram ca "Administrator" va lua o masura in aceasta situatie ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 04, 2004 9:47 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Alex a fost avertizat pe privat, pe tine, Usher, te avertizez public. Ai postat de cinci ori acelasi mesaj! Te rog sa te abtii!
Daca ai ceva de spus spune-o nu posta smilies. Sau posteaza dar fa combinatii inteligibile de smilies.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 04, 2004 1:53 pm 
Citat:
oare chiar merita 3se eforturile care le facem pt ei ??

si totusi ce eforturi facem noi pt ei :?:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 04, 2004 5:15 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Bai Usher, hai sa iti explic cum sta situatia!!!In primul rand sa nu te puna Dumnezeu sa te ie de Alex si in al doilea rand...chiar:Ce efort ai facut tu pt. 3SE?Ai scris un mesaj pe forum si consideri asta un efort?Impusca-te k alta solutie...I don't see!

Sus

Subiectul mesajului: ma faci sa rad ma ..
MesajScris: Joi Noi 04, 2004 6:33 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

eu sunt avertizat public pt 6 ? si pe "Admin" cine-l avertizeaza pt cele 8 mesaje identice??? uitati-va la voi prima data ma :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 05, 2004 8:18 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Conflictul se incheie aici!
Multumim de participare.

Sus

Subiectul mesajului: dap
MesajScris: Lun Noi 08, 2004 1:09 pm 
fiecare merita rasplatit in functzie de efortul lui ! in cazul 3SE nu putem spune k nu merita efortul nostru.... cat de mic ar fi! au muncit (shi se deve asta) , iar dak noua ne place ce au realizat facem un efort shi strangem ceva banutzi pt album, reviste, bilete la concerte. shi acesta este doar un exemplu de efort, lista continua!..... poate la asta s-a referit omu' cand a intrebat :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 09, 2004 8:30 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

la la la la la la la la la....off offf mai mai.....eforturi...ah ce ma doare splina cat efort am facut azi pt 3se...off off mai mai....o sa fac hernie:))...tirli tirli

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 11, 2004 11:18 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Pai sigur ca merita.Si apoi daca nu vrei nu te obliga nimeni sa faci vre-un efort si dupa aia sa spui ca nu ai primit mai stiu eu ce!!!Eu cred ca baietii merita foarte multe lucruri frumoase din partea fanilor pentru ca ne daruiesc toate piesele atat de frumoase,pentru fiecare concert la care venim si la care ne simtim atat de bine,pentru bucuria pe care o avem cand ne intalnim cu ei si pentru ca ,in primul rand,3SE respecta foarte mult fanii!Si nu o spun asa de dragul cuiva o spun pentru ca m-am intalnit de nenumarate ori cu ei si ii cunosc!Noi le-am facut foarte multe cadouri,surprize si le vom mai face pt ca merita.Merita mult mai mult!!Pentru toate orele petrecute in studio,pentru toate eforturile care le fac pentru a ramane cei mai buni pt noi,pt simplul fapt ca ii avem ca exemplu merita toate eforturile!MERITA CE E MAI BUN PENTRU CA SUNT CEI MAI BUNI!!!Asta e parerea noastra si,credem noi,si a altor fani adevarati 3SE!Va pupam dulce! :o

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 12, 2004 7:57 pm 
alexrefflex scrie:
la la la la la la la la la....off offf mai mai.....eforturi...ah ce ma doare splina cat efort am facut azi pt 3se...off off mai mai....o sa fac hernie:))...tirli tirli

sa-tzi dau pastila 3se? poate itzi trece :D

Sus

Subiectul mesajului: mmmmmmmm
MesajScris: Mar Noi 16, 2004 7:52 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

nu cred k ceea ce facem noi , ca fani , ptr 3se se pot numi "eforturi"...Voi credeti?Eu chiar dak am fan-clubul , sincer fac asta ptr ca asa vreau eu si imi face placere , nu ptr k ma obliga cineva sau k fac un efort incrediiiiiibiiiiilllllll de mare ptr asta......le dedic baietilor timpul meu liber si imi e bine asa....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 17, 2004 11:49 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

coreeeeeeect! toata lumea zice ca face eforturi si bla bla...eu nuuu cred!nu cred ca s-a sacrificat cineva pt 3se !!! asha ca hai...lasati vrajelile cu eforturile si acas` cu voi:))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 17, 2004 4:04 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

Ba nu, continuati pe tread-ul asta generator de spam sa dea mai bine la numarul de post-uri dep e forum. Acolo e cam subtirica activitatea. In plus nici nu prea am ce modera!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 20, 2004 9:54 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

:lol: asha-i decron? :P ...am o intrebare , de fapt chiar o sa deschid un topic!oare intra vreodata baietii de la 3se pe forum?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 28, 2004 12:24 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

Nu stiu cum va-ti sacrificat voi pt 3se sau ce eforturi mari ati depus...dar eu cred ca atunci cand iti place ceva cu adevarat ceea ce faci pt acel ceva nu se numeste sacrificiu sau efor depus...
Nu tin minte sa fi citit sau auzit ca 3se cere vreun efort din partea cuiva !...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 28, 2004 1:48 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Iuliana scrie:
Nu stiu cum va-ti sacrificat voi pt 3se sau ce eforturi mari ati depus...dar eu cred ca atunci cand iti place ceva cu adevarat ceea ce faci pt acel ceva nu se numeste sacrificiu sau efor depus...
Nu tin minte sa fi citit sau auzit ca 3se cere vreun efort din partea cuiva !...

Haide ma?serios? eu am citit cand eram la booda! ca unu a facut un efort pt ei.le-a schimbat roata ca a facut pana.rolly:)))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 03, 2004 11:33 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

efort, neefort faza-i ca nu trebuie sa faceti voi eforturi ma ca ce-or sa fak ei cu eforturile voastre. Va certati degeaba. SAUUUUUUU cine stie.... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 03, 2004 11:35 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

bai alexrefflex tu esti cam pe dinafara frate. Ce-s cu teoriile astea de "boodist"? Lasa-i in pace pe Refflex cu viteza luminii alor ca pana la urma melodia tot Duta a compus-o nu? ce sa ne mai kkm pe noi.

Sus

[ 101 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2