Ultima vizită a fost: Joi Feb 20, 2025 12:25 am Acum este Joi Feb 20, 2025 12:25 am

Ora este UTC + 2

[ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 8:19 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Puncte de reputaţie: 0
Nici eu nu inteleg de ce nu lamuresc ei problema odata si odata... chiar daca se despart, macar sa ne spuna asa cum se cuvine. Si cand ma gandesc ca toata prostia asta a inceput de la o barfa a lu' Marutza, imi vine sa-l.... :roll: :shock: . Ma rog, oricare ar fi situatia, eu nu cred ca ar trebui sa-i judecam pe baieti, oricat de greu e trebuie acceptata orice decizie, pentru ca altfel ne facem noua rau... Sunt foarte deziluzionata ca sa spun asa de toata "abrambureala" asta, si sper sa se clarifice odata pentru totdeauna... Nici eu nu-l cred in stare pe Laur sa faca un concert de unul singur pe ascuns si cu melodii de la 3se... poate fi el taticul 3SE, dar nu si-ar pune prietenii de atata vreme, intr-o situatie asa de proasta... nu? Sincer, mie mi se par barfe si bazaconii... interviurile sunt rasucite si amestecate bine, ca sa le iasa la reporteri retele perfecte. Cine nu citeste ziarul cand aude ceva major, mai ales la ce reputatie de formatie de lunga durata au 3SE... Cel putin familia mea din Romania stie exact ce are de facut cand apar vesti despre 3SE... Ma rog, Doamne AJUTA sa nu fie adevarat, si sa fie doar niste strambe si barfe murdare.
Pupici! Capul sus, o sa se rezolve chestia asta cumva... sa speram ca in cel mai frumos mod posibil. :wink:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 4:26 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

E clar. Acum nu mai am o asa parere de rau despre Maruta. A spus adevarul. Noi am inteles gresit. Nu putem sa credem asa ceva. E adevarat ca eram nervosi pe Maruta, da' a trecut aproape o luna de atunci. Dupa ce am ascultat ce a zis Laur la Radio 21, vorbele se leaga-ntre ele. Albumul 3SE....nu cred ca va mai fi vreunul, din pacate. Acum asteptam single-ul de adio (daca va mai fi si acela; daca nu cumva se razgandeste iar Laurentiu). Bravo 3SE!!! Bravo voua. Fain cadou mi-ati facut, si chiar daca nu e ziua mea...o sa fiu un "Visator" care are acum parte numai de "Vorbe care dor". Candva eram "Cu capu-n nori" dupa melodiile voastre. Acum, ca "M-am indragostit" intr-un fel de voi (ca fan; nu vreau sa fiu inteles gresit), s-a sfarsit totul si voi ajunge sa spun ca "Va fi prea tarziu". Au ramas "Amintirile" si am sa plang "De dorul ..."

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 5:10 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

NU pot sa cred ca 3se sunt "la capat de drum"...acum tot ce ne-a ramas sunt doar "amintirile"...am auzit "vorbe care dor"in interviul acordat de Laurentiu :( nu demult eram "cu capul in nori"dupa melodiile lor,ei erau my"miracle",ei m-au facut sa spun ca "vreau sa-mi traiesc viata"..."I ricordi"toate premiile castigate de ei si cat de mult i-am sustinut noi ca si fani..acum melodiile lor vor fi "alaturi de ingeri",le voi asculta cand "clipe" din viata mea vor fi mai insorite,..."m-am indragostit" de versurile lor si cred ca "toata lumea" de pe acest forum regreta despartirea lor."am crezut" ca "in seara asta ne distram" pt ca vom afla ca "de cate ori" am auzit zvonuri de genul #3se se despart#,acestea au fost doar zvonuri si ca nu se vor desparti,cel putin nu acum."mi-e dor"sa "petrecem in cartier" pe muzica noastra preferata "3se"."Visul meu "a fost sa fiu aproape de ei ,insa nu au ramas decat "regrete"...cand "am crezut"ca despartirea nu "va fi prea tarziu" am crezut bine.mai vreau "o alta zi in paradis" la un concert 3se sau cu 3se(adica sa fie trupa intreaga,sa existe inca "simbolul").acum "se asterne toamna"peste sufletul meu."cand soarele rasare" incepe o noua zii fara 3se si "ma doare",erau "parte din mine" :( :cry:

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 5:20 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

CALMATIVA INCA NU SAU DESPARTIT!!!!!! :idea: :idea: :!: [/i][/b]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 5:43 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

In respectivul interviu nu-l aud pe Laur zicand ca s-a sfarsit cu 3se. Nu stiu de ce cei de la radio au pus titlul ala, insa el n-a zis asta :)

Sus

Subiectul mesajului: -
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 6:34 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

http://www.radio21.ro/site/stiri/interv ... d_Est.html interviu q laur ....dl radio 21...d azi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 6:38 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

^ A mai fost pus asta o data.

Eu sunt calm. Dar nu suport faptul ca ne-au mintit. Au zis ca daca se despart, isi vor anunta fanii. Consider ca ar fi corect sa ne zica: "Nu ne-am despartit. Este doar un zvon"....dar nimic de la ei, si nici macar de la baietii de la Win Production (Radu, Marcel sau Sebi)...nici unu nu mi-a zis nimic.

Sus

Subiectul mesajului: -
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 6:39 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

app...sh noosh dc este titlul acela 'Laurentiu Duta vorbeste despre plecarea din 3rei Sud Est'.....pt k laur noo zice nik dspr 3se[/quote]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 6:41 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

E un mod de a-i face pe fanii 3SE sa creada si mai tare ca se despart. Dar a zis Laur in interviu ca albumul sau "de debut" (mai sunt si 2 inainte de 3SE), va fi lansat prin martie 2009...nu a pomenit nimic de vreun proiect 3SE, in afara de single-ul de adio pentru fani (despre care se stie de mai mult timp). Asta poate fi un semn...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 7:28 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Nimeni nu ne zice nimic concret,toata lumea stie ca vrem sa aflam ,insa nu intereseaza pe nimeni sa ne confirme/infirme acest zvon...chiart nu stiu ce sa mai cred:(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 8:31 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

multumim LARISA

\:D/ \:D/ \:D/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 8:40 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Dory scrie:
multumim LARISA

\:D/ \:D/ \:D/

Imi fac doar datoria... :)

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 9:48 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

Sigur este adevart ce spui Larissa daca este asa ne-ai dat o veste buna :D :D :D ..totusi eu sper sa ne lamureasca baietii de la 3se.... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 9:52 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

SZILAGYI CRISTIAN scrie:
Sigur este adevart ce spui Larissa daca este asa ne-ai dat o veste buna :D :D :D ..totusi eu sper sa ne lamureasca baietii de la 3se.... :D
Asa si eu... Sorry, dar, Larisa confirma 50% din zvonuri. 50% ar trebui sa confirme si baietii. Dar pan' la urma nu era nimic adevarat, am vazut noi totu' gresit. Raman la ideea ca au bun simt sa se anunte inainte de sfarsit.... :D ... respect & peace

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 10:01 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Popik scrie:
SZILAGYI CRISTIAN scrie:
Asa si eu... Sorry, dar, Larisa confirma 50% din zvonuri. 50% ar trebui sa confirme si baietii. Dar pan' la urma nu era nimic adevarat, am vazut noi totu' gresit. Raman la ideea ca au bun simt sa se anunte inainte de sfarsit.... :D ... respect & peace

Am uitat sa spun ceva...
:arrow: Marius m-a intrebat k unde am auzit eu ca se despart 3SE
:arrow: si a mai spus ca se speculeaza... :roll:

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 30, 2008 11:19 pm 
Neconectat
Avansat
Avansat

fratilor ii super tare piesa asta a lui Laurentiu-Visator a fost acum 10 min la radio 21 ii super tare dar stiti cine lipseste in piesa? vocea lui Mihai si Viorel ar fi fost un megahit a celor de la 3se....Oricum ii super tare piesa :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 12:50 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

am ascultat-to si eu tot la radio21 :D :D :D si chiar ai dreptate ar fi fost HITUL sfarsitului de an daca ar fi fost si mihai&viorel;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 31, 2008 11:16 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

SI ACUM AM INTRAT PE 3SEFAN.NET :D MULTUMIM VLAD[b][/b] SI AM AUZIT MELODIA LUI LAUR.. TOATA 8) E SUUPERBAAA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 10:19 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

SUPERBA MELODIA lui Laur... dar zvonurile, speculatiile tot nu s-au terminat... Deci care-i treba? Mates zice ca nu se despart...?:O

Deci, trebuie sa precizez, ca mi-au dat lacrimile cand m inceput sa ascult melodia lui Laur, si intr-adevar ii lipseste ceva... Mihai si Vio... dar asta este, mai asteptam sa vedem ce se va intampla! Succes baieti!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 12:55 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

3seluver scrie:
SUPERBA MELODIA lui Laur... dar zvonurile, speculatiile tot nu s-au terminat... Deci care-i treba? Mates zice ca nu se despart...?:O

Deci, trebuie sa precizez, ca mi-au dat lacrimile cand m inceput sa ascult melodia lui Laur, si intr-adevar ii lipseste ceva... Mihai si Vio... dar asta este, mai asteptam sa vedem ce se va intampla! Succes baieti!

Si eu i-am zis lui Larisa si lui Dory ca ar fi sunat mai fain "3SE - Visator" . Cand ascult melodia lui Laurentiu, parca ii aud si pe Mihai si pe Vio cantand. E totusi decizia lui, si tre' sa o respectam. Poate ca el stie cum e mai bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 2:35 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Alexandru scrie:
3seluver scrie:

Si eu i-am zis lui Larisa si lui Dory ca ar fi sunat mai fain "3SE - Visator" . Cand ascult melodia lui Laurentiu, parca ii aud si pe Mihai si pe Vio cantand. E totusi decizia lui, si tre' sa o respectam. Poate ca el stie cum e mai bine.

Intr-adevar piesa lui Laur e superba...si cum ati spus si voi ar fi sunat mai bine daca cantau Vio & Mihai... :roll: ...Laur va avea succes cu ea...dar sa speram k acest succes nu va duce la despartirea trupei... :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 7:46 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Citat:
Intr-adevar piesa lui Laur e superba...si cum ati spus si voi ar fi sunat mai bine daca cantau Vio & Mihai... Rolling Eyes ...Laur va avea succes cu ea...dar sa speram k acest succes nu va duce la despartirea trupei...
Nu cred ca Laur poate sa fie chiar asa de ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 7:55 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Alexandru scrie:
Citat:
Intr-adevar piesa lui Laur e superba...si cum ati spus si voi ar fi sunat mai bine daca cantau Vio & Mihai... Rolling Eyes ...Laur va avea succes cu ea...dar sa speram k acest succes nu va duce la despartirea trupei...
Nu cred ca Laur poate sa fie chiar asa de ...

Nu vezi cat de mult vor unii sa-i desparta...?Si pt k sa reusesca se folosesc de minciuni... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 02, 2008 7:56 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

BaRoNu` scrie:
nu va mai agitati atat...si negrutzu a avut concerte solo...si nu prea cred ca mihai si viorel n-au stiut de concert...concertele se fac cu ajutorul unui impresar, deci chiar daca n-au stiut, nu a fost pt ca lau a tinut secret..pt ca n-avea cum...cat despre band...poate doar il testeaza inainte de concertele cu 3se, mai ales ca in concertul lui a cantat piese de la 3se...

Si Negrutzu a avut concerte solo dar n-a cantat piesele 3se. :roll: E o diferenta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 05, 2008 2:40 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

se pare ca Larissa_ 3se ne da o veste buna spunand ca 3se au concert in Tg Mures asta inseamna ca 3se nu se despart.... :D

Sus

[ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2